2. Yarışma Duyurusu : ''Çiçek Temalı'' Foto Yarışması

Böyle etrafına çerçeve yapın altına imzanızı atın.
Demiştim 1. belli 2. kim acaba : )))) Bu sadece denemeydi, yarışmaya katılacağım ile neler olur tahmin bile edemiyorum : )

Vay canına görüntüye bak... Ben iddialıyım arkadaslar ciddiyim 1.lik kesin benim... hadi hayırlısı

Haaa bu arada foto ya imzamızı atarsak kimin çektiği belli olacak yani demek istediğim hatırladığım kadarıyla mektup yarışmasında isimler gizliydi de ondan sordum bence mahsuru yok tabii ..

kazen bu ne yaaa... Bu ne böleeee :1shok: bittimm vallaaa.. bu deneme he :bbo:Arkadaşlar bu denemeden sonra ben yarışmadan çekilmeye karar verdimmmmm...tatlicadiarzu

yok yok pardon imza koymayın haklısınız alışkanlık imza bende. Haklısınız imza yok.

Ödülden haberimiz olsunda ona göre kollari sivayalim. Kuruya kuruya yok öyle ter dökmek jeyyar

Fotograf ustasinin esi duruyor burda :)

Ben çiçekçiye gidip orda çekeceğim etrafımda değişik güzellikte hiç çiçek yok tabi ben hariç :)))

İmza falan yok arkadaşlar!!!

Hem gönderen bir kaç arkadaş var ve nicklerini yazmamışlar...Rica ediyorum verdiğim adrese yollarken nicklerinizi ekleyin..

Bende sene 1980,çiçekler arasında çekindiğim bir fotoyla yarışmaya katılacam..Yanına da ''gülü bir gün,seni her gün,gülü soluncaya kadar,seni ölünceye kadar seveceğim!'' diye not düşecem..jeyyarjeyyar

:hooray: teşekkürler kazen abi bu küççük arkadaşına böylesine güzel bir şans tanıdığın için sana saygım sonsuz ee çekilin bakiim arkidaşlaaaaaaaaar ben geliorum açılın açılın açılın canım müsadenle cemremcim ve kazen abi biraz kayarmısın şu birincilik kupasını alcamda bi dakika şakkıdı şakkıdı
sengözlerimebaksanab
Cidden sen gözlerime baksana bi bende o göz varmı bu yarışmayı alıcam başka yolu yok yerimseniben
dünyanın ( KK ) nın en küçük vede en süper fotoğrafçısı bennnnnnn :hooray:
jeyyar BİRİNCİ BEN :hooray:

Bu ne tatlılık, bu ne cesaret, ben bu cesarete bile veririm oyumu:))

BİR DAKİKA BİR DAKİKA ŞİMDİ BU ADRESE E-POSTAMI ATÇAM NAPÇAM RESMİ NEREYE KOYACAM NAPÇAM BEN YA senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

:1shok:Ben geri çekiliyorum arkadaşlar. Zira bu kadar yetenekli bu kadar cesur bir rakibim varken kazanmam imkansız sanırım.

Cedom sana güveniyorum bebeğim. Al şu ödülü hadiii. Hişşşşşt yarışma sonunda sakın kaybolma bir yere olur mujeyyar malum ödülü kırışçazjeyyar

Bütün katılan arkadaşlara başarılar diliyorum :)))Şeniz İYİ OLAN KAZANSINjeyyarjeyyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…