Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/240724-kisisel-yag-eritme-karisimi.html
kızlar şu linke bakın..ben yapıcam.. denemeketen ne kaybedilir ki..
nesli gelmeden okuyun ve çok çok mesaj yazın ki sayfa arkasında kalsın..sonra yapar kilo felan verir kötü olur aman
cıkmıs valla donuda sütyenide görüom :76:
ayyy kız çıktı vallaaa
dur ben de neslime yollicam hemen şimdi 90 olunca dar gelicek kullandıkları yazık ama dimii hediyem olsun en büyükünden geliyo nesliii :92: hadi görünsün artıkk
yok yavv akrep abla yapma sende o kadar kilo almaz heralde.. yoksa alırmı ki :90:
nys biz zayıflıyoruz yaa bizikiler de bize büyük geleceğinden oda bize yollar artık
ama ben ütyenim büyük gelmesini istemiom
MERABAAAAAAAAAAAA
ay birden heyecanlandım:18: ben buraya davet aldım sanırım takımın başkanı,ele başınız,lideriniz yani ne diosunuz henüz bilmediğim için o hanımefendiydi yanılmıyosam.....
az önce katılmak istedimi yazmıştım cvp atmış saolsun buraya gel die...
ee geldim işte napim ki şimdi:44:
MERABAAAAAAAAAAAA
ay birden heyecanlandım:18: ben buraya davet aldım sanırım takımın başkanı,ele başınız,lideriniz yani ne diosunuz henüz bilmediğim için o hanımefendiydi yanılmıyosam.....
az önce katılmak istedimi yazmıştım cvp atmış saolsun buraya gel die...
ee geldim işte napim ki şimdi:44:
korkuttum dimi :98: işte bööle gözlerini açarım kii çabucak gitsin kilolar da çıtır bir hatun olasın diyee :81:tsk ederim akrep33 valla başta yazdıklarına bi an inandım beynimde şimşekler çaktı gözlerim açık okudumda sonra kendime geldim....
tmm o zmn bn yarından itibaren baslıyom tamda cumaya denk geldi...
yarın yazarım neler yaptığımı da 1 hafta sonra kilo vermişsem mi, gruba katılıcam...
gercii kendime güveniyorum şimdidden hb..
şşşşşşştttt :117:gizli gizli el koyuyodun öölemii :113: litfenn litfennnakrep abla benden önce kaptın yeni üyeyi..bende özelinden mesaj atmıstım ama senin teklifini kabul etti arkadas..
yeni üyeniz hayırlı olsun.. :79:
HOŞGELDİN CANIMMMMM ARAMIZA
nasılsın?neler yaparsın? kaç kılosun ? kaç kılo vermek ıstıyorsun?
ayy biliyorum cok soru sordum ama seni tanımamız lazım.
Kızlar merhaba kurstan geldim bende
akşam için orman kebabı yapıyorum evdekilere
yemeğimi yapınca yüryşe gidicem.çok pis gaza geldim.öztrkü gecmem lazım :)
bu arada geçmişi okudumda akrep ve nesli.Beni gldrdnüz ALLAH ta sizi güldürsün emi
didişmenizi yerim sizin .çok tatlısınız ikinizde :))
bu arada minnoş haklısın bacım.en gec kalkan benim galiba bu takımda
pzartesi perşembe 8 de kalkıyorum kursa gıdıyorum dıye
onun dısında hergün kalkış saatım 10
uyanamıyorum ne yapayım.aslında sabah kalksam yürüyüşe gitsem süper olur ama havalar serinledi soğuk dıye gidesim gelmiyor
kursatn gelırken dondum bugn
ayyy o kadar soğukmu oralar kııs :96: şaştım inan bizde burda halaa ince penyelerle geziyoruz.sabah ve akşam serin oluyor sadece
denedim ama olmadı :90:şşşşşşştttt :117:gizli gizli el koyuyodun öölemii :113: litfenn litfennn
ehh edicek tabiki şekerciim :82: akrep ayrıcalığı nede olsaa :103: