meyvenull hoşgeldin bacım sende
nasılsın?
nickine bayıldım bu arada :)
canım meyve istedi birden.:78:
hoşbuldukk :80:
bu günü zor geçiriyorum ama iimm yinede sen nasılsın..
teşekkür ederim karamelcim adımın anlamından dolayı meyve adımda çift birleşik meyve demekmiş.. :82:
yiyiver bi küçük meyve bişeyolmaz ondan
aa ne güzel.meyve gibi şekersin sende :78::98:
canım niye bugünü zor gecırıyorsun hayırdır ?
motivasyonun mu bozuldu.bak ne güzel 61 kıloymussun
ben suan 61 kılo olsam varyyaaa offff düşünemiyorum kendimi :)) suan hayal gıbı
bu arada iyiyim:) yarını beklıyorum .pazar gnünden beri tartılmadım.yarın 1 kılo vermiş olarak cıkarsam çok mutlu olucam.bu yüzden kendime çok dikkat edıyorum :)
kıs ne yarım kollusuüstümde ince bir ceket altında yarım kollu badi vardı:valla üşüdüm ben
aslında cok soğuk değil ama mersin kadar da sıcak değildir :86:
hayırdır kuşumm niye zor geçiriyosun bu günühoşbuldukk :80:
bu günü zor geçiriyorum ama iimm yinede sen nasılsın..
teşekkür ederim karamelcim adımın anlamından dolayı meyve adımda çift birleşik meyve demekmiş.. :82:
yiyiver bi küçük meyve bişeyolmaz ondan
ayyy karamelim ben de başarabilsem cumadan cumaya tartılma işini :95: ama duur yarın tartı sonrası kaldıriim ortadan tartımı :93: zaten eşim de alışmış her daim o da tartılıyo bozulcak diye ödüm kopuyo bu seferde hofff :96: iyi fikir kaldırıyorum yarın ortalıkdan..hem azıcık oynamalar rotadan saptırıyor insanı sonra :89: gelecek cuma gelmez artıkımm :118:aa ne güzel.meyve gibi şekersin sende :78::98:
bu arada iyiyim:) yarını beklıyorum .pazar gnünden beri tartılmadım.yarın 1 kılo vermiş olarak cıkarsam çok mutlu olucam.bu yüzden kendime çok dikkat edıyorum :)
akrep ablam bu gün meyve günüm ondan bas ağrısı yaptı bende ...
ayy evet neslım ya ne facıa bır haftaydı demıamann kurallari batsinonunn kiz o kuralar yuzunden bizim takim sonuncu olduuu bizde o kurallari kilo almak isteyenlerin topigine koydukk bacimm ayy hatirlatma bile o haftayi bizee
hosgeldın sekercımm sen daha gıtme gel bak bızım takımda ne gulucukler var
hadi yaa ondan haberim yoktu...
sabah sabah yüzüme gülümseme kattın canım
ozamn ii olmus bıraktığınız
ayy evet benımde hıc kabul edesım yoktu zaten neslım sana uydumben zaten akrepin bizee komplosu olarak dusundum ama istee kimse ses cikartmayinca mecbur susmak zorunda kaldimm
ama ohh kendide aldii yaa kiloyuu cok sukurr biraz keyfim yerine geldi
neyseki simdi kural felan yok ohh rahat rahatt yiyoruzz iciyoruzz
akrep yenıden cekıp bır kural daha koyarsa ben kesın 80 olurum
sonu yine almak olmasın ama bu yiyip içmenin sekercim
akrep abla size yine bi düzen ceker gibi gelio bana
kendi almasaydı o kurallardanda vaz gecmezdi ..süperdi ama kitap okuma falan da vardı .
neslımm brosurlere devam hadı bakalımm ögren kızım sendevalla oluyor olmasina da en azinda kasmiyoruz kendimizii
ayy kitap okumayi hic sormaa ben yurtdisindayim evde kitap yokk diyom eve gelen brosurleri oku diyorr ani okadar dusunnn
bencede dogru diyon o almasaydii o kurallari bizee mecbur uygulatirdi neyseki benim dualar kabul olduu
ben hergun dua ediyomda akrep kilo alsin diyee
gecii ona ederken ben aliyom ya oda ayri bir konu yanii
ben yapmısttım bunu sekerım gercekten acayıp bır wc ısı baslıyor hemıde
http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/240724-kisisel-yag-eritme-karisimi.html
kızlar şu linke bakın..ben yapıcam.. denemeketen ne kaybedilir ki..
nesli gelmeden okuyun ve çok çok mesaj yazın ki sayfa arkasında kalsın..sonra yapar kilo felan verir kötü olur aman
hosgeldın sekercım evettt kac kılosunn soyle bakalımmtsk ederim akrep33 valla başta yazdıklarına bi an inandım beynimde şimşekler çaktı gözlerim açık okudumda sonra kendime geldim....
tmm o zmn bn yarından itibaren baslıyom tamda cumaya denk geldi...
yarın yazarım neler yaptığımı da 1 hafta sonra kilo vermişsem mi, gruba katılıcam...
gercii kendime güveniyorum şimdidden hb..
ERKEN KALK KARAMELIM spor yapmasanda gununu uyuyarak gecırme tatlısımKızlar merhaba kurstan geldim bende
akşam için orman kebabı yapıyorum evdekilere
yemeğimi yapınca yüryşe gidicem.çok pis gaza geldim.öztrkü gecmem lazım :)
bu arada geçmişi okudumda akrep ve nesli.Beni gldrdnüz ALLAH ta sizi güldürsün emi
didişmenizi yerim sizin .çok tatlısınız ikinizde :))
bu arada minnoş haklısın bacım.en gec kalkan benim galiba bu takımda
pzartesi perşembe 8 de kalkıyorum kursa gıdıyorum dıye
onun dısında hergün kalkış saatım 10
uyanamıyorum ne yapayım.aslında sabah kalksam yürüyüşe gitsem süper olur ama havalar serinledi soğuk dıye gidesim gelmiyor
kursatn gelırken dondum bugn
yeme sen yeme meyvenulumm bak bes gunde bes kılo yapmıssındenedim ama olmadı :90:
bencede bu kesinlile akrep ayrıcalığı
sana yetişmem için 3 fırın ekmek yemem lazım :78:
aa ne güzel.meyve gibi şekersin sende :78::98:
teşekkür ederim..
ben 5 günde 5 kilo diyetini yapıom bu hafta bu gün meyve günüm ve bas ağrısı yaptı ..
61 olabilmek için cok uğrastım daha yolun yarısındayım asıl hedefimde 50 zaten tatlım benimde daha cok yolum var
ben tartılmadan duramıom her gün atrtılıom ..gecen hafta annemlerdeydim yolculuk orda kacırmalar faaln 2 kilo aldım vermem gerekiyordu bu hafta bende hemek acil moduna gectim..
bayramlık aldım kendime içine girebilmem için zayıflamam sart :84:
yarın pek bi - durumu olmıcak ama en azından gecen hafta sonu aldığım 2 kilo gitti :87:
kıs ne yarım kollusuben burda kaldırdım yarım kolluları sen orda hala yarımmı giyiyosun incecik hırkanın altına aaaaa hasta olursan görüşcez o zaman senle zaten yen atlattın regli fırtınasını hatta atlatmadın halaa :117:
hayırdır kuşumm niye zor geçiriyosun bu günü
ayyy karamelim ben de başarabilsem cumadan cumaya tartılma işini :95: ama duur yarın tartı sonrası kaldıriim ortadan tartımı :93: zaten eşim de alışmış her daim o da tartılıyo bozulcak diye ödüm kopuyo bu seferde hofff :96: iyi fikir kaldırıyorum yarın ortalıkdan..hem azıcık oynamalar rotadan saptırıyor insanı sonra :89: gelecek cuma gelmez artıkımm :118:
öğle yemeğimi yedimve kapadım yemek faslını..acıkırsam meyve atıştırırım artık :97:
akşam evimi silerim çamaşırları yerleştiririm..makinede beyazlar vardı onları sererim balkonları yıkarım..spor yaparım bol su ve yeşil çay içerim missler gibi olan evimde vakitli mışıl mışıl uyurumm vee sabahh erkenden kalkarıımmm elma sirkeli sıcak suyumdan sonra belki tekrar spor yaparıım yadaa müzik açar oynarıım veee inşallah bi kilo gitmişş olur yaa :79: :79: gerçi bu sabah hiç güzel demiyodu tartı amaaz önce zor yetiştim wc ye acaip patladım 3 kilo gitmiştir kesin ayy önce zorla yaptım ama yaa karnım patlicak olmuyor düşünün çok zorladım ve acıdı tabii sonra patladı..hiç böyle olmazdım dünden bu yana da gitmedim evet hatırladım şimdi ayy dün sabah nar yedim aç karnına o mu yaptı acaba böyle beni..sabah yemiim o zaman..hem akşam hem sabah yemiştim..akşam yada gün içinde yemem lazım demekki..sabah ilk etapta kabız yapmayan bir meyve yemeliyimm :78: :97:
ayy akrebım gecen banada oldu oyle bıkac gun zorluk cektım
ama dıkkat ettım sulu seyler yedım hemen cecık gectı tatlım merak
etme ay ınsallah yarın bende az cıkarım yaa benım tartı bugun
bozukmuydu neydı anlamadım gıttıoff ınsallah yarına duzelım
buaksam mısafırlerım var az once gıttım eve puhaca hamuru yogurdum
mayalanmaya bıraktım bıde tatlının serbetını doktum aksama kadar ceker ıste
saat 5 te gıdecem eve saat 7 ye kadar yetısır herhaşde dıgerlerı şöyle bır ortadan süpürücem bıde evcegızımı . ay ınsallah bugece bıse yememem lazım
en ıyısı kendıme de tabak yapıyım servıs ıkram derken bıse yemem caktırmadan
degılmı akrebımm
öğle yemeğimi yedimve kapadım yemek faslını..acıkırsam meyve atıştırırım artık :97:
akşam evimi silerim çamaşırları yerleştiririm..makinede beyazlar vardı onları sererim balkonları yıkarım..spor yaparım bol su ve yeşil çay içerim missler gibi olan evimde vakitli mışıl mışıl uyurumm vee sabahh erkenden kalkarıımmm elma sirkeli sıcak suyumdan sonra belki tekrar spor yaparıım yadaa müzik açar oynarıım veee inşallah bi kilo gitmişş olur yaa :79: :79: gerçi bu sabah hiç güzel demiyodu tartı amaaz önce zor yetiştim wc ye acaip patladım 3 kilo gitmiştir kesin ayy önce zorla yaptım ama yaa karnım patlicak olmuyor düşünün çok zorladım ve acıdı tabii sonra patladı..hiç böyle olmazdım dünden bu yana da gitmedim evet hatırladım şimdi ayy dün sabah nar yedim aç karnına o mu yaptı acaba böyle beni..sabah yemiim o zaman..hem akşam hem sabah yemiştim..akşam yada gün içinde yemem lazım demekki..sabah ilk etapta kabız yapmayan bir meyve yemeliyimm :78: :97:
karemelcim tabi 5 kilo veremedim 2 bucuk falan veriom ben bu diyetle ancak..
bakalım yarınki sonucu bende cok merak ediyorum..size yazarım sonucumu..
prenses hoşbulduk canım ben sıksık gelir sizleri ziyaret ederim..
dediğim gibi sekercim ben 5 kilo vermeiom bu diyetle spor yapılsa belki olur ama spor yapıcak hal kalmıyor bende..
kız minnoooooşşşne alıntı yapıp gösteriyon kız o linkii bilinçli yaptın seeenn :104: taraf tutuyon dimii :99: pis tarafçıı
meyve şekerim 2.5 kılo bile cok güzel
düşnsene 5 günde 2.5 kılo
bence süper
ben bı haftada 1 kılo verirsem öpüp basıma koyuyorum
ama sonucta şok dıyet.zordur dayanmak
allah yardımcın olsun.
evet mutlaka sonucu yaz canım.inş. veririrsin istediğin kıloyu
ayy sen perşembe akşamı misafir kabul etme canımm yaaayy akrebım gecen banada oldu oyle bıkac gun zorluk cektım
ama dıkkat ettım sulu seyler yedım hemen cecık gectı tatlım merak
etme ay ınsallah yarın bende az cıkarım yaa benım tartı bugun
bozukmuydu neydı anlamadım gıttıoff ınsallah yarına duzelım
buaksam mısafırlerım var az once gıttım eve puhaca hamuru yogurdum
mayalanmaya bıraktım bıde tatlının serbetını doktum aksama kadar ceker ıste
saat 5 te gıdecem eve saat 7 ye kadar yetısır herhaşde dıgerlerı şöyle bır ortadan süpürücem bıde evcegızımı . ay ınsallah bugece bıse yememem lazım
en ıyısı kendıme de tabak yapıyım servıs ıkram derken bıse yemem caktırmadan
degılmı akrebımm
ayyy 59 ne güzel geliyor kulağaa :81: inşallah canım yaaminnoşum prensesim
hoşgeldin
61 olacaz kuşum bizde ne kaldı 8 kılo sonra 61 oluruz.:)) şubat tatiline kadar 59 oluruz inş.
oluruz demi minnoş :) tatile cıkarız ohh zayıf zayıff
bu halde bir de spor yapsan ölürsün kııs :96:karemelcim tabi 5 kilo veremedim 2 bucuk falan veriom ben bu diyetle ancak..
dediğim gibi sekercim ben 5 kilo vermeiom bu diyetle spor yapılsa belki olur ama spor yapıcak hal kalmıyor bende..
hmm nar dimii ben de öyle düşünmüştüm zaten :95: sirkeli su da olmasa herhalde beton olacaktı bağırsaklarım :93: düşünsene nar kapıda durmuş çıkarmıyor sirkeli sıcak suda arkadan itekliyor çık diye :83:ayy minnoşum kötü olmuş misafirlerin gelmesi
hemde akşam gelmesi
kendine hakim olman zor olacak ama benim minnoşum sabredeck ve yemiyecek o pastaları
sana gvenıyorum canım
bak 1 günümz kaldı
yarını düşün ve sakın yeme
kaptanım nardandır o nardan
bende ne zaman nar yesem kabız olurum
cok cabuk kabız olduğum ıcın nar pek yıyemıyorum :)
bende bugün kurstan eve koşarak geldim :) yolda karnım ağrıdı wc ye zor yetiştim :))
sanırım sirkeli sudan oldu
ayy ınsallah yaa ben valla subat tatılıne ınsalllahh allahım yardım ederdeminnoşum prensesim
hoşgeldin
61 olacaz kuşum bizde ne kaldı 8 kılo sonra 61 oluruz.:)) şubat tatiline kadar 59 oluruz inş.
oluruz demi minnoş :) tatile cıkarız ohh zayıf zayıff
ayy bılıyorum ben o dıyetı ne sporu ınsan yerınden kalkmaya usenıyorkaremelcim tabi 5 kilo veremedim 2 bucuk falan veriom ben bu diyetle ancak..
ama kapatnım bılınclı yaptım ama bı sorkı nıye soorr sorr:82:
kız minnoooooşşşne alıntı yapıp gösteriyon kız o linkii bilinçli yaptın seeenn :104: taraf tutuyon dimii :99: pis tarafçıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?