canım birbirimize gaz verip duruyoruz ama yemek yerken nedense o sözleri unutyoruz
hani 65 kılo olacaktık bayramda
niye yedin kuşum pizzayı
ben nıye çiğköfteleri hüplettim
ayrıca ben daha adet olamadım.habire sancı cekıyorum ama tık yok.
ses var görünt yok
evet canım.gözm doymuyor cidden
canım tatlı istıyor sürekli
ne yapayım ben şimdi bu nefsimi :)
saat 6.30dan beri bişey yemedim.inş. kılo almamışımdır bugn
oy oy oy
afiyet olsun bacım.pizzaya bende hiç dayanamam
ya ben niye bu kar su içemiyorum
işte bu yüzden canım..bizim hatamız yedikten sonra vicdan azabı çektiğimiz yiyeceklere hep dayanamadığımızı onları çok sevdiğimizi söylüyoruz..
ve üstüne üstlük kilo verdiğimiz zaman kendimize ödül olarak ne sunuyoruz o cıss yiyeceklerden..cidden çok vahim bir durumumuz var..beynimize devamlı yasakların içinde kısıtanmışışız sinyali gönderip duruyoruz ve ilk fırsatta yiyecekleri aşırı bir şekilde yiyoruz sonrası fazasıyla geri geliyor tabi kilolar..
neden kendimize ödül olarak spor vermiyoruz..mesela yarım saat fazla yürüyüş..bir beden küçük kıyafet,10 mekik daha ekleme parkta yürüyüş,cam silme ütü yapma kitap okuma gibi bu örnekleri kilo vermeyi destekleyecek şekilde çoğaltabiliriz..
bizse napıyoruz..tam tersini..hafta sonu kaçamak günü ilan etmişiz kendimize..hafta içi ie kilo vermek için olabildiğince sıkıyoruz kendimizi..ee noluyor hafta sonu gelince baskıdan kurtulan beyin ne görürse yemek için yönlendiriyor bizi hem de doyma sinyalini göndermeden..neden çünkü biz öyle istemişiz ondan..
beynimiz tıpkı sabah kalkmak için kurduğumuz saat gibi aslında..
onu biz bu hale getiriyoruz..tam tersini yapıp kilo vermek istediğimizi ve kilo verince çok mutlu olucağımızı söylersek devamlı spor yapmaktan ev işlerini yapmaktan mutlu olursak ödül olarakda kilo vermemize destek olan şeylerden yaparsak inanın beynimiz de hemen yanıt vericektir buna ve asıl ödülümüz kısa ürede kilo vermek ve geri almamak olucaktır..
haydi sizde deneyin saatlerinizi kurmadan önce beyinlerinizi kurun..
hem de hemen şimdi
evet kaptanım.asıl iş beyinde bitiyor.bide irade meselesi.
bazen dayanamıyorum.o an tek düşündüğüm onu yemek oluyor.aklımdan rejim dıyet gecmıyor bıle.nıye cunku dıyetımı düşürsem kafam karısacak ve belkıde yemiyecem.böyle olmaması ıcın beynim diyet kelimesini saklıyor hatırlamamk ıcın elınden gelenı yapıyor
saklayan beyin değil sensin güzelim..
mesela hep diyoruzki şunu yesem nolucak sanki..ya da bugün menüde çok güzel yemek varmışş bu yemeği yedikten sonra başlarım diyete gibii..
sonrası malumm..
diyeti yapılmaması gereken ters bir durum olarak görüyor beyin dolayısı ile zayıflamaya da karşı olduğumuzu yazıyor baş köşeye..
eee nemi oluyor..
her öğünde çıkan menüyü güzel olarak yorumluyor hem de çook güzel..doğal olarak diyet felan aklımıza gelmiyor çünkü öyle ayarlamışız yedikten sonra düşünmemiz gereken bir durum bu..ve yiyoruz yiyoruz yiyoruz..tabii sonunda da düşünüyoruz patlama noktasına gelen bir mideyle..
sonuç:
alınan kilo..vicdan azabı..agresif olma,ani sinirlenme,anlayışsız olma,kendinden iradeli ve zayıf olan ve de çalışkan olan kişilere gizli düşmanlık,eşi aşırı kıskanma,ufacık şeylerden alınma ve çevremizdekilerden aşırı beklenti.
canım dedim yaa bayramda 60 olucam diye..
ben sözümün arkasındayım..beynimle söyledim bunu dilimle değil..yememem gereken yiyeceklerin karşısında ezilmedim buyüzden..yenik düşmedim..dolapta duran baklava dilimleri hiç cazip gelmiyor artık..çünkü bayramda 60 olucam.
daha önce yenik düştüğüm için iştahıma kilo aldım hep aldıkça da yedim ve o iştah bir canavara dönüştü şimdi ise bir nokta bile değil..
artık istediğimi giymek istiyorum..istemediğim halde mecburen giydiğim şeylerle kendimi beyinsel özürlü gibi hissetmek istemiyorum.beyinsel özürlü çünkü dilimle söylediğim şeyi beynimle tasdik edemeyip her dafasında söz verip kendime tekrar yediğim tekrar kilo aldığım ve tekrar iş tulumlarına mahkum olduğum için..,
ben bir bayanım öncelikle..
benimde güzel kıvrımlarım olsun istiyorum..kıyafetlerim benim şeklime bürünsün.ben kıyafetlerin şekline bürünmek istemiyorum artık
işte bu yüzden canım..bizim hatamız yedikten sonra vicdan azabı çektiğimiz yiyeceklere hep dayanamadığımızı onları çok sevdiğimizi söylüyoruz..
ve üstüne üstlük kilo verdiğimiz zaman kendimize ödül olarak ne sunuyoruz o cıss yiyeceklerden..cidden çok vahim bir durumumuz var..beynimize devamlı yasakların içinde kısıtanmışışız sinyali gönderip duruyoruz ve ilk fırsatta yiyecekleri aşırı bir şekilde yiyoruz sonrası fazasıyla geri geliyor tabi kilolar..
neden kendimize ödül olarak spor vermiyoruz..mesela yarım saat fazla yürüyüş..bir beden küçük kıyafet,10 mekik daha ekleme parkta yürüyüş,cam silme ütü yapma kitap okuma gibi bu örnekleri kilo vermeyi destekleyecek şekilde çoğaltabiliriz..
bizse napıyoruz..tam tersini..hafta sonu kaçamak günü ilan etmişiz kendimize..hafta içi ie kilo vermek için olabildiğince sıkıyoruz kendimizi..ee noluyor hafta sonu gelince baskıdan kurtulan beyin ne görürse yemek için yönlendiriyor bizi hem de doyma sinyalini göndermeden..neden çünkü biz öyle istemişiz ondan..
beynimiz tıpkı sabah kalkmak için kurduğumuz saat gibi aslında..
onu biz bu hale getiriyoruz..tam tersini yapıp kilo vermek istediğimizi ve kilo verince çok mutlu olucağımızı söylersek devamlı spor yapmaktan ev işlerini yapmaktan mutlu olursak ödül olarakda kilo vermemize destek olan şeylerden yaparsak inanın beynimiz de hemen yanıt vericektir buna ve asıl ödülümüz kısa ürede kilo vermek ve geri almamak olucaktır..
haydi sizde deneyin saatlerinizi kurmadan önce beyinlerinizi kurun..
hem de hemen şimdi
saklayan beyin değil sensin güzelim..
mesela hep diyoruzki şunu yesem nolucak sanki..ya da bugün menüde çok güzel yemek varmışş bu yemeği yedikten sonra başlarım diyete gibii..
sonrası malumm..
diyeti yapılmaması gereken ters bir durum olarak görüyor beyin dolayısı ile zayıflamaya da karşı olduğumuzu yazıyor baş köşeye..
eee nemi oluyor..
her öğünde çıkan menüyü güzel olarak yorumluyor hem de çook güzel..doğal olarak diyet felan aklımıza gelmiyor çünkü öyle ayarlamışız yedikten sonra düşünmemiz gereken bir durum bu..ve yiyoruz yiyoruz yiyoruz..tabii sonunda da düşünüyoruz patlama noktasına gelen bir mideyle..
sonuç:
alınan kilo..vicdan azabı..agresif olma,ani sinirlenme,anlayışsız olma,kendinden iradeli ve zayıf olan ve de çalışkan olan kişilere gizli düşmanlık,eşi aşırı kıskanma,ufacık şeylerden alınma ve çevremizdekilerden aşırı beklenti.
kendımdenn ve her sabah buraya gelıp bu yazıları okuduktan sonra tekrar
yemek yıyen beynımden utanıyorummmmsana cevap bılee
verebılıcek yuzum yok ve gercekten cokk moralımm bozuldu ınann buraya
geldıgım ıcın yıne kendımden ıgrenıyorumm bıraz kendıme gelınce gelırım
sımdıı burda olmaya bıle hakkım yok benımm bugun kendıme ceza verıyorum
aksama kadar aksam eger uygularsam gelıcem yoksa yarın gorusuruz kızlar
günaydın canımgünaydın akadaşlar herks inş bu hafta diledigi kg iner hepimiz en ez ıkı kg veririz
inşallah canım..güne güzel başladım kızlar güzelcene kahvaltımı yaptım şimdide yeşil cayımı içiyorum inş gecege kadarda böyle gider
gunaydın kızlar
akrepcım yazdıklarını okudum cok tesekkur ederım. ben dun gece aksam yemegını bayagı kacırdım ama en azından yemektı tatlı degıldı. benım ıcın ıyı bır ılerleme aslında tatlı yememek.
ben de bu sabah kalktım baktım kı yusuf uyuyor dedım bı daha fırsat bulamam su bebe uyurken yerlerı sılıyım. benım gurultume uyandı ama yerlerı sıldım kurudu da sımdı yerlerde surunebılır veled
sımdı kahvaltı ettırıyım yusufa ben gorusuruz kızlar.
güzel olan yanı da o ya zaten..anlaşılır olmaması..akrep senin diyetini wnlayamadım ben ya :2:
slm kizlarr bugun burda tatil esimm evdee oyuzden gelemiyorumm beni hos gorun ee birde tabi kacamaklarr benii tamamenn morel bozukluguna itti cok strestliyimm cocuklara esimee evde teror estiriyorumm ne olacak benim sonum bilmiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?