• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

iyi akşamlar kızlar
bende akşam yemeğini çok kaçırdım :( cok pişmanım ama iş işten gectı artık ...

ayy karamelım bende ne yaptım bı bılsen bırazdan menumu
yazarım görürsün tatlım :5: burda verdım gazı verdım gazı kendıme
ama neolur gıt sen yıne ye mınee yokk yaff ınsan bıraz bogazına hakım
olur yok anam yokk benımm gercekten öglen yemegımı atlamamam lazımmıs
neysem karamelım senın adet dönemıdır oyuzden ıstıyordur canın
ama benn ben ne demeye yedım sankı hooff:43:

benim kilo çizelgem vardı ben 1,5 ay ara vermiştimya o ara geri aldım çizelgeyi tekrar eskiye çevirmektense kaldırıyım dedim:)) bu cuma tekrar çizelgeyi eklicem cnm inş. güzel bi çizelge eklicem:)))

canımm ara vermıs tekrar baslamıssın en kısa zamanda tekrar
cızelgenıde koy yıne gözununn önunde dursun o kara yaglar

canım bu menünün gzelliği ne ağzım sulandı valla
sarmalar közde patatesler :)
ay benim iştahım çok açık bu akşam adet olucam ondan sanırım :)
karnım doydu ama gözm hala aç :)

karamelcm zaten bizim sorunumuz bu gözümüz doymuyo yoksa karın bal gibi doyuyor.Aslında işin gerçeği şeytana uyuyoruz yoksa az yiyerek doyabiliriz ''Gereğinden fazla yenen yemek şaytanın pazar yeriymiş''

bugunku menumm
sabah saat 13:00 te 2 kocaman bardak ılık su 1 dılım tam bugday ekmegı
1 kk koyun peynırı 3 zeytın ve bır dılım peynırlı sucuklu tava böregı
yanı bır dılım ekmek boyutundaydı neysemm sonracıgıma

saat 14:30 da bır bardak yesılcay

saat 16:00 da 2 mandalına

saat 18:00 de bır adet kakolu topkek

saat 19:30 da bır kucuk boy pızza hemde hepsını yedım
ustelık yarısını kocısıme verıcektım ama veremedım cokk acıkmıstım
ne bılıyımm hanı bu marketlerde 4 lu paketlerde buzdolapalrda satılan
pızzalar varya ıste onlardan bıtane yedım sımdı gıdıp kocaman bır bardak su
ıcıcem sonrada 5'i bıryerde cay ıcıcem okadar ye sonra cay ıc mıne fayda
edıcek dıye bekle bıde:22: hoooff gercı bır saat utu yaptım ayakta
bırazcık erısın dıye pızzayı yedıkten sonra ma sanmıyorumkı pızzanın
yarısı bıle erımıs olsun:25:

8932r2r9fm.gif

Neslihan22-10-2008, 18:18
slm kizlar
ben su kilolarimi ne yapacam inanin soylemeye utaniyorum kilomu ne guzel zayiflamistim ama simdi tekrar aldim verdigim kilolari ya baksaniza burda kimler grupta degil gruba katilmak istiyo yada bir soyleyinde toparlanip puskutee soyleyelim bir takim kurmak istedigimizi ne dersiniz butun takimlar dolu ben biraz kapilarini caldim ama sanmiyorum limitler dolmus cunku
biran once takim gucune ihticacim var cunku

Neslihan 22-10-2008, 23:02
iyi aksamlar kizlar yine ben oh oh ne guzel 5 kisi olduk bile yarinda yazimi goren arkadaslar olursa cevap yazarlar insallah
ben bundan 4 ay once 10.takimdaydim butun arkadaslar mezun oldugu icin takimi kapattik mezun olanlarin icinde tabi bende vardim ama maalesef 4 ayda yeniden kilolari almaya basladim boyle giderse daha alacagim o yuzden destege ve takima ihtiyacim var
gercekten kizlar super oluyo patir patir gidiyo kilolar ben tam 13 kilo verdim 71 kiloya dustum yani dusmustum 4 ay icinde izindi oructi bayramdi derken benim kilolar ipladi yine 79 a yani fena durumdayim gun gectikcede almaktayim eger 4_5 kisi daha olursa puskute ulasip takim kurabilirmiyiz diye sorarim yanliz takim isi biraz sorumluluk samimiyet isteyen bir is herzaman paylasimda bulunulacak cuma tartilanacak vs...
neyse kizlar basinizi agrittim size iyi aksamlar yarin yine ugrarim

Neslihan 23-10-2008, 14:38
kizlar suanda takima girmek isteyenler
nihalgenc
aylin_keremcem
eylulce
laberla
serince84
rose17
gayem
neslihan
sekiz kisiyiz unuttugum arkadaslar varsa kusura bakmayin zaten 10 kisi limit ama sorun su kaptan hesaplardan anlayan herzaman burada bulunan birisi olmasi lazim puskuute soyledim bakalim tekrar konusacam ama sizin kararli olmaniz lazim yani bugun olup yariolmazsaniz bu is olmaz sizden isteyim takim acmamiz icin kararli kisiler olmalisiniz ayrica surekli paylasimda bulunmalisiniz
benim soyle bir onerim var pazar gunune kadar deneme sureci gecirelim ve gercekten kakrli olan dogru kisilerle bir takim acma teklifini goturelim puskuute
hayatiniz hakkinda evlimisiniz neler yapiyosunuz felan nezamanlari girebiliyorsunuz bilgisayra bunlari yazarsaniz birbirimizin hakkinda bilgimiz olur
ok hadi bakalim anlatin simdi gercekten kararlimisiniz

Neslihan 23-10-2008, 15:01
arkadaşlar ben kesinlikle varım evliyim 32 yaşındayım evdeyim zaten istediğim ulaşabiliyorum internete üç çocuğum var büyük kızım 14 yaşında 11 yaşında ortanca kızım birde piyangodan oğluşum var 1,5 yaşında isteğim doğumlardan önceki o güzel vücuduma dönmek başarıları okudukça bunu yapabileceğimi anladım
allah bagislasin canim ah o eski halimize donebilsek cok guzel olacak ama insallah ne diyelim birlikte olursak veremiyecek kilo yok kizlar
ben aranız almanyadan katılıyorum. 2 tane kızım var bırı 3 yasında dıgerı 1 yasında dogumdan sonra 10 kılo verdım ama daha var suan 72 kıloyum boyum 165. takıma gırersem sureklı takıp ederım sızlerı...seninkinide allah bagislasin ne guzel vermissin kilonu insallah hedefine ulasirsin bende fransadayim almanyanin neresindesin ?

--------------------------------------------------------------------------------

Neslihan 23-10-2008, 15:16
kizlar diger arkadaslarda gelsin bakalim konusalim ben kaptan olurum olmasinada ban siki bir yardimci gerekiyo benim olmadigimda takimi gogusleyecek bildirimlerde bulunacak
cunku benim arada pc bozuluyo ve uzun bir surede gelmiyebiliyo oyuzden yardimci kuvvetli olmasi lazim bide kilo bildiriminden anliyan hesap kitaptan desem daha dogru olur tabi cunku takimi kurmak icin kaptanin bunlari iyi bilmesi ve takimi gercekten kararli kisilerle kurmasi gerek sart bu zaten puskuut eger boyle olursa kurulabilir ancak dedi
cunku diyet gruplarini eger takip ediyorsaniz o gruplarin gercekten saglam kararli kisilerden oldugunu gorurusunuz

--------------------------------------------------------------------------------
Neslihan 23-10-2008, 15:27
evet strasbourg bıze 1 saat falan... neslıhan sen nasıl verdın kılolarını...:1rolleyes:
aa cok guzel ya
ben nasilmi verdim cok zor felan dermisim yok ya inanin ac kaldim basima agrilar girdi ama verdim iste dedigim gibi once 10.takim sonrada kendi irademle bazi diyetler uyguladim tabiki mesala pirinc lapasi super iki gunluk bir diyet ama ben her hafta birgun yaptim genelde persembeleri yaptim cuma gunu bildirim oldugu icin her yaptigimda 1 kilo verdim ama tabiki kacamak yapmadan yaparsan bir kilo veriliyo iki gun yap iki kilo ver zaten sadece bu diyeti yapabildiùm oburlerini zor benim irade biraz sayif cunku ya iste boyle gezmeye bile gitmedim pasta yememk icin ki ben pasta ve kek manyagiyim samimi soyluyorum ban akek olsun yemek olmasin yanidada bir cayy ay canim cekti durun gidimde yiyim felan yok yok saka gerci bu 4 aydir surekli yiyorum oyuzden depoladim yani korkmayin diyete hazirim ay neyse yaa veririz kizlar insallah tekrar

Neslihan
23-10-2008, 22:18
iyi aksamlar kizlar ben geldim oh oh diyetler tam hiz devam beni hic sormayin aksam birsey yemedim ama gunduz yediklerim iki gun bana yeter daha birturlu diyet moduna giremedim bakalim nasil olacak pazartesi tam anlamiyla basliyorum insallah

Neslihan 23-10-2008, 22:25
Paylaşım derken neleri kast ediyorsunuz anlamadım açarmısınız lütfen bir an endişelendim yapamayacağım birşeymi diye sürekli onlayndan bahsediyorsanız bende net çogunlukta açıktır sadece zamanım kısıtlı olduğundan msn paylaşımlarında bulunamam ayrıca 2 buçuk yıl site yöneticiligi yaptım az çok anlıyorum forumlardan kafamçokkarıştı kattım karıştırdım galiba kısaca şartları yazsanızda bizlerde paylaşımda bulunabilirmiyizkaydirigubbakcemile5 bulunamazmıyız bilsek nasıl olur.Kuralları bilmeden nasıl karar vericez gözümü :1shok:korkuttunuz yaparmısınız yapamazmısınız derken:utangac:
kiz niye okadar korktun ki sana sunu soyleyim eski takimimin ilk kurulus zamaninda ayni boyle 10 kisi vardir herkez soyle yapacam boyle edecem diye cok soyledi sonuc husranla bitti kurulusundan iki gun sonra yok oldular birdahada goremedik yani dedigim su paylasim derken duzenli olarak tabiki herkezin isi olur giremez hastalanirvs...zaten biyle durumlarda takima soyleyip oyle ortadan kaybolmaniz gerekiyo ayni zamanda o gun sabah ogle aksam ne yediginizi bizimle paylasiyorsunuz cuma gunude tartilip sabahtan kilo bildirimini yapiyosunuz bu kadar sadece dedigim gibi sorumluluk istiyo yani herzaman bizimle olmaniz gerekiyo ozel durumlar haric tabiki yani eger bilgisayara girmek konusunda bir probleminiz yoksa birde zayiflamayi kafaniza koyduysaniz iste aradigimiz kisi sizsinizyerimseniben

nesliiiii yukardakini tanıdınmı canımm :27:
milletten istediğin kurallar ne güzel kurallar öylee :46: hani diyorum ki şu an sen de uygulasan bu kuralı ve başkan yardımcısı olucak arkadaşı çok güzel tarif etmişsin doğrusu bravoo :71: ufak bir hatırlatma daha;sen de başkan yardımcısısın canım :41: umarım iştahına bir nebze engel olabilmişimdir :4:

Son düzenleme:
gelelim bana biraz kactı galiba

KAHVALTI bir dilim ekmek biraz telpeynir bir domates yarım salatalık bir yeşil cay

ÖGLEN bir tabak bamya tabak kücüktü ıkı bardak ayran yeşil biber

ARA bir k bar iki mandalin

AKŞAM balık ceyrek ekmek bir bardak kola

spor malesef yapamadım işlerim coktu

KAHVALTI bir dilim ekmek biraz telpeynir bir domates yarım salatalık bir yeşil cay

akşam ki çeyrek ekmek hiç süper:)

bugün ne yedim

09:00
bir kupa elma sirkeli ballı sıcak su

11:00
1 portakal,1 mandalina

12:30
balık ızgara,lavaş,bol sarımsaklı roka salata,limon

13:30
çeyrek fındıklı çukulata, 1 kupa yeşil çay

18:30
1 kavun kelek(minik kavun),yarım armut,1mandalina,1 pepino

20:30
1 kupa yeşil çay

120 dk yürüyüş,ev silme,2,5 lt su,halaa içiyorum :7:

bugün ne yedim

1 portakal,1 mandalina

1 kupa yeşil çay

ya ben niye bu kar su içemiyorum:43:

kola hmmm hemde akşam güzel kilo verdirir dimi canımm yanii kilo vermek istiyosun yaa
onun için içmişsindir sen bravooo :46:

:47:
ayy karamelım bende ne yaptım bı bılsen bırazdan menumu
yazarım görürsün tatlım :5: burda verdım gazı verdım gazı kendıme
ama neolur gıt sen yıne ye mınee yokk yaff ınsan bıraz bogazına hakım
olur yok anam yokk benımm gercekten öglen yemegımı atlamamam lazımmıs
neysem karamelım senın adet dönemıdır oyuzden ıstıyordur canın
ama benn ben ne demeye yedım sankı hooff:43::

canımm ara vermıs tekrar baslamıssın en kısa zamanda tekrar
cızelgenıde koy yıne gözununn önunde dursun o kara yaglar

canım birbirimize gaz verip duruyoruz ama yemek yerken nedense o sözleri unutyoruz
hani 65 kılo olacaktık bayramda
niye yedin kuşum pizzayı
ben nıye çiğköfteleri hüplettim :47:
ayrıca ben daha adet olamadım.habire sancı cekıyorum ama tık yok.
ses var görünt yok:9:

karamelcm zaten bizim sorunumuz bu gözümüz doymuyo yoksa karın bal gibi doyuyor.Aslında işin gerçeği şeytana uyuyoruz yoksa az yiyerek doyabiliriz ''Gereğinden fazla yenen yemek şaytanın pazar yeriymiş''

evet canım.gözm doymuyor cidden
canım tatlı istıyor sürekli :(
ne yapayım ben şimdi bu nefsimi :)
saat 6.30dan beri bişey yemedim.inş. kılo almamışımdır bugn :(

bugunku menumm

oy oy oy
afiyet olsun bacım.pizzaya bende hiç dayanamam :(

bugün ne yedim

1 portakal,1 mandalina

1 kupa yeşil çay

akrebim bu ne
utandım valla kendi menmde :(
cok az yemişsin :) tebrik ederim

bugunku menumm

evet canımmm seni de kutluyorumm :46: akşam yenen pizza öncesi yenen topkek bayrama 65 değil kesin 60 yapar seni bravo :46:

akrebim bu ne
utandım valla kendi menmde :(
cok az yemişsin :) tebrik ederim

canım dedim yaa bayramda 60 olucam diye..
ben sözümün arkasındayım..beynimle söyledim bunu dilimle değil..yememem gereken yiyeceklerin karşısında ezilmedim buyüzden..yenik düşmedim..dolapta duran baklava dilimleri hiç cazip gelmiyor artık..çünkü bayramda 60 olucam.
daha önce yenik düştüğüm için iştahıma kilo aldım hep aldıkça da yedim ve o iştah bir canavara dönüştü şimdi ise bir nokta bile değil..
artık istediğimi giymek istiyorum..istemediğim halde mecburen giydiğim şeylerle kendimi beyinsel özürlü gibi hissetmek istemiyorum.beyinsel özürlü çünkü dilimle söylediğim şeyi beynimle tasdik edemeyip her dafasında söz verip kendime tekrar yediğim tekrar kilo aldığım ve tekrar iş tulumlarına mahkum olduğum için..,
ben bir bayanım öncelikle..
benimde güzel kıvrımlarım olsun istiyorum..kıyafetlerim benim şeklime bürünsün.ben kıyafetlerin şekline bürünmek istemiyorum artık :4:

canım dedim yaa bayramda 60 olucam diye..
ben sözümün arkasındayım..beynimle söyledim bunu dilimle değil..yememem gereken yiyeceklerin karşısında ezilmedim buyüzden..yenik düşmedim..dolapta duran baklava dilimleri hiç cazip gelmiyor artık..çünkü bayramda 60 olucam.
daha önce yenik düştüğüm için iştahıma kilo aldım hep aldıkça da yedim ve o iştah bir canavara dönüştü şimdi ise bir nokta bile değil..
artık istediğimi giymek istiyorum..istemediğim halde mecburen giydiğim şeylerle kendimi beyinsel özürlü gibi hissetmek istemiyorum.beyinsel özürlü çünkü dilimle söylediğim şeyi beynimle tasdik edemeyip her dafasında söz verip kendime tekrar yediğim tekrar kilo aldığım ve tekrar iş tulumlarına mahkum olduğum için..,
ben bir bayanım öncelikle..
benimde güzel kıvrımlarım olsun istiyorum..kıyafetlerim benim şeklime bürünsün.ben kıyafetlerin şekline bürünmek istemiyorum artık :4:

:17::17::17::17::5::43::43::43:

akrebim kendimden daha utandım şimdi
ası beyin özürlüsü benim.bugn okadar minnoşla konustuk konustuk söz verdik yemiyecez dıye ama dayanamadım akşam herzamnkınden fazla yedim
bende artık tarzım olmayan mecburen gıydığım kıyafetlerden bıktım.
bu yazını okuyunca iştahım falan kalmadı :(
ben en iyisi hergn bu yazını okuyum :9::9: baya iştah kesiyor utancından yiyemez insan okuyunca
yarın pazartesi hafta bası yani .yeni haftama çok dikkatli başlıyacam

Back