bu bayram bende düşünüyorum zayıfladığımı herkes görsün :roflol::roflol:
gunaydin bugun tukkani ben actim herkeze gunaydinn
hayirli pazarlarrr ....
Karamel nasil buldun ya helal olsun. nesli ve akrebin arkadaslarindan ortak arkadaslarindan buldun dimi
kizlar akrebin fotosunu buldum ben KKda arkadas olun resimleri profil kisminda albumler var orda gordum ben aklinialirimsmile
kizlar cok fena basim agriyor. :1no2:
benide ekleyin facaeye
kızlar napıyosunuz bakalım..Ben de bugün hadi değişiklik yapalım forma gidelim dedim eşime..Eeee tüm mağazaları gzeriz spor olur dedim..Forum kazan ben kepçe olmadım tabii :umursamaz: gün içinde içtiğim sular yüzüne daha arabadan inmeden tuvaletim geldii :kedi: hemen en üst kata çıktık wc lerin olduğu kat..wc çıkışı da benim kız durmadı,wc girişinin hemen yanında oyun parkı nı istedi..1 saat orda kaldık tabiisonrası eşim acıktı yemek yiyelim dedi..Yemeğe de farklı bir kebapçıya gitmek istedi..
Ve gittik..Aynı izimizden geri döndük bindik arabaya kebap lokantasına Çok üzgünüm çoook oyyyy bari bir tane mağazaya bakabilseydim nolurduu yaw senağlama ben de diğer bayanlar gibi mağaza mağaza gezip kıyafetlere bakmak istiyorum senağlama benim neden hiç zamanım yok sankiii :çok üzgünüm:
kıs başlatma şimdi depresyonundan hee sengözlerimebaksanab yemişimm şişkoluğunu sanki bis sıfır bedenis de sen şiko kaldın aramısdaa kötükedihüso bak zatiii sinirliyimm senden çıkarmiim şimdi.. yemicen bacımmm akşam 7 den sonra yemeeeeklava: zatii mağazaları gezemedim üstüne üstlük eşim pantolonumu beğenmedi erkek pantolonu gibiymiş :dilcikar: oysa ben onun içine düşünce çok sevinerek giymiştim geçen yıl hiiç giyemiyordum çünkü..çok bolmuşşş muşş ta muşş senağlama delirdim yaa
dedim varmı kıyafet dolap doludedi..gösterdim hepsinii de kimi çok bol kimi de hala olmuyor :çok üzgünüm: kilo verdiğime sevinemiyorum bile senağlama çok canım sıkkın yaaa senağlama ben de güzel güzel giyinmek istiyorum yaaa..yetsin artık bu şişkoluk.
eşim de kızdı bana..her çıktığımızda al diyorum almayan sensin dedi.haklı almıyorumm senağlama ama naapiim inat ettim kilo verince alcam diyee senağlama şimdide anormal bedenli gibi hisediyorum kendimii senağlama almicam işte yine de iki hafta daha sıksam kendimii 60 olunca alcam.. geçen hafta gitmiştim mağazanın birine kısacık zamanım vardı.. orda da aynı benim dolap gibi hoşuma gidenler dar geldi..diğerleri de çok bolduu :kedi: :kedi: senağlama
selmaa hem diyet modundan çıktım diyosun hem de şişkoyum diyosun..
güzelim karar ver önce kilo vermek istiyomusun yoksa diyet modundan çıkmakmı istiyosun..beyin gücünü kullan..aynaya bakınca süper bir vücut görmek istiyosan ilgilen kendinle sağlıklı ye spor yap..haa yok her yerinden yağ fışkıran bir kadın görmek istiyosan ayna da bırak o zaman herşeyi.kendine zarar vermeye devam et..seçim sadece ve sadece senin canım :ecrin_bebek:
şuan 66.5 ya bayrama kadar 63 olma ihtimalim kaçta kaç kızlarbilmiyorumkismile
ne düzel tebrikler canım inş yarın bende tartıda biraz olsun eksik görürüm
anlaştık canım bir bucuk kg
evet kızlar anlaştık posiçim bakalım kim kimi gececek hadin yarış başladı bu gün cok iyi başladım güne birazdanda kendime sebze yemegi yapascagım karar vermedim ama büyük ihtimal bamya yemegi yapacagım
sağol ablacım
ne olur sende moralini bozma.
bu kilo alman seni daha çok kamçılasın daha gayret ve istekle tekrar başla
pes etme ne olur
sen ki misafirlikte orucum diyip mandalina yemiş kadınsın :)
ben denedim ama yapamadım.ne zaman misafirliğe gitsem homini gırtlak yedim
sen bizde daha iradelisin.
bak okadarda kilo verdin bu zamana kadar
bismillah de yeniden başla ablacım.ben eminm senin kilo vericeğine
bugn bende bamya yemeği yapıcamkaydirigubbakcemile3
en sevdiğim yemektir bamya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?