• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ıyı geceler kızlar bugun sabah berı mısafırlerım var ancak gelebıldım
buraya sımdıde yorgunluktann yazamıyorum bılemm 12 de uyandım
kahvaltıya alt komsum geldı 2 de masadan kalktık
3 tane sıgara boregı 2 dılım tam bugday ekmegı peynır az bucukta kızartma
yedım maleseff sonra saat 4 te yesılcay ıctım bır yudum sut ıctım ve
2 tane cubuk kreker attım agzıma
sonra 7 de sınemeyaa gıdelım dedımm 6.30 da 3 yemek kasıgı pılav
2 yemek kasıgı tavuksote yedım alt komsumuzlarla sınemaya gıttık
ıgrenc bır fılmdı ılk arayı bıle beklemeden cıktık
mehmet aslantgu ıle arzum onan oynuyor askın ıkı yarısı sakın gıtmeyın
tam yarım saat ızledık ve durgunn durgunn konustula hıcbıse
olmadı hıc ılerlemedı bıle fılm hee buarada fılme gırmeden once kocıs
sutlac yıyelım dedı onun sutlacının yarısını yedım
sonra eve geldık yıne komsularda geldı tabu oynayalım dedık
onlarında tupu yoktu evde ddım bızde yemek var gelın ee hazırladık oturmasan
ayıp olur kocıs bana bakıyor ben kocıse patlıycagız artık mecbur 1 dılım tam
bugday ekmegı bır kase yogurt corbası yedım saat 8dı ıste ayy rahatszı oldum
bugun ıste cok yedım yarın tartıya cıkarsam kalpten gıderım kesın yıne 70
olur oyuzden napıcam bılmıyorum yarın cok cok az yıycem artıkın
bırsurude ev ısı yaparım du belkım akrebımın dıyetıne baslarım azcık
tabı kahvaltıdan sonra kahvaltısız mınnos olmaz cunkumm

günaydın kızlar...

benimde bugn midem çok bulanıyor.1kupa nane limon içtim fayda etmedi :(
bu arada çok şükür wc ye cıktım.dün akşamda akşam yemeği yememiştim meyveyle geciştirmiştim
bugün tartıldım tam 69 kiloyum .çok sevindim.yarım kilo daha gitti.

Karamel nasil buldun ya helal olsun. nesli ve akrebin arkadaslarindan ortak arkadaslarindan buldun dimi ;)

kizlar akrebin fotosunu buldum ben KKda arkadas olun resimleri profil kisminda albumler var orda gordum ben aklinialirimsmile

kizlar cok fena basim agriyor. :1no2:

hehehe buldum canım.ortak arkadaslardan.
ama seni görnce çok sasırrdım .ben seni hep açık olarak hayal etmiştim niyeyse artık:kedi::kedi:
bu arada yusuf çok tatlı maşallah):emir_bebek:
seninde maşalahın var kilo vermesende olur yani
:hulya:

benide ekleyin facaeye

selma ablacım adresını ver senide ekleyelim

kızlar napıyosunuz bakalım..Ben de bugün hadi değişiklik yapalım forma gidelim dedim eşime..Eeee tüm mağazaları gzeriz spor olur dedim..Forum kazan ben kepçe olmadım tabii :umursamaz: gün içinde içtiğim sular yüzüne daha arabadan inmeden tuvaletim geldii :kedi: hemen en üst kata çıktık wc lerin olduğu kat..wc çıkışı da benim kız durmadı,wc girişinin hemen yanında oyun parkı nı istedi..1 saat orda kaldık tabii :kızgın: sonrası eşim acıktı yemek yiyelim dedi..Yemeğe de farklı bir kebapçıya gitmek istedi..
Ve gittik..Aynı izimizden geri döndük bindik arabaya kebap lokantasına Çok üzgünüm çoook oyyyy bari bir tane mağazaya bakabilseydim nolurduu yaw senağlama ben de diğer bayanlar gibi mağaza mağaza gezip kıyafetlere bakmak istiyorum senağlama benim neden hiç zamanım yok sankiii :çok üzgünüm:

ayy akrebim form dükkan kaynıyor.ne zaman mersine gitsem ilk işim oraya gitmek olur :kedi:
erkeklerle bir yere gidilmez zaten.bizimkilerde öyle.hiç gezemiyorum onlar olunca.
keşke mersinde olsaydım suan.beraber giderdik forma akşama kadar dururduk istediğimiz bütn dkkanlara girerdik ne gzel.
ciciler alırdık kendimize :1:

kıs başlatma şimdi depresyonundan hee sengözlerimebaksanab yemişimm şişkoluğunu sanki bis sıfır bedenis de sen şiko kaldın aramısdaa kötükedihüso bak zatiii sinirliyimm senden çıkarmiim şimdi.. yemicen bacımmm akşam 7 den sonra yemeeee :oklava: zatii mağazaları gezemedim üstüne üstlük eşim pantolonumu beğenmedi erkek pantolonu gibiymiş :dilcikar: oysa ben onun içine düşünce çok sevinerek giymiştim geçen yıl hiiç giyemiyordum çünkü..çok bolmuşşş muşş ta muşş senağlama delirdim yaa
dedim varmı kıyafet dolap doludedi..gösterdim hepsinii de kimi çok bol kimi de hala olmuyor :çok üzgünüm: kilo verdiğime sevinemiyorum bile senağlama çok canım sıkkın yaaa senağlama ben de güzel güzel giyinmek istiyorum yaaa..yetsin artık bu şişkoluk.
eşim de kızdı bana..her çıktığımızda al diyorum almayan sensin dedi.haklı almıyorumm senağlama ama naapiim inat ettim kilo verince alcam diyee senağlama şimdide anormal bedenli gibi hisediyorum kendimii senağlama almicam işte yine de iki hafta daha sıksam kendimii 60 olunca alcam.. geçen hafta gitmiştim mağazanın birine kısacık zamanım vardı.. orda da aynı benim dolap gibi hoşuma gidenler dar geldi..diğerleri de çok bolduu :kedi: :kedi: senağlama
selmaa hem diyet modundan çıktım diyosun hem de şişkoyum diyosun..
güzelim karar ver önce kilo vermek istiyomusun yoksa diyet modundan çıkmakmı istiyosun..beyin gücünü kullan..aynaya bakınca süper bir vücut görmek istiyosan ilgilen kendinle sağlıklı ye spor yap..haa yok her yerinden yağ fışkıran bir kadın görmek istiyosan ayna da bırak o zaman herşeyi.kendine zarar vermeye devam et..seçim sadece ve sadece senin canım :ecrin_bebek:

malesef aynı sorun bende de var.şuan üzerime olan bi tane pantolunum yok :(
çok utanıyorum kursa falan giderken.
resmen şalvar gıbı oldu.özellikle bacak kısmı:kedi:
annem git al şunları giyme dıyor ama bende inat ettim hayırlısıyla bayrama 65-66 fılan olursan kendime gidip hemen alıcam.
yoksa bayramda herkes bana gülecek zaten.dakka da bir pantolunumu çekiştiriyorum kaydirigubbakcemile3

şuan 66.5 ya bayrama kadar 63 olma ihtimalim kaçta kaç kızlarbilmiyorumkismile

olursun şekerim daha 2 haftamız var :)yine dikkat etsen 63 kıloyla bayrama girersin

ne düzel tebrikler canım inş yarın bende tartıda biraz olsun eksik görürüm

sağol ablacım
ne olur sende moralini bozma.
bu kilo alman seni daha çok kamçılasın daha gayret ve istekle tekrar başla
pes etme ne olur
sen ki misafirlikte orucum diyip mandalina yemiş kadınsın :)
ben denedim ama yapamadım.ne zaman misafirliğe gitsem homini gırtlak yedim
sen bizde daha iradelisin.
bak okadarda kilo verdin bu zamana kadar
bismillah de yeniden başla ablacım.ben eminm senin kilo vericeğine

evet kızlar anlaştık posiçim bakalım kim kimi gececek hadin yarış başladı bu gün cok iyi başladım güne birazdanda kendime sebze yemegi yapascagım karar vermedim ama büyük ihtimal bamya yemegi yapacagım

bugn bende bamya yemeği yapıcamkaydirigubbakcemile3
en sevdiğim yemektir bamya:)

sağol ablacım
ne olur sende moralini bozma.
bu kilo alman seni daha çok kamçılasın daha gayret ve istekle tekrar başla
pes etme ne olur
sen ki misafirlikte orucum diyip mandalina yemiş kadınsın :)
ben denedim ama yapamadım.ne zaman misafirliğe gitsem homini gırtlak yedim
sen bizde daha iradelisin.
bak okadarda kilo verdin bu zamana kadar
bismillah de yeniden başla ablacım.ben eminm senin kilo vericeğine

evet canıkm ben,im haklısın yani ben gezmede bile yemedim bu gün inş güzel gececek hadin bu hafta yine biz birinciyiz olumunekankayizsmile

bugn bende bamya yemeği yapıcamkaydirigubbakcemile3
en sevdiğim yemektir bamya:)

bende severim ama başka kimse yemiyor evde olsun az yapar iki gün yerim artıkın yani eşimle market alış verişine gidecegiz birazdan vocugun okul toplantısına gitti gelisin cıkarız bu arada böyle ne yemek yapacagımızıda yazalım belki fikir olur diyete uygun yemekler

Back