Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
a.s. selam kardes takimim
nasilsiniz?
diyetler nasil gidiyor?
akrep inanmiyorum 5.siradayim delikafadulden
ben birkac gundur cozutmus durumdayim
kilo verimim durdu
sok diyete ihtiyacim var.. kafamçokkarıştı
ya canım takımın en şişkosu ben kim bana rakip olurki :gitme::çok üzgünüm:
ya canım takımın en şişkosu ben kim bana rakip olurki :gitme::çok üzgünüm:
akrepcim ben öyle yerlere genelde tek yada arkadaşlarımla gidiyorum eşimle gitsemde hiç gezemiyoruz gıcık oluyorum oda zaten sen tek git diyor delikafadulden ben tek başına daha cok seviyorum gezmeyi
ben olurum kilo belirleyelim ve bu hafta sonuç o kilo olması için elimizden geleni yapalım ne dersin
akrepcim tabikide zayıflamak istiyorum ama galiba regliden dolayı cok iştahım acık
hehehe akrepcim
malesef sok diyetini okudum onceden
ama yapamam zaten :1no2:
simdi zaliminin dedoksunun ayrintisini ogrenmem lazim
5 gunde 5 kilo diyor ohaoldumsmile
bir tutsa super olur..
haklısın canım da benim eşim vardiyalı çalışıyor..tatil günlerimiz tuttuğu zmanlar birikte takılıyoruz..mümkün değil kendisi evde kalıp bana sen git demez..yanımda olucak illa..ben kilo verdikçe iyicene değişik bi tip oldu..önce ben onla olmak isterdim o da hep yalnız takılmak isterdi..ne zaman ben geldim kendime..kendiml ilgilendim dikkat ettim yediklerime sporumu yaptım daha inceldim..şimdi de adam benim peşimden ayrılmıyor akannehir oyyy ben nasıl istermişim önceleri hep birlikte olmayı bilmiyorum bilmiyorumkismile ayy çok sıkıcı bööle de nefes aldırmıyor..evde olduğu zamanlarda bi bakıyorum yanıma geliyor yanımda oturuyor mesai bitişine kadar yaw:1no2: ne zaman gidicek diye bakınıp duruyorum uff ödüm kopuyor birinin harketlerine kıl olurmu yada biri bana iltifat eder de bilmez oturanın eşim olduğunu diyee :1closedeyes: oyy ne stres yaşıyorum bilemezsiniz.. bugün dedimki eve gelirken arabada.tatil günümde sabahtan gelip akşama kadar gezicem burayı dedim..ayy nedese beğenirsiniz yarın abahtan getiriim seni dedi yaw senağlama ikindin işe gidicek o saattede gelirmişiz evee yine yanımda olucakmış yanii yasakkelime oyyy ben şimdi 60 olduğumda bayramda napar bilmiyorum bu :roflol: şimdi de uyuyakallmış tv karşısında ondan rahatım yanee.kaldırsam yerine yat diyee buraya takılamicam -tatlicadiarzu- yatsın biras daha orda napiim :1closedeyes:
ben olurum kilo belirleyelim ve bu hafta sonuç o kilo olması için elimizden geleni yapalım ne dersin
tamam olalım canım ne kadar verecegiz cumaya kadar sen söyle
yeşil çay iç canım..şekersiz ama..iştahını kapatır ve bol su içirir
kıs başlatma şimdi depresyonundan hee sengözlerimebaksanab yemişimm şişkoluğunu sanki bis sıfır bedenis de sen şiko kaldın aramısdaa kötükedihüso bak zatiii sinirliyimm senden çıkarmiim şimdi.. yemicen bacımmm akşam 7 den sonra yemeeee klava: zatii mağazaları gezemedim üstüne üstlük eşim pantolonumu beğenmedi erkek pantolonu gibiymiş :dilcikar: oysa ben onun içine düşünce çok sevinerek giymiştim geçen yıl hiiç giyemiyordum çünkü..çok bolmuşşş muşş ta muşş senağlama delirdim yaa
dedim varmı kıyafet dolap doludedi..gösterdim hepsinii de kimi çok bol kimi de hala olmuyor :çok üzgünüm: kilo verdiğime sevinemiyorum bile senağlama çok canım sıkkın yaaa senağlama ben de güzel güzel giyinmek istiyorum yaaa..yetsin artık bu şişkoluk.
eşim de kızdı bana..her çıktığımızda al diyorum almayan sensin dedi.haklı almıyorumm senağlama ama naapiim inat ettim kilo verince alcam diyee senağlama şimdide anormal bedenli gibi hisediyorum kendimii senağlama almicam işte yine de iki hafta daha sıksam kendimii 60 olunca alcam.. geçen hafta gitmiştim mağazanın birine kısacık zamanım vardı.. orda da aynı benim dolap gibi hoşuma gidenler dar geldi..diğerleri de çok bolduu :kedi: :kedi: senağlama
selmaa hem diyet modundan çıktım diyosun hem de şişkoyum diyosun..
güzelim karar ver önce kilo vermek istiyomusun yoksa diyet modundan çıkmakmı istiyosun..beyin gücünü kullan..aynaya bakınca süper bir vücut görmek istiyosan ilgilen kendinle sağlıklı ye spor yap..haa yok her yerinden yağ fışkıran bir kadın görmek istiyosan ayna da bırak o zaman herşeyi.kendine zarar vermeye devam et..seçim sadece ve sadece senin canım :ecrin_bebek:
tamam olalım canım ne kadar verecegiz cumaya kadar sen söyle
benim eşim cok kıskanctı eskiden örnegin hiç kot giydirmezdi şimdi karışmıyor tabi giyiyorum ama üzerine uzun kadın cok ilgi çekiyormuş kot giyince ne alakaysa boşver idare edecegiz bir şekilde benim eşim sabah yedi akşam on ıkı birde geliyor o yüzden beraber gezmemixz cok zor zaten
cocukların evde olmasıda işi bozuyor hafta sonu
akrep sakin ol ne bu hışım dolapta ki bol olanlar için üzülme sevin:) dar gelenler içinde üzülme 60 olmana ne kaldı ki artık bayrama tam üzerine oturan kıyaftaler alırsınalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ya aslında seviniyodum da işte bugün bozuldum acaip eşimin sözüne..
neysee bayramda süer olucak..doğru diyosyun şeker..çok güzel cicler alıcam üstümee opuyorumnanaktan