Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Screenshot_20181224-140743.jpg :KK73:

canim bal bu kabak detoksunu ben de yaotim suoer brsey 3 gunde 3 kilo kabagin yag yakici ozelliginden dolayi ccogu yagdan gidiyor normalde detokslar sadece su atar ve siviyla ac birakir a ben emzirirken bile ac kalmadm bununla
Eki Görüntüle 2218328
Hmm cok guzelmis insallah kismet olursa Cuma baslarim artik

:KK200:Günaydın arkadaşlar pazartesi bildirimleri unutmayalım.... :KK200:

Ellssa Ellssa 70.1 ......

blonde ambition blonde ambition 72.3 ......

happy_mom_ happy_mom_ 57.5 ......

Milana firuze Milana firuze 69.7 ......

Z Zynpelf38 96.5 ......

Gizembetulyusa Gizembetulyusa 98.9 ......

nihaaal nihaaal 68.8 ......

G gokyuzundekiturna 76.6 ......

Herkesi yazdığımı düşünüyorum unuttuğum varsa özür dilerim yazsın ekleyeyim.:KK200:
Kilolarda yalnış varsa söyleyin hemen düzelteyim :KK200:
Herkes tartılıp kendini eklesin ......:KK200:
Eee baska tartilan yokmu :KK64:

Canim bi kanntahlili yaptr bak benm d vitamini demir mahnezyim calsium hepsi dusukmus imkansiz kilo vermen dedi bana dotord
Canm benimde D Vitamini ve magnezyum düşük zaten ondan ikisinide kullanıyorum bir ara demirde düşükdü şimdi nasl bilmiyorum eeee biz nasl kilo vericez ozaman peki ???

İnsallah soson
insallah sonuc alirsinccanim hattahtavsoye yarin basla sali carsamba persembe yap cuma surprzi olsum hattahbence listeyelbile girersin cuma gunu bir de kuzum.detoks yaparken normalde ictigin sudan 1 litre fazlasini icmeye calis vucut vuyu rahatlikla atsin ben biraz tadini negenmedim pulbiberini basmistim icine yag yakimini daddestekler biber tavsiye ederim
Kaç kilo gidiyoki

:KK200:Günaydın arkadaşlar pazartesi bildirimleri unutmayalım.... :KK200:

Ellssa Ellssa 70.1 ...... 74 :KK23:

blonde ambition blonde ambition 72.3 ......

happy_mom_ happy_mom_ 57.5 ...... 57.8

Milana firuze Milana firuze 69.7 ......

Z Zynpelf38 96.5 ...... 96.0

Gizembetulyusa Gizembetulyusa 98.9 ...... 98.9

nihaaal nihaaal 68.8 ......

G gokyuzundekiturna 76.6 ......

Herkesi yazdığımı düşünüyorum unuttuğum varsa özür dilerim yazsın ekleyeyim.:KK200:
Kilolarda yalnış varsa söyleyin hemen düzelteyim :KK200:
Herkes tartılıp kendini eklesin ......:KK200:
Ben partesı tartılmıycam cumadan cumaya ıyı yoksa zayıflayamam

Sabak 9:30 da 1 dılım ekmek 1 kasık kaymak 1 bardak cay Öglen 1.5 kase sarı mercımek corbası 3_4 kaşuk kara bugday, Ara kuru yemis (yer fısdıgı cevız) kuru meyce ikisinden toplam 1-2 avuc Akşam 20:00 et bır kac parca 2 kofte 2 catal pilaf salata (nir catalda 10 pilinc) Su 2 lıtre Spor 200 ip

X