Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bugunku mmenum
Sabah 10.00 keş 1dilim ekmek 2 kasik menemen peynir
Aksam18.30
1 kasik pilav biraz haslanmis hindi eti 3 kasik kurufasulye 1 dilim ekmek su hesaplamadim ama 2 kitreyi bulmamsitir butun gun hastanedeydim ondan brsey de yiyemedim
Canm menü güzel hatta az olmuş iyi olmuş ama kıyamam yavrucak için çok üzüldüm çocuklar hasta olunca insan dayanamıyor acil şifalar dilerim canm çok çok geçmiş olsun

Canm benim metobolizmama bu az diil aslinda tam canm fazlasinda ya bir gidim veriyorum ya gitmiyor metobolizmam baya az yakiyor benim ondan basarabilirsem bu hafta boyle daha sıkı menüyle bir de bakicam canm bu arada nohut yemği diildi yagsiz az tuzlu haşladım canm
Kimyonlu nohuta bayilirim afiyet olsun

9 da Sabah bir haslanmis yumurta hakiki pul biberli acisindan :) maydonoz 5 yesil zeytin 1 corba kasik tulum peynir 2-3 minik dogranmis sucuk

13 de 1 kucuk haslanmis patetes pulbiber limon ekledim

16 da zencefil limonlu cay

18 de firinda 2 tavuk baget 1 kase salata 1 dilim ekmek 1 bardak ayran

2.5 litre su
Merkete git gel ev temizligi iki kizi banyo yaptir giydir ter icinde kaliyorum yedir icir yatir oynat dans ediyiruz bazen bacaklarimin uzerine ikisi cikiyor dizimi kiriyorum kaldiriyorum 26 kilo ikisinin toplami :) bazen basen bolgeme oturtuyorum bende uzanmis vaziyette popomu kaldir indir yapiyorum :)

Bugunku mmenum
Sabah 10.00 keş 1dilim ekmek 2 kasik menemen peynir
Aksam18.30
1 kasik pilav biraz haslanmis hindi eti 3 kasik kurufasulye 1 dilim ekmek su hesaplamadim ama 2 kitreyi bulmamsitir butun gun hastanedeydim ondan brsey de yiyemedim
Acil sifalar canim. Cok gecmis olsun. Afiyet olsun.

9 da Sabah bir haslanmis yumurta hakiki pul biberli acisindan :) maydonoz 5 yesil zeytin 1 corba kasik tulum peynir 2-3 minik dogranmis sucuk

2.5 litre su
Merkete git gel ev temizligi iki kizi banyo yaptir giydir ter icinde kaliyorum yedir icir yatir oynat dans ediyiruz bazen bacaklarimin uzerine ikisi cikiyor dizimi kiriyorum kaldiriyorum 26 kilo ikisinin toplami :) bazen basen bolgeme oturtuyorum bende uzanmis vaziyette popomu kaldir indir yapiyorum :)
Afiyet olsun. Sporunda şahane :)

Kusura bakmayın yaaa. Bugunun pazartesi oldugunu zann ediyordum :/ akilmi kaldi gece oglum uyutmadı uykusuzluktan herhalde :/ neyse yarin pazartesi zaten tartilmayi unutmayin :)

Bende birşey yapmadığım halde halsizin niye anlamadm psikolojik galiba :KK43:
Ben de bugün hep yattım ya. Hiç anlamadım bu uyku işini:110:
Havalardan bence ikinizinkiide kizlarkapaliysa bende kotu olurum yorgun bitkin hissederim vucudunuzu dinleyin dinlenin
Kızlar kilodan nefret geldi :KK34: yavaş veriyor olmakdan iyice nefret geldi:sinirli: hızlı biran őnce ve sağlıksız olsun demiyorum zaten ama şöyle bir takır takır gidip durduğunu göreyim istiyorum artk:kızgın: psikolojim çok bozuldu şu iğrenç yağlardan artk kurtulmak istemiyorum :bicak:hedefimi 55e düşürmeye karar verdim
Canim kabak detoksunu mutlakadene 3 gunluk yada avokado detoksunu denemek istersen bn ikisini de atarim sana
Aynen canm bende öyle biraz bisiklet sürdüm sonrada psikolojim bozuldu bende çektim battaniyeyi yattm tüm gün:KK42:
Cok guzel ypmissin vucudunu dinle boyle zamnlarda kuzum
Kahvaltı 11 =1dilim ekmek,2zeytin,1çatal peynir,yarım yumurta,çay

12 de sűtlű kahve ile bir incir
12"30da 50dakika kondisyon bisikleti:KK66:

15de =1kase nohut ,4 kaşık yoğurt

20:00 de 1kase yoğurt ve toplam 2lt su
Guzel cnm bi kanntahlili mi yaptrsan insulin direnci vardi demi sende ben onu Karatay dyetyle yrndim cok sukur
Arkadaşlar yeni kaptan yardımcımız happy_mom_ happy_mom_
Hayırlı olsun takımımıza:KK200:
hayrli olsun kuzummmm tebrikler

Kahvaltı 07:00 cavdar ekmekli peynirli tost ,salatalik, kuru kayisi 3 adet, 2 adet ceviz
Öğle 1:00Bol salata. Tika.basa yedim :dondurma:
Akşam 5:30 firinda tavuk but 2 adet 1 adet salatalik
Su 2 litre
Spor 30 dakika yuruyus 4 saat ev temizligi
Cok guzel canm masallah
Cumartesi menü
Sabah 9.00
1 kk peunir
1 dilim salçalı ekmek

Öğle 14.00
1 kase barbunya
1 kase yoğurt

Ara 16.00
1 mandalina

Akşam 19.30
1 kase mercimek çorbası
1 bardak erik suyu

1.5 litre
Yürüyüş yok
Yer hareketleri yaptım 15 dk. Evde değilim. Annemdeyim. Yarın eve geçince inşallah yürüyüş yapacağım.
Cok guzel beslnemissin canm tebrikler
Hemen gelsin:hamarat:

Sabah 10:00
Peynir
Zeytin
Tereyağı bal
1 yumurta
Tere
Ekmek
Çay

Akşam 17:00
1 porsiyon sarımsaklı yoğurt soslu ebe gömeci
1 porsiyon patatesli bulgur pilavı
Tere
1 s.ekmeği

18:00
Çay
3 çubuk

Su
İçmeye devam. 2 yi bulur

Spor
500 ip
Aksam ekmek olmasaymis iyiymis canm bmmm
Canm menü güzel hatta az olmuş iyi olmuş ama kıyamam yavrucak için çok üzüldüm çocuklar hasta olunca insan dayanamıyor acil şifalar dilerim canm çok çok geçmiş olsun
Cok ttesekkur ederim canm evet cocuklar hasta olmasijnyaa

2.5 litre su
cok guzeguzel canm masllah

2.5 litre su
Menü güzel

Havalardan bence ikinizinkiide kizlarkapaliysa bende kotu olurum yorgun bitkin hissederim vucudunuzu dinleyin dinlenin

Canim kabak detoksunu mutlakadene 3 gunluk yada avokado detoksunu denemek istersen bn ikisini de atarim sana

Cok guzel ypmissin vucudunu dinle boyle zamnlarda kuzum

Guzel cnm bi kanntahlili mi yaptrsan insulin direnci vardi demi sende ben onu Karatay dyetyle yrndim cok sukur
hayrli olsun kuzummmm tebrikler

Cok guzel canm masallah

Cok guzel beslnemissin canm tebrikler

Aksam ekmek olmasaymis iyiymis canm bmmm

Cok ttesekkur ederim canm evet cocuklar hasta olmasijnyaa
cok guzeguzel canm masllah
Tesekkur ederim :KK200:

Milana firuze Milana firuze sen de yoksun canm naptn bakalm nerelerdesin ?
Evwt yoktum dun gorumcemin ev gorercesi vardi 130 kisilik. Ustelik bol yemekli. O kadar yemek yapdik masa kurduk. Bulasigi vs cok yorulduk ozeliklede ben, Dun ne yedigmi bile hatirlamiyorum ama butun yediklermide yakdim cok yorulduk valla. Ama artik hep burdayim.

X