Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

*** 2. Takım 601. Etap***

Akrrep( 70,1 / / / %) Sabit
_happy_mom_( 57,5 / 57.5 / / %) Sabit
gokyuzundekiturna( 78 / 76,6 / 1,4 / 1,79 %)
Gizembetulyusa( 99,1 / 98,9 / 0,2 / 0,20 %)
Milana firuze( 70,1 / 69,7 / 0,4 / 0,57%)
nihaaal( 70,3 / 68,8 / 1,5 / 0,5/ 0,71%) 598.etap izne ayrılmıştı, Yüzdesi 3e bölündü

2. Takım ortalaması: % 0,545

Canmm çooooooooookkkkkkk mutlu oldum kendim vermiş gibi sevindim evt sporun farkı bu menüler lede birleşince tani 1.4 bulmuşsn süpersin

evet canım , ama benim modum çok düşük neden acaba biraz moralim bozuk bu aralar beni olumsuz etkiliyor bu aslında hiç sevinemedim koca bi Zeynel çillinin lezzet sefası tatlısından olsa yiceem, ne oldu bana böyle ..

Onsallah canm ya evet ski tutunca cok.guzel gidiyor bugun bnneme kahvaltoyabgekdim.tost yaoacakti yok ben yumurta salatasisycen dedim artik yok kacamak falan insallah icagin 2. Haftasina Haftasina kadar 94 olirsam cok iyi olacak

Canım kızma ama senin kilo kaybını beğenemedim sıkı bir diyetle 2 kg vermen lazımdı, yediklerine daha çok dikkat etmelisin, sporun da var senin , biraz daha çabala lütfen. Kendine haftalık hedef koy , toparlan biraz ..
Bana kalsa ben de neler yemek istiyorum bugün sabah aklıma kaşarlı tost geldi ve şekerli çay, düşün yani şeker kullanmadığım halde canım istedi, modum da çok düşük kızıma bakıcı bakıyor ve ben bu durumdan ciddi anlamda rahatsızım, günde 3 ,4 uyku uyuyabilirsem kendimi şanslı hissediyorum, dün misafirim vardı , menü de pirzola vardı herkes bi güzel yedi ama ben yiyemedim çünkü ben kiloluyum, onlar zayıf onlar istedikleri kadar yiyebilirler diye düşündüm, yarım yedim sadece..Herkes gökyüzü sende ye lütfen boğazımızdan geçmiyo dediler, ben de beni seviyosanız bana bu tarz basit ısrarlar yapmayın , hoşlanmıyorum dedim , sinirlendim de..
Benim de canım pilav istiyor tatlı istiyor, ballı süt içiyorsun inan sen yazınca bile canım istiyor, nefis bu, dile kolay bir yıldır diyet yapıyorum ve tiroidim yok, dışardan takviye alarak,herkese 1200 kalorilik diyet veren doktor bana 700 lük veriyor , bazal metabolizma hızım da çok düşük.. Sen daha gençsin , evdesin anladığım kadarıyla, tiroidin var alınan kilolar taze ve hızla kilo verebiliyorsun, bunların hepsi artı senin için, inan ki eleştirmek için söylemiyorum, tanımıyorum ama senin de sağlıkla kilo vermeni canı gönülden istiyorum, artık kendini zorla, haftalık koy hedeflerini , gerekirse diyetisyen yardımı al..
Sen de katıl ki bize bizde moral bulalım, çok daha iyisini yapacağına eminim.

daha ne yicen canım , bunlar olmamış kusura bakma ama hepsi karbonhidrat, olmamış

vallahi kötü değil canım , börek yok, kek yok, ekmekler kepektir veya tam buğdaydır umarım, sadece bu menüde 3 dilim ekmek fazla , bi bardak da süt veya ayran olsa iyi olurdu

Kızlar ananemdeyin ipin ucu kaçmasn diye dua ederk kilomuda bildiriym geçen baffa 72.8 bu hafta 72.3 bu çabaya az ama insülin direnciyle sanirim bu kadar oluyor

olsun canım gayet iyi annelere rağmen benim annem yok gitti olsa bende daha az verirdim ama inan ki annem olsa kiloya razıyım çok özledim çünkü..

14 aylık evde bakıcı var yanında onu çok özledim, 12 saat o kadar uzun geliyor ki..
Ay sizi iş ayırıyor canım ya kıtanam. Ben ev hanımıyım hiç oyle derdim yok ama calışmayı cok isdetdin tabi cocuklar biraz buyudukden sonra.
Ne zor oluyordur şimdi senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…