- 28 Şubat 2018
- 1.492
- 6.858
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevindim kaptanımYok girebiliyorum canım. Sıkıntı geçti şükür. Teşekkürler balım
Günaydın
En son: 70.3
Bugün: 68.8
Kaptanım 3 hafta olmuştu galiba
Ellssa
günaydın hemen kilomu paylaşıp kaçıyorum, daha sonra okuyacağım yazılanları, umarım hepimiz kilo vermişizdir:
gecen hafta ki kilom 78
Bu hafta ki kilom 76,6
kilo kaybı 1,4 inanamadım iki kere çıktım yetmedi eşimi çağırdım eliptik bisikletin faydası mıdır bilemedim..
Gunaydoin canlar cok verneenisim ama almadigima sukur diyorum yuruyus cok yaoamadim bu hafta
Gecen cuma :99.1
Bu hafta :98.9
Fark :0.2
İnsallah oonumuzdeki hafta 97?5 gormek icin elimden geleni yapacam
Sut veriyorsun galiba yalnis hatirlamiyorsam ondandirKizlar bbiliyor musunuz ben 19 aydr regl olmuyorum dogumdan snra hic olmadik daha binolsam ah bi olsam
69.8 di galibaGünaydın canım. Tebrikler harikasın. Geçen hafta kaçtın?
1 kilo gitti yani.. Tebrikler..69.8 di galiba
Yok canım o izin bitmişti. Ben de listeye girmekten vazgeçtin sandımdı.Ellssa geçen hafta giremeyince listeye bir hafta daha izinli olduğumu düşündüm. Tabi bir de yoğunluğum vardı yoksa yine de arada girer yazardım .
Teşekkürler kaptanım.Hoşgeldin canım. Tabiki uygun tabikide dönebilirsin
Kahvalti 1 cay kaşıgı kaymak. 1 dilim ekmek 1 bardak cay. Ceyrek dilim peynir.Cikilata :)) kurabiye :) kriz kahvaltiyi anlamadim
Sagol canımDogum gunun kutlu olsun nice mutlu senelere :)
teşekurler canım. Bu kılolar gitse genc his edm berkiAy sesli güldümm20 yaş ve yaşlanmak
Nice yıllara canım. Yeni yaşın hayırlı olsun
Gecen hafta 70.1 bu hafta.*** 2. Takım 601. Etap***
Akrrep( 70,1 / / / %)
_happy_mom_( 57,5 / / / %) Sabit
gokyuzundekiturna( 78 / / / %)
Gizembetulyusa( 99,1 / / / %)
Milana firuze( 70,1 / / / %)
nihaaal( 70,3 / 68,8 / 1,5 / 0,5/ 0,71%) 598.etap izne ayrılmıştı.
2. Takım ortalaması: %
Boy 165 canım. İki cocuk annesi olmakda yaşlı his etmemin bir diğer nedeni.Biyun kac ki kuzum.ben oleyim ozmn hem yasim buyuk hem kilom cok ama tabi kilonla da barisik olma ki azim edip verebilesin
Ayni dert bendede var 2.5 aydır regil olmuyorum doğumdan sonra 1 kez oldum.Kizlar bbiliyor musunuz ben 19 aydr regl olmuyorum dogumdan snra hic olmadik daha binolsam ah bi olsam
Ay ne güzel sozler bunlar inşallah canım.Kuzum öyle düşünme bunlar en güzwl yaşların ayrıca bak önünde öyle verilmesi imkansız yada çok uzun kilolar da yok tatlım zaten 10 kilo versen cok güzel olursun oda bu yaşta ve emzirirken çok kolay en fazla 2ay canm
Hosgeldin aramiza canim imsallah kisa surede hedefine ulasirsinTeşekkürler kaptanım.
Çok mutlu oldum.
Önce kendimi tanıtayım.
Adım zeynep. Öğretmenim. 2 kızım var.
7 - 8 ay önce başlamıştım. 94 ten 87 lere kadar düşmüştüm. Şimdi 96.5 kg ile bu sabah start verdim.
Hafi bakalım inşallah hep beraber veririz.
Hoşbulduk canım.Hosgeldin aramiza canim imsallah kisa surede hedefine ulasirsin
Sen izinliydin dimi canım?Teşekkürler kaptanım.
Çok mutlu oldum.
Önce kendimi tanıtayım.
Adım zeynep. Öğretmenim. 2 kızım var.
7 - 8 ay önce başlamıştım. 94 ten 87 lere kadar düşmüştüm. Şimdi 96.5 kg ile bu sabah start verdim.
Hafi bakalım inşallah hep beraber veririz.