Canım kızma ama senin kilo kaybını beğenemedim sıkı bir diyetle 2 kg vermen lazımdı, yediklerine daha çok dikkat etmelisin, sporun da var senin , biraz daha çabala lütfen. Kendine haftalık hedef koy , toparlan biraz ..
Bana kalsa ben de neler yemek istiyorum bugün sabah aklıma kaşarlı tost geldi ve şekerli çay, düşün yani şeker kullanmadığım halde canım istedi, modum da çok düşük kızıma bakıcı bakıyor ve ben bu durumdan ciddi anlamda rahatsızım, günde 3 ,4 uyku uyuyabilirsem kendimi şanslı hissediyorum, dün misafirim vardı , menü de pirzola vardı herkes bi güzel yedi ama ben yiyemedim çünkü ben kiloluyum, onlar zayıf onlar istedikleri kadar yiyebilirler diye düşündüm, yarım yedim sadece..Herkes gökyüzü sende ye lütfen boğazımızdan geçmiyo dediler, ben de beni seviyosanız bana bu tarz basit ısrarlar yapmayın , hoşlanmıyorum dedim , sinirlendim de..
Benim de canım pilav istiyor tatlı istiyor, ballı süt içiyorsun inan sen yazınca bile canım istiyor, nefis bu, dile kolay bir yıldır diyet yapıyorum ve tiroidim yok, dışardan takviye alarak,herkese 1200 kalorilik diyet veren doktor bana 700 lük veriyor , bazal metabolizma hızım da çok düşük.. Sen daha gençsin , evdesin anladığım kadarıyla, tiroidin var alınan kilolar taze ve hızla kilo verebiliyorsun, bunların hepsi artı senin için, inan ki eleştirmek için söylemiyorum, tanımıyorum ama senin de sağlıkla kilo vermeni canı gönülden istiyorum, artık kendini zorla, haftalık koy hedeflerini , gerekirse diyetisyen yardımı al..
Sen de katıl ki bize bizde moral bulalım, çok daha iyisini yapacağına eminim.