- 28 Şubat 2018
- 1.492
- 6.858
Eliptiikkkbekle beni geliyorummm
afyt olsun cnnEvet bitterdi ama 1 değil iki kare.
Evet ama ben cok skintidayim olmak istyrm cnmSütün koruyodur canım
Kilo almadin ya canim o da cok guzel@Akrrep özür dilerim. Sabit oldum bu hafta insallah onumuzdeki hafta telafi edicem.
colnsukur cnm az da olsa gitti. Evet emziriyrm kuzum ondan farkndaym ama cok skntisi var uzerimdeTebrik ederim
Masallah bir nazar boncugukoyalim nazar degmesin.
Olsun canim eksisin gidiyor en azindanyavas yavas sikma canini
Sut veriyorsun galiba yalnis hatirlamiyorsam ondandir
afyt olsun cnnEvet bitterdi ama 1 değil iki kare.
Evet ama ben cok skintidayim olmak istyrm cnmSütün koruyodur canım
Kilo almadin ya canim o da cok guzel@Akrrep özür dilerim. Sabit oldum bu hafta insallah onumuzdeki hafta telafi edicem.
colnsukur cnm az da olsa gitti. Evet emziriyrm kuzum ondan farkndaym ama cok skntisi var uzerimdeTebrik ederim
Masallah bir nazar boncugukoyalim nazar degmesin.
Olsun canim eksisin gidiyor en azindanyavas yavas sikma canini
Sut veriyorsun galiba yalnis hatirlamiyorsam ondandir
Cok.haklisim canm cok hemde yazi da bana cok iyi geldi kesinlikle cokmhaklisin ins artik daha guzel listelerle gelecem kendimdennonce kizima soz verdim zaten gecen hafta aslnda oncekilere gore daha iyiydim beslenme konusunda ama neden gtmedi anlamadm en azindan 1 kilo.umudum vardi ins bu hafta cuma hedefim 97.5 ve her hafta en az 1.5 kilo hedefim uykusuzluktan mi veremedim.dye dusunmedim degil cunku butun hafta oglum 5 e kadar uyutmadi 5 5.30 gibi yatio 7 ,gibi kalktim hep dedgm.gbi regl olamadm bunlar kesnlikle bahane degil sebep olmus olabilir mi diye dusunuyorum bir de bugun kan somuclaromi aldim d vitamini en az 30 olmasi gerekirken 8 küsür demirim cok dusuk magnezyumum dusuk doktora ilk gittigimde kilo veremiyrm demstim bugun bbu sekilde kilo vermeezsin zaten dedi ilaclar istah acacak sanirim kisacam.insallah bir sekilde evde olunca coooook skiliyorum kendimi hep buzdolabinin onunde bbukuyorum bu hafta toparlayacam.ama cok tesekkur ederim canm destegin icinCanım kızma ama senin kilo kaybını beğenemedim sıkı bir diyetle 2 kg vermen lazımdı, yediklerine daha çok dikkat etmelisin, sporun da var senin , biraz daha çabala lütfen. Kendine haftalık hedef koy , toparlan biraz ..
Bana kalsa ben de neler yemek istiyorum bugün sabah aklıma kaşarlı tost geldi ve şekerli çay, düşün yani şeker kullanmadığım halde canım istedi, modum da çok düşük kızıma bakıcı bakıyor ve ben bu durumdan ciddi anlamda rahatsızım, günde 3 ,4 uyku uyuyabilirsem kendimi şanslı hissediyorum, dün misafirim vardı , menü de pirzola vardı herkes bi güzel yedi ama ben yiyemedim çünkü ben kiloluyum, onlar zayıf onlar istedikleri kadar yiyebilirler diye düşündüm, yarım yedim sadece..Herkes gökyüzü sende ye lütfen boğazımızdan geçmiyo dediler, ben de beni seviyosanız bana bu tarz basit ısrarlar yapmayın , hoşlanmıyorum dedim , sinirlendim de..
Benim de canım pilav istiyor tatlı istiyor, ballı süt içiyorsun inan sen yazınca bile canım istiyor, nefis bu, dile kolay bir yıldır diyet yapıyorum ve tiroidim yok, dışardan takviye alarak,herkese 1200 kalorilik diyet veren doktor bana 700 lük veriyor , bazal metabolizma hızım da çok düşük.. Sen daha gençsin , evdesin anladığım kadarıyla, tiroidin var alınan kilolar taze ve hızla kilo verebiliyorsun, bunların hepsi artı senin için, inan ki eleştirmek için söylemiyorum, tanımıyorum ama senin de sağlıkla kilo vermeni canı gönülden istiyorum, artık kendini zorla, haftalık koy hedeflerini , gerekirse diyetisyen yardımı al..
Sen de katıl ki bize bizde moral bulalım, çok daha iyisini yapacağına eminim.
hos geldinn cnm en yakin benim sana 98.9Teşekkürler kaptanım.
Çok mutlu oldum.
Önce kendimi tanıtayım.
Adım zeynep. Öğretmenim. 2 kızım var.
7 - 8 ay önce başlamıştım. 94 ten 87 lere kadar düşmüştüm. Şimdi 96.5 kg ile bu sabah start verdim.
Hafi bakalım inşallah hep beraber veririz.
Tebrikler canim cok sevindim senin adina insallah bir gun bende 70 lere veda ederinGecen hafta 70.1 bu hafta.
69.7
70 kere veda etmenin mutluluğu var cok kilo kaybi olmasada
hayiir olur mu sen citir anne olacaksom insallah yazin herkes aaa 2 kizin mi var ben seni bekar sanmistim falan dycekBoy 165 canım. İki cocuk annesi olmakda yaşlı his etmemin bir diğer nedeni.
Hamile olmayasin cNmAyni dert bendede var 2.5 aydır regil olmuyorum doğumdan sonra 1 kez oldum.
Ayyy anneler anneanneler bize cok kilo aldiroyorlar bende anneme gittim bugunyememk icin cok direttim yemedim cok sukirKızlar ananemdeyin ipin ucu kaçmasn diye dua ederk kilomuda bildiriym geçen baffa 72.8 bu hafta 72.3 bu çabaya az ama insülin direnciyle sanirim bu kadar oluyor
Canim inan ki cok acikmistim ve misafrlikte olunca mecburdum bunlarla doyurmaya masada 9 cesit yiyecek vardi ve enin ol hepsinden 2 ser 3 er yerdim dikkat etmeseydim hastne isim olmasaydi oglen yemegimi yiyip gitmeyi dusunuyordumdaha ne yicen canım , bunlar olmamış kusura bakma ama hepsi karbonhidrat, olmamış
ama sen de onun gelecegini.guzellestirmek icin calisiyorsun cnm uzulmeevet çok özlüyorum, kızım gidince boynuma atlıyor, tuvalete bile gidemiyorum, kendimi hep suçlu hissediyorum
bende hic sevmiyorum bu sekilde ya disari yemege cikilmali yada kaynana kendi evinde sana surorizndogum gununhazrlasimGelseniz cok güzel olurdu.
Eşim işde. Kv de gorumcemin yarın evinin gorercesi var Ona yardıma gitdi. Akşam bende gidicem yardım için.
Kp de rusyada dün gece yola cıkdı geliyor o geldiğinde kutlarmişiz doğum günümü. Bende bundan cok memnun değilim sonucda benım doğum günüm bu gün bir pasda kesek evde yeter bana. Sonucda kutluyalım dedikleri şey ben butun gün canım cıkana kadar yemek yapıcam ondan sonra akrabalar gelicek yeycek içeçek gidecek bende bulaşık yıkıycam herkes mişil misil uyurken ne yapıyım oyle kutlamayı.
Tamam kizlar o zaman diyetisyenin verdigi kisteyi 1 ay yapayim da snra diyerisyenle tekrar birnyola cikmaya basliyorum insallahCanm kesinlikle katılıyorum bende aynılarını dűşűndűm doktorlar o kiloda haftadalık 2 verdiriyor ki sen 70lerde bile 1,4 vermişsin kilo azaldıkça verme oranı dűşűyor çünkiGizembetulyusa nın şuan rahat 2şer vermesi lazım ciddi bir liste düzelbtmesi şart hatta bende bu hafta tekrar kalorimi daha aşaşığı çekicem
Ayyy kaptanimmmCanım emziriyor arkadaşım7z. Çok yüklenmemrk lazım
Bende yiyip icip gidene sinir olurum insan bi yardim ederDogum gununden bu yuzden nefret ediyorum. Misafirler geliyor iyi hos gelsinler yemek pisir sofra kur sofrayi topla camasir bulasik sana kaliyor insan dogduna pisman oluyor
ADİM YARİSMASİ SUOER OLUR CANMYa @Akrrep bizde aramizda yarisma falan yapsakya. O biri takimlari gozetliyorum aradayarisma falan yapiyorlar bizde yapalim mesela hergun bir egzersiz paylasalim kim cok yaparsa birinci olsun me bileyim adim yarismasi yapalim. Boyle seyler guzel olur bence
ASLMDA kacanak yapinca ceza da verilebilir@Akrrep 4 takima baktim sporlari puanli izin alip puan listesini alalim. Haftanin sonundan en cok puan toplayana 1 cesit odul izni olsun yani istediyi birsey yeme. Gerci bizim takim istediyi herseyi yiyor bazen ama olmasin artik boyle kacamaklar!!! . Ne dersin. ??? Sadece fikir olarak soyluyorum .iyi olurya yada kimin boyle fikirleri varsa paylassin oturup hep beraber karar verelim biz bir takimiz.
cokcPerşembe menü
Kahvaltı 08:00. 2 haslanmis yumurta 1 dilim cavdar ekmek 3 y.k yogurt yarim yesil elma
Öğle 12:00 İzgara tavuk salata 1 dilim cavdar ekmegi
Aksam 5:00 Kirmizi mercimek corbas
Spor yok
Su 2 litre
Yesil cay 2
Kitap Kurani Kerim
Evet kacamk yapana spor cezasi verilsin.bende hic sevmiyorum bu sekilde ya disari yemege cikilmali yada kaynana kendi evinde sana surorizndogum gununhazrlasim
Butun yuku sen cekeceksen ne gerek var
Tamam kizlar o zaman diyetisyenin verdigi kisteyi 1 ay yapayim da snra diyerisyenle tekrar birnyola cikmaya basliyorum insallah
Ayyy kaptanimmmbende yiyip
Bende yiyip icip gidene sinir olurum insan bi yardim eder
ADİM YARİSMASİ SUOER OLUR CANM
ASLMDA kacanak yapinca ceza da verilebilir
cokcok gu canim
Evet iyi olur cnmEvet kacamk yapana spor cezasi verilsin.
Cok guzel fikirmis.Ben kumbara aldim kendime canm brsey cektiginde kendimi durdurdugum.her basarim icin kumbaraya 1 2 3 lira nekadar varsa cebmde onunatacam ins zayfladigimda kendime kiyafet alacam
Hayir olmam hamile falan ben lki hamileligimde berbat gecdi ayrica hem emziriyorum hemde soiral var,hos geldinn cnm en yakin benim sana 98.9
Tebrikler canim cok sevindim senin adina insallah bir gun bende 70 lere veda ederin
hayiir olur mu sen citir anne olacaksom insallah yazin herkes aaa 2 kizin mi var ben seni bekar sanmistim falan dycek
Hamile olmayasin cNm
Ayyy anneler anneanneler bize cok kilo aldiroyorlar bende anneme gittim bugunyememk icin cok direttim yemedim cok sukir
Canim inan ki cok acikmistim ve misafrlikte olunca mecburdum bunlarla doyurmaya masada 9 cesit yiyecek vardi ve enin ol hepsinden 2 ser 3 er yerdim dikkat etmeseydim hastne isim olmasaydi oglen yemegimi yiyip gitmeyi dusunuyordum
ama sen de onun gelecegini.guzellestirmek icin calisiyorsun cnm uzulme
Sagol xanim insallahhos geldinn cnm en yakin benim sana 98.9
Tebrikler canim cok sevindim senin adina insallah bir gun bende 70 lere veda ederin
hayiir olur mu sen citir anne olacaksom insallah yazin herkes aaa 2 kizin mi var ben seni bekar sanmistim falan dycek
Hamile olmayasin cNm
Ayyy anneler anneanneler bize cok kilo aldiroyorlar bende anneme gittim bugunyememk icin cok direttim yemedim cok sukir
Canim inan ki cok acikmistim ve misafrlikte olunca mecburdum bunlarla doyurmaya masada 9 cesit yiyecek vardi ve enin ol hepsinden 2 ser 3 er yerdim dikkat etmeseydim hastne isim olmasaydi oglen yemegimi yiyip gitmeyi dusunuyordum
ama sen de onun gelecegini.guzellestirmek icin calisiyorsun cnm uzulme
Tamam teşekkür ederim1.sayfada kurallar var canm orayı oku sonrada kilon,boyun ulaşmak istediğin hedef kilonu yazarak kendini tanıtmayla başlaya bilirsin
Sen de bize destek olacaksın canım ben de sık sık yaşadıklarını yasıyorum doktora gitmen çok iyi olmuş tabi veremezsin ilaçlarını düzenli kullan cnmCok.haklisim canm cok hemde yazi da bana cok iyi geldi kesinlikle cokmhaklisin ins artik daha guzel listelerle gelecem kendimdennonce kizima soz verdim zaten gecen hafta aslnda oncekilere gore daha iyiydim beslenme konusunda ama neden gtmedi anlamadm en azindan 1 kilo.umudum vardi ins bu hafta cuma hedefim 97.5 ve her hafta en az 1.5 kilo hedefim uykusuzluktan mi veremedim.dye dusunmedim degil cunku butun hafta oglum 5 e kadar uyutmadi 5 5.30 gibi yatio 7 ,gibi kalktim hep dedgm.gbi regl olamadm bunlar kesnlikle bahane degil sebep olmus olabilir mi diye dusunuyorum bir de bugun kan somuclaromi aldim d vitamini en az 30 olmasi gerekirken 8 küsür demirim cok dusuk magnezyumum dusuk doktora ilk gittigimde kilo veremiyrm demstim bugun bbu sekilde kilo vermeezsin zaten dedi ilaclar istah acacak sanirim kisacam.insallah bir sekilde evde olunca coooook skiliyorum kendimi hep buzdolabinin onunde bbukuyorum bu hafta toparlayacam.ama cok tesekkur ederim canm destegin icin
Canım aynen 100 kilo biri bir haftada çok rahat 2 kilo verir, ben hakikaten az yiyorum geceleri genelde midem kaziniyor ama ben bile diyetimden memnun değilim istediğim gibi gitmiyor diyetisyen e gitsem ne değişen yol belli ama porsiyonları daha bir azaltmak lazım yapamıyorum kendini de eleştiriyorum , bahaneler hoşuma gitmiyor, bir kaç gün biraz kontrol yapacağım önüme gelen şeylerde miktar ayarlayamıyorum cnm gözüm de kalıyor makarna yemek istiyorum ha yemiyorum ama bu istek sınır bozucu birşey , psikolojik bisey zaten bu kilo olayı cnm yanı bence öyle..ha hayati boyunca diyet yapıp zayıflayamayan insanlardan olmak istemiyorum bu net. Yapıyorsam bari değsin mantigimdayim diyet menü paylasiliyorsa ben de biraz ise yarayan bize birşey katan menü olsun içinde bir sürü karbonhidrat olan 2000 kalori civarı menü ye de şunları yedim demek bana abest geliyor ha bir ekmek bir makarna bir tatlı biraz meyve olur ona amenna, diğer türlü okumayacağım bile artık cnm ..birşeyler öğrenmek istiyorum herkesten , yoksa anlamı olmaz diye düşünüyorum herkes paylaşımlarını bu bilinçle yapmalı..Canm kesinlikle katılıyorum bende aynılarını dűşűndűm doktorlar o kiloda haftadalık 2 verdiriyor ki sen 70lerde bile 1,4 vermişsin kilo azaldıkça verme oranı dűşűyor çünkiGizembetulyusa nın şuan rahat 2şer vermesi lazım ciddi bir liste düzelbtmesi şart hatta bende bu hafta tekrar kalorimi daha aşaşığı çekicem