Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Cuma menü
Kahvaltı 08:30. 2 dilim yumurtali ekmek biraz peynir salatalik
Öğle 12:00. Lahana sarmasi buyuk 3 adet
Aksam 6:00. 7 adet hurma + 1 kaseev yogurdu
Spor yok ( biraz rahatsizim) yarindan yapicam insallah
Su 2 litre
Yesil cay 2
Kitap Kurani Kerim

Evet bitterdi ama 1 değil iki kare.
afyt olsun cnn

Sütün koruyodur canım
Evet ama ben cok skintidayim olmak istyrm cnm
@Akrrep özür dilerim. Sabit oldum bu hafta insallah onumuzdeki hafta telafi edicem.
Kilo almadin ya canim o da cok guzel
Tebrik ederim

Masallah bir nazar boncugu koyalim nazar degmesin.

Olsun canim eksisin gidiyor en azindan yavas yavas sikma canini

Sut veriyorsun galiba yalnis hatirlamiyorsam ondandir
colnsukur cnm az da olsa gitti. Evet emziriyrm kuzum ondan farkndaym ama cok skntisi var uzerimde

Evet bitterdi ama 1 değil iki kare.
afyt olsun cnn

Sütün koruyodur canım
Evet ama ben cok skintidayim olmak istyrm cnm
@Akrrep özür dilerim. Sabit oldum bu hafta insallah onumuzdeki hafta telafi edicem.
Kilo almadin ya canim o da cok guzel
Tebrik ederim

Masallah bir nazar boncugu koyalim nazar degmesin.

Olsun canim eksisin gidiyor en azindan yavas yavas sikma canini

Sut veriyorsun galiba yalnis hatirlamiyorsam ondandir
colnsukur cnm az da olsa gitti. Evet emziriyrm kuzum ondan farkndaym ama cok skntisi var uzerimde

Cok.haklisim canm cok hemde yazi da bana cok iyi geldi kesinlikle cokmhaklisin ins artik daha guzel listelerle gelecem kendimdennonce kizima soz verdim zaten gecen hafta aslnda oncekilere gore daha iyiydim beslenme konusunda ama neden gtmedi anlamadm en azindan 1 kilo.umudum vardi ins bu hafta cuma hedefim 97.5 ve her hafta en az 1.5 kilo hedefim uykusuzluktan mi veremedim.dye dusunmedim degil cunku butun hafta oglum 5 e kadar uyutmadi 5 5.30 gibi yatio 7 ,gibi kalktim hep dedgm.gbi regl olamadm bunlar kesnlikle bahane degil sebep olmus olabilir mi diye dusunuyorum bir de bugun kan somuclaromi aldim d vitamini en az 30 olmasi gerekirken 8 küsür demirim cok dusuk magnezyumum dusuk doktora ilk gittigimde kilo veremiyrm demstim bugun bbu sekilde kilo vermeezsin zaten dedi ilaclar istah acacak sanirim kisacam.insallah bir sekilde evde olunca coooook skiliyorum kendimi hep buzdolabinin onunde bbukuyorum bu hafta toparlayacam.ama cok tesekkur ederim canm destegin icin

hos geldinn cnm en yakin benim sana 98.9

Gecen hafta 70.1 bu hafta.
69.7
70 kere veda etmenin mutluluğu var cok kilo kaybi olmasada
Tebrikler canim cok sevindim senin adina insallah bir gun bende 70 lere veda ederin
Boy 165 canım. İki cocuk annesi olmakda yaşlı his etmemin bir diğer nedeni.
hayiir olur mu sen citir anne olacaksom insallah yazin herkes aaa 2 kizin mi var ben seni bekar sanmistim falan dycek

Ayni dert bendede var 2.5 aydır regil olmuyorum doğumdan sonra 1 kez oldum.
Hamile olmayasin cNm
Kızlar ananemdeyin ipin ucu kaçmasn diye dua ederk kilomuda bildiriym geçen baffa 72.8 bu hafta 72.3 bu çabaya az ama insülin direnciyle sanirim bu kadar oluyor
Ayyy anneler anneanneler bize cok kilo aldiroyorlar bende anneme gittim bugunyememk icin cok direttim yemedim cok sukir
daha ne yicen canım , bunlar olmamış kusura bakma ama hepsi karbonhidrat, olmamış
Canim inan ki cok acikmistim ve misafrlikte olunca mecburdum bunlarla doyurmaya masada 9 cesit yiyecek vardi ve enin ol hepsinden 2 ser 3 er yerdim dikkat etmeseydim hastne isim olmasaydi oglen yemegimi yiyip gitmeyi dusunuyordum
evet çok özlüyorum, kızım gidince boynuma atlıyor, tuvalete bile gidemiyorum, kendimi hep suçlu hissediyorum
ama sen de onun gelecegini.guzellestirmek icin calisiyorsun cnm uzulme

bende hic sevmiyorum bu sekilde ya disari yemege cikilmali yada kaynana kendi evinde sana surorizndogum gununhazrlasim
Butun yuku sen cekeceksen ne gerek var
Tamam kizlar o zaman diyetisyenin verdigi kisteyi 1 ay yapayim da snra diyerisyenle tekrar birnyola cikmaya basliyorum insallah
Canım emziriyor arkadaşım7z. Çok yüklenmemrk lazım
Ayyy kaptanimmm bende yiyip
Dogum gununden bu yuzden nefret ediyorum. Misafirler geliyor iyi hos gelsinler yemek pisir sofra kur sofrayi topla camasir bulasik sana kaliyor insan dogduna pisman oluyor
Bende yiyip icip gidene sinir olurum insan bi yardim eder
ADİM YARİSMASİ SUOER OLUR CANM
ASLMDA kacanak yapinca ceza da verilebilir
cokcok gu canim

Evet kacamk yapana spor cezasi verilsin.

Hayir olmam hamile falan ben lki hamileligimde berbat gecdi ayrica hem emziriyorum hemde soiral var,
Bu arada daha 74 kilo iken alisverisde 2 kizim oldugna inanmadilar,

Sagol xanim insallah

Sen de bize destek olacaksın canım ben de sık sık yaşadıklarını yasıyorum doktora gitmen çok iyi olmuş tabi veremezsin ilaçlarını düzenli kullan cnm

Canım aynen 100 kilo biri bir haftada çok rahat 2 kilo verir, ben hakikaten az yiyorum geceleri genelde midem kaziniyor ama ben bile diyetimden memnun değilim istediğim gibi gitmiyor diyetisyen e gitsem ne değişen yol belli ama porsiyonları daha bir azaltmak lazım yapamıyorum kendini de eleştiriyorum , bahaneler hoşuma gitmiyor, bir kaç gün biraz kontrol yapacağım önüme gelen şeylerde miktar ayarlayamıyorum cnm gözüm de kalıyor makarna yemek istiyorum ha yemiyorum ama bu istek sınır bozucu birşey , psikolojik bisey zaten bu kilo olayı cnm yanı bence öyle..ha hayati boyunca diyet yapıp zayıflayamayan insanlardan olmak istemiyorum bu net. Yapıyorsam bari değsin mantigimdayim diyet menü paylasiliyorsa ben de biraz ise yarayan bize birşey katan menü olsun içinde bir sürü karbonhidrat olan 2000 kalori civarı menü ye de şunları yedim demek bana abest geliyor ha bir ekmek bir makarna bir tatlı biraz meyve olur ona amenna, diğer türlü okumayacağım bile artık cnm ..birşeyler öğrenmek istiyorum herkesten , yoksa anlamı olmaz diye düşünüyorum herkes paylaşımlarını bu bilinçle yapmalı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…