- 5 Ocak 2017
- 785
- 2.123
Ay sizi iş ayırıyor canım ya kıtanam. Ben ev hanımıyım hiç oyle derdim yok ama calışmayı cok isdetdin tabi cocuklar biraz buyudukden sonra.
Ne zor oluyordur şimdi senin için
Gelseniz cok güzel olurdu.Canım ya.gelelim size . Biraz mesafe var ama neden kimse yok ?
Bunu yapa bilsem yapardım ama hayatda yapamam ben cok zor benim en sevdiğim diyet herşey tuket az tuket diyeti.Ablam kafami karistirdi. 2 haftadir sabit geliyorum . Gerci bu hafta biraz dagittim ama. Neyse. Hurma diyeti yap dedi kendisi 3 sene bundan once 2 hafta yapip 80 kilodan 72 kiloya indi ustelik diyetisyene kontrole gitdiginde cogunlukla yagdan gitmisdi ne kadardi hatirlamiyorum yapsammi 3-5 gun bilemedim. Aranizda yapan varmi ? Veya bir bilgisi?
Sağol canm benimTebrikler canım. Tam da seni sorucaktım
Canm kesinlikle katılıyorum bende aynılarını dűşűndűm doktorlar o kiloda haftadalık 2 verdiriyor ki sen 70lerde bile 1,4 vermişsin kilo azaldıkça verme oranı dűşűyor çünkiCanım kızma ama senin kilo kaybını beğenemedim sıkı bir diyetle 2 kg vermen lazımdı, yediklerine daha çok dikkat etmelisin, sporun da var senin , biraz daha çabala lütfen. Kendine haftalık hedef koy , toparlan biraz ..
Bana kalsa ben de neler yemek istiyorum bugün sabah aklıma kaşarlı tost geldi ve şekerli çay, düşün yani şeker kullanmadığım halde canım istedi, modum da çok düşük kızıma bakıcı bakıyor ve ben bu durumdan ciddi anlamda rahatsızım, günde 3 ,4 uyku uyuyabilirsem kendimi şanslı hissediyorum, dün misafirim vardı , menü de pirzola vardı herkes bi güzel yedi ama ben yiyemedim çünkü ben kiloluyum, onlar zayıf onlar istedikleri kadar yiyebilirler diye düşündüm, yarım yedim sadece..Herkes gökyüzü sende ye lütfen boğazımızdan geçmiyo dediler, ben de beni seviyosanız bana bu tarz basit ısrarlar yapmayın , hoşlanmıyorum dedim , sinirlendim de..
Benim de canım pilav istiyor tatlı istiyor, ballı süt içiyorsun inan sen yazınca bile canım istiyor, nefis bu, dile kolay bir yıldır diyet yapıyorum ve tiroidim yok, dışardan takviye alarak,herkese 1200 kalorilik diyet veren doktor bana 700 lük veriyor , bazal metabolizma hızım da çok düşük.. Sen daha gençsin , evdesin anladığım kadarıyla, tiroidin var alınan kilolar taze ve hızla kilo verebiliyorsun, bunların hepsi artı senin için, inan ki eleştirmek için söylemiyorum, tanımıyorum ama senin de sağlıkla kilo vermeni canı gönülden istiyorum, artık kendini zorla, haftalık koy hedeflerini , gerekirse diyetisyen yardımı al..
Sen de katıl ki bize bizde moral bulalım, çok daha iyisini yapacağına eminim.
Tatlm paylaştmblonde ambition canım kilonu göremedim paylaştın mı
Evt canm firindan alırken makineyle dilimletiyorsun ya incecik kestiği o dilimlerddn evet eve beyaz ekmek hiç almıyorum ama genede 3er dilim oluşu iyi olmadıvallahi kötü değil canım , börek yok, kek yok, ekmekler kepektir veya tam buğdaydır umarım, sadece bu menüde 3 dilim ekmek fazla , bi bardak da süt veya ayran olsa iyi olurdu
Menü yazmıyosam kesin sıkıntı vardırAy canım bu hiç iyi olmadı ama.
Uzulme benimde 1-2 defa yazmadığım olmuşdur.
Tam da bi eli sopalı çıkmıyoki menü yazmam için ensemde dursun dicektimkiii
Neden üzgünsün canım. Tek kaldıpın içinmi? Ne tesadüf ben de bu doğum günümde tektim. Eşim nöbetteydi..Bu gün doğum günüm ama ben cok üzgünüm evde yanliz başıma kızlarlayim. sınırlerim cok bozuldu.
Canım emziriyor arkadaşım7z. Çok yüklenmemrk lazımCanım kızma ama senin kilo kaybını beğenemedim sıkı bir diyetle 2 kg vermen lazımdı, yediklerine daha çok dikkat etmelisin, sporun da var senin , biraz daha çabala lütfen. Kendine haftalık hedef koy , toparlan biraz ..
Bana kalsa ben de neler yemek istiyorum bugün sabah aklıma kaşarlı tost geldi ve şekerli çay, düşün yani şeker kullanmadığım halde canım istedi, modum da çok düşük kızıma bakıcı bakıyor ve ben bu durumdan ciddi anlamda rahatsızım, günde 3 ,4 uyku uyuyabilirsem kendimi şanslı hissediyorum, dün misafirim vardı , menü de pirzola vardı herkes bi güzel yedi ama ben yiyemedim çünkü ben kiloluyum, onlar zayıf onlar istedikleri kadar yiyebilirler diye düşündüm, yarım yedim sadece..Herkes gökyüzü sende ye lütfen boğazımızdan geçmiyo dediler, ben de beni seviyosanız bana bu tarz basit ısrarlar yapmayın , hoşlanmıyorum dedim , sinirlendim de..
Benim de canım pilav istiyor tatlı istiyor, ballı süt içiyorsun inan sen yazınca bile canım istiyor, nefis bu, dile kolay bir yıldır diyet yapıyorum ve tiroidim yok, dışardan takviye alarak,herkese 1200 kalorilik diyet veren doktor bana 700 lük veriyor , bazal metabolizma hızım da çok düşük.. Sen daha gençsin , evdesin anladığım kadarıyla, tiroidin var alınan kilolar taze ve hızla kilo verebiliyorsun, bunların hepsi artı senin için, inan ki eleştirmek için söylemiyorum, tanımıyorum ama senin de sağlıkla kilo vermeni canı gönülden istiyorum, artık kendini zorla, haftalık koy hedeflerini , gerekirse diyetisyen yardımı al..
Tatlım bunu güzel tatlı bi dille izah et eşine.. Bana göre de çok haklısın.. Kayınbaba ne alaka senin doğumgünün. Eşin kutlasın. Yoksa ne gerek varki.Gelseniz cok güzel olurdu.
Eşim işde. Kv de gorumcemin yarın evinin gorercesi var Ona yardıma gitdi. Akşam bende gidicem yardım için.
Kp de rusyada dün gece yola cıkdı geliyor o geldiğinde kutlarmişiz doğum günümü. Bende bundan cok memnun değilim sonucda benım doğum günüm bu gün bir pasda kesek evde yeter bana. Sonucda kutluyalım dedikleri şey ben butun gün canım cıkana kadar yemek yapıcam ondan sonra akrabalar gelicek yeycek içeçek gidecek bende bulaşık yıkıycam herkes mişil misil uyurken ne yapıyım oyle kutlamayı.
Evet izinliyim diye hatırlıuorum kaptanım.Sen izinliydin dimi canım?
*** 2. Takım 601. Etap***
Akrrep( 70,1 / / / %) Sabit
_happy_mom_( 57,5 / 57.5 / / %) Sabit
gokyuzundekiturna( 78 / 76,6 / 1,4 / 1,79 %)
Gizembetulyusa( 99,1 / 98,9 / 0,2 / 0,20 %)
Milana firuze( 70,1 / 69,7 / 0,4 / 0,57%)
nihaaal( 70,3 / 68,8 / 1,5 / 0,5/ 0,71%) 598.etap izne ayrılmıştı, Yüzdesi 3e bölündü
2. Takım ortalaması: % 0,545
Bu gün doğum günüm ama ben cok üzgünüm evde yanliz başıma kızlarlayim. sınırlerim cok bozuldu.
Canım kızma ama senin kilo kaybını beğenemedim sıkı bir diyetle 2 kg vermen lazımdı, yediklerine daha çok dikkat etmelisin, sporun da var senin , biraz daha çabala lütfen. Kendine haftalık hedef koy , toparlan biraz ..
Anaa kaptan kaçak yapıyor.Menü yazmıyosam kesin sıkıntı vardır
Kaçakk???Evet izinliyim diye hatırlıuorum kaptanım.
Kilo verenleri kutluuotum.
Diğer arkadaşlsrda inşallah haftaya hep beraber veririz.
Doğum günün kuylu olsun canım.
Olsun canım saģlıklısın çocukların yanında daha ne olsun.
Canım ne kadar güzel kilo vermişsin totalde.
Sıkma canını.
Bir gün bizde yiyeceğiz. Ama az az yiyeceğiz.
Anaa kaptan kaçak yapıyor.
Dogum gununden bu yuzden nefret ediyorum. Misafirler geliyor iyi hos gelsinler yemek pisir sofra kur sofrayi topla camasir bulasik sana kaliyor insan dogduna pisman oluyorGelseniz cok güzel olurdu.
Eşim işde. Kv de gorumcemin yarın evinin gorercesi var Ona yardıma gitdi. Akşam bende gidicem yardım için.
Kp de rusyada dün gece yola cıkdı geliyor o geldiğinde kutlarmişiz doğum günümü. Bende bundan cok memnun değilim sonucda benım doğum günüm bu gün bir pasda kesek evde yeter bana. Sonucda kutluyalım dedikleri şey ben butun gün canım cıkana kadar yemek yapıcam ondan sonra akrabalar gelicek yeycek içeçek gidecek bende bulaşık yıkıycam herkes mişil misil uyurken ne yapıyım oyle kutlamayı.