Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ay sizi iş ayırıyor canım ya kıtanam. Ben ev hanımıyım hiç oyle derdim yok ama calışmayı cok isdetdin tabi cocuklar biraz buyudukden sonra.
Ne zor oluyordur şimdi senin için

evet çok özlüyorum, kızım gidince boynuma atlıyor, tuvalete bile gidemiyorum, kendimi hep suçlu hissediyorum

Ablam kafami karistirdi. 2 haftadir sabit geliyorum . Gerci bu hafta biraz dagittim ama. Neyse. Hurma diyeti yap dedi kendisi 3 sene bundan once 2 hafta yapip 80 kilodan 72 kiloya indi ustelik diyetisyene kontrole gitdiginde cogunlukla yagdan gitmisdi ne kadardi hatirlamiyorum yapsammi 3-5 gun bilemedim. Aranizda yapan varmi ? Veya bir bilgisi?

Canım ya. gelelim size. Biraz mesafe var ama neden kimse yok ?
Gelseniz cok güzel olurdu.
Eşim işde. Kv de gorumcemin yarın evinin gorercesi var Ona yardıma gitdi. Akşam bende gidicem yardım için.
Kp de rusyada dün gece yola cıkdı geliyor o geldiğinde kutlarmişiz doğum günümü. Bende bundan cok memnun değilim sonucda benım doğum günüm bu gün bir pasda kesek evde yeter bana. Sonucda kutluyalım dedikleri şey ben butun gün canım cıkana kadar yemek yapıcam ondan sonra akrabalar gelicek yeycek içeçek gidecek bende bulaşık yıkıycam herkes mişil misil uyurken ne yapıyım oyle kutlamayı.

Bunu yapa bilsem yapardım ama hayatda yapamam ben cok zor benim en sevdiğim diyet herşey tuket az tuket diyeti.

Canm kesinlikle katılıyorum bende aynılarını dűşűndűm doktorlar o kiloda haftadalık 2 verdiriyor ki sen 70lerde bile 1,4 vermişsin kilo azaldıkça verme oranı dűşűyor çünki Gizembetulyusa nın şuan rahat 2şer vermesi lazım ciddi bir liste düzelbtmesi şart hatta bende bu hafta tekrar kalorimi daha aşaşığı çekicem

vallahi kötü değil canım , börek yok, kek yok, ekmekler kepektir veya tam buğdaydır umarım, sadece bu menüde 3 dilim ekmek fazla , bi bardak da süt veya ayran olsa iyi olurdu
Evt canm firindan alırken makineyle dilimletiyorsun ya incecik kestiği o dilimlerddn evet eve beyaz ekmek hiç almıyorum ama genede 3er dilim oluşu iyi olmadı

Bu gün doğum günüm ama ben cok üzgünüm evde yanliz başıma kızlarlayim. sınırlerim cok bozuldu.
Neden üzgünsün canım. Tek kaldıpın içinmi? Ne tesadüf ben de bu doğum günümde tektim. Eşim nöbetteydi..
Sonra kuzen teyze felan geldi öğrenince.. Olsun be sağlık olsun.. Huzur olsun.. Böyle de güzel boşver.. Çocuklarınlasın şükür.

Canım emziriyor arkadaşım7z. Çok yüklenmemrk lazım

Tatlım bunu güzel tatlı bi dille izah et eşine.. Bana göre de çok haklısın.. Kayınbaba ne alaka senin doğumgünün. Eşin kutlasın. Yoksa ne gerek varki.

Sen izinliydin dimi canım?
Evet izinliyim diye hatırlıuorum kaptanım.

Kilo verenleri kutluuotum.
Diğer arkadaşlsrda inşallah haftaya hep beraber veririz.

Bu gün doğum günüm ama ben cok üzgünüm evde yanliz başıma kızlarlayim. sınırlerim cok bozuldu.

Doğum günün kuylu olsun canım.
Olsun canım saģlıklısın çocukların yanında daha ne olsun.

Canım ne kadar güzel kilo vermişsin totalde.
Sıkma canını.
Bir gün bizde yiyeceğiz. Ama az az yiyeceğiz.

Menü yazmıyosam kesin sıkıntı vardır
Anaa kaptan kaçak yapıyor.

Kaçakk???

Dogum gununden bu yuzden nefret ediyorum. Misafirler geliyor iyi hos gelsinler yemek pisir sofra kur sofrayi topla camasir bulasik sana kaliyor insan dogduna pisman oluyor

Ya Ellssa bizde aramizda yarisma falan yapsakya. O biri takimlari gozetliyorum arada yarisma falan yapiyorlar bizde yapalim mesela hergun bir egzersiz paylasalim kim cok yaparsa birinci olsun me bileyim adim yarismasi yapalim. Boyle seyler guzel olur bence

Ellssa 4 takima baktim sporlari puanli izin alip puan listesini alalim. Haftanin sonundan en cok puan toplayana 1 cesit odul izni olsun yani istediyi birsey yeme. Gerci bizim takim istediyi herseyi yiyor bazen ama olmasin artik boyle kacamaklar!!! . Ne dersin. ??? Sadece fikir olarak soyluyorum .iyi olurya yada kimin boyle fikirleri varsa paylassin oturup hep beraber karar verelim biz bir takimiz.

Perşembe menü
Kahvaltı 08:00. 2 haslanmis yumurta 1 dilim cavdar ekmek 3 y.k yogurt yarim yesil elma
Öğle 12:00 İzgara tavuk salata 1 dilim cavdar ekmegi
Aksam 5:00 Kirmizi mercimek corbas
Spor yok
Su 2 litre
Yesil cay 2
Kitap Kurani Kerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…