- 15 Mart 2017
- 679
- 1.626
- 34
Kuzum öyle düşünme bunlar en güzwl yaşların ayrıca bak önünde öyle verilmesi imkansız yada çok uzun kilolar da yok tatlım zaten 10 kilo versen cok güzel olursun oda bu yaşta ve emzirirken çok kolay en fazla 2ay canmOla bilir oh ne güzel yapmişlar, once hayatlarbı yaşasınlar. Bende kiloyu verdikde biraz genc his ederim berki kendimi.
Cok teşekkürler.
Canm benim inslhAz kaldi seni listede gorecez insallah canm ben inaniyrm
Oooo harika canm 68bolmussun hedefe sadece 10 kilo kalmış tebriklerGünaydın
En son: 70.3
Bugün: 68.8
Kaptanım 3 hafta olmuştu galiba
Tesekkur ederiz hosgeldinizSelam hanımlar, güzel eksiler diliyorum hepinize
Ellssa kaptanım siteye giremiyormus sanırım, yardıma ihtiyacınız varsa buradayım :)
1.sayfada kurallar var canm orayı oku sonrada kilon,boyun ulaşmak istediğin hedef kilonu yazarak kendini tanıtmayla başlaya bilirsinHosbuldum ne yapmam gerekiyor grup da da yeni olduğum için pek bilgim yok
İnsallah canim kan tahlili yaptrdn mi neden yavas ggdyr col guzrl cunku listelerin sporunCanm benim inslhbiraz yavaş kilo vern biriyim ama elimden geleni yapıyorum
Kuzum ben cook kilolar verip aldim ah o almalar olmasaydi smdi manken gibiydimOoo 26 kilo
Canmm çooooooooookkkkkkk mutlu oldum kendim vermiş gibi sevindimEllssa
günaydın hemen kilomu paylaşıp kaçıyorum, daha sonra okuyacağım yazılanları, umarım hepimiz kilo vermişizdir:
gecen hafta ki kilom 78
Bu hafta ki kilom 76,6
kilo kaybı 1,4inanamadım iki kere çıktım yetmedi eşimi çağırdım eliptik bisikletin faydası mıdır bilemedim..
Hosgeldin canim yasini boyunu kilonu yaz ve kendimi bize tanit istersen snrada 2 hafta deneme suresinde kaptanimiz sejinngruba alinip alinmayacagina karar verecek kacamak yapma dyetine guzel uy ki takima girebilesinHosbuldum ne yapmam gerekiyor grup da da yeni olduğum için pek bilgim yok
Tebrik ederim canm kaçamaksz yaparsan sen çok iyi kilolar verebilirsin daha sıkı tut canm.şimdi 8 gectim haftaya7 derken oöyle böyle hepai gidicek inslhGunaydoin canlar cok verneenisim ama almadigima sukur diyorum yuruyus cok yaoamadim bu hafta
Gecen cuma :99.1
Bu hafta :98.9
Fark :0.2
İnsallah oonumuzdeki hafta 97?5 gormek icin elimden geleni yapacam
EliptiikkkEllssa
günaydın hemen kilomu paylaşıp kaçıyorum, daha sonra okuyacağım yazılanları, umarım hepimiz kilo vermişizdir:
gecen hafta ki kilom 78
Bu hafta ki kilom 76,6
kilo kaybı 1,4inanamadım iki kere çıktım yetmedi eşimi çağırdım eliptik bisikletin faydası mıdır bilemedim..
Eliptiikkkbekle beni geliyorummm
Ay diyorum bu nee*** 2. Takım 601. Etap***
Akrrep( 70,1 / / / %)
_happy_mom_( 57,5 / / / %) Sabit
gokyuzundekiturna( 78 / 76,6 / 1,4 / 1,79 %)
Gizembetulyusa( 99,1 / 98,9 / 0,2 / 0,20 %)
Milana firuze( 70,1 / / / %)
nihaaal( 70,3 / 68,8 / 1,5 / 0,5/ 0,71%) 598.etap izne ayrılmıştı, Yüzdesi 3e bölündü
2. Takım ortalaması: %
Canımsın sen yaaKızlar Herkese hayırlı cumalar
İnşallah herkes güzel rakamlar görür tartıda
Ellssa Canım sıkıntı devam ediyormu bilmiyorum ama şimdilik sonradan gelen bildirimleri ekledim gerçi bugün evde değilim ama buraya da bakmaya çalışırım
Sütün koruyodur canımKizlar bbiliyor musunuz ben 19 aydr regl olmuyorumdogumdan snra hic olmadik daha binolsam ah bi olsam
Yok girebiliyorum canım. Sıkıntı geçti şükür. Teşekkürler balımSelam hanımlar, güzel eksiler diliyorum hepinize
Ellssa kaptanım siteye giremiyormus sanırım, yardıma ihtiyacınız varsa buradayım :)