Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

*** 2. Takım 601. Etap***

Akrrep( 70,1 / / / %)
_happy_mom_( 57,5 / 57.6 / / %) Sabit
gokyuzundekiturna( 78 / 76,6 / 1,4 / 1,79 %)
Gizembetulyusa( 99,1 / 98,9 / 0,2 / 0,20 %)
Milana firuze( 70,1 / / / %)
nihaaal( 70,3 / 68,8 / 1,5 / 0,5/ 0,71%) 598.etap izne ayrılmıştı, Yüzdesi 3e bölündü

2. Takım ortalaması: %

Ola bilir oh ne güzel yapmişlar, once hayatlarbı yaşasınlar. Bende kiloyu verdikde biraz genc his ederim berki kendimi.
Cok teşekkürler.
Kuzum öyle düşünme bunlar en güzwl yaşların ayrıca bak önünde öyle verilmesi imkansız yada çok uzun kilolar da yok tatlım zaten 10 kilo versen cok güzel olursun oda bu yaşta ve emzirirken çok kolay en fazla 2ay canm

Canmm çooooooooookkkkkkk mutlu oldum kendim vermiş gibi sevindim evt sporun farkı bu menüler lede birleşince tani 1.4 bulmuşsn süpersin

Hosbuldum ne yapmam gerekiyor grup da da yeni olduğum için pek bilgim yok
Hosgeldin canim yasini boyunu kilonu yaz ve kendimi bize tanit istersen snrada 2 hafta deneme suresinde kaptanimiz sejinngruba alinip alinmayacagina karar verecek kacamak yapma dyetine guzel uy ki takima girebilesin

Gunaydoin canlar cok verneenisim ama almadigima sukur diyorum yuruyus cok yaoamadim bu hafta
Gecen cuma :99.1
Bu hafta :98.9
Fark :0.2
İnsallah oonumuzdeki hafta 97?5 gormek icin elimden geleni yapacam
Tebrik ederim canm kaçamaksz yaparsan sen çok iyi kilolar verebilirsin daha sıkı tut canm.şimdi 8 gectim haftaya7 derken oöyle böyle hepai gidicek inslh

Eliptiikkkbekle beni geliyorummm

Ay diyorum bu nee dedim bi an önceki listemizde sıkıntı mı vardı
Ayy eline sağlık kuzum yaa zahmet etmişsin

Canımsın sen yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…