- 15 Mart 2017
- 679
- 1.626
- 34
Tamam canm oyle yapayim insallahNormal bitane al canım.
Canm ev spor salonungbi masallah bende de yuruyus bandi ve eliptik var ama bandim bozildi cok guzel yuruyrdum ondaEki Görüntüle 2216559 koşu bandının kolundakilerde içbacaklar,kol vs. Sıkılaştırmak için aldığim plates çemberi ve plates lastiğimm alt resmin yanındakide trambolinim canm böyle minik bir spor odam var evde dambıllarım tartım vs. filan işte ama suan sadece bisiklet yapıyorum diğerlerinede yakında tekrardan başlarm inslh.Eki Görüntüle 2216559 Eki Görüntüle 2216560
Azmine ve cesaretine hayran kaldm cnm ins gireceksin o elbiseye boyunda uzunmus ne guzel buyuk avantajne güzel kızını büyütmüşssün, çok şanslısın, 5 ay uzun bi süre fazlasıyla yapacağına eminim sana komik bişi diyim mi kuzenimin düğünü var ve düğünde giymek için 36 beden elbise aldım:) hiç düşünmedim bile alırken, eşim amaa sen 42 değil misin 40 olaydı bari dese de aldım:) benim de bahar itibarıyla kilolara veda takvimim başladı en azından 67 falan olursam boyum 176 36 ya girerim diye umut ediyorum..ben de bir kamu kurumundayım canım,bizim o kadar tatilimiz olmuyor keşke olsaydı, 10gün iznim olsa öperim başıma koyarım vallahi:) yine de çok şükür ..İnşallah yaza erimiş olalim canımcım, artık kalın bacaklarımla gezmek istemiyorum, birde milletin böyle iyisin ne kilosu yaa diyee sinir sinir konuşması beni deli ediyo:) dalga geçiyolar ona sinir oluyom
Menun cok guzel cnmKızlar bu gece hiç uyumadığım için biraz sersem ve halsiz şekilde evde dolandm spor filan imkansız dı ve düzenim de karıştı tüm gece uyanık olunca cok aciktm tabi hemen erken yedim
( 06:30 )kahvaltı = 5yeşil zeytin, 2kibrit kutusu kadr tulum peyniri,2çeri domates, 1dilim tambuğday ek. ,çay
12:00 = 1elma,2badem ile sütlü kahve
( 16:00 ) = bir dolu tabak yeşil mercimek , yoğurtlu kereviz salatası
Su:2lt ve umarım acıkmammmm
[QUOTE "izmirli MF, post: 58258922, member: 750336"]Wwwwwoooooowwww büyük cesaret canm ama demek ki kafada bitirmişsin yapıcaksn senin boyunda uzun çok şanslısn manken gibi olucaksın bende bıktm kilodan cocuğu buyuttum 5 yasgirlyaklasti ama gel gor ki hala hamilelik kilolarının yarı dan çoğu üstüm de duruyor bıktm bende sana böyle yakışıyor zaten senin yüzünün güzelliği yeter laflarından niye yetsin ki genciz insan güzel güzel giymek istiyor bende kendime su sıra inatla kıyafet almıyorum ki zayifla baharda komple dolabı at hepsini yenile diyorum ahtım var tüm dolabı boşaltıp atıcam vericem edicem ve fuuulll yeni kıyafet doldurcam şuram buram çıkar korkusuyla korkarak denemiyelim şu elbiseleri artk[/QUOTE]aynen yaa" yuzun guzel.ne gerek var" nedir arkadas bu vucudun vucudun ustunde o kafa hicte gizel degil bence