- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bisikletide ben hem altıma hem sırtıma filan minderle bel oyumu filan destekliyorum omdan belim filan hiç rahatsız olmadan uzun süre yapabiliyorum birde dediğim gibi sürekli yapıyorum diye salona getirdim onu şimdi cünkü kızım zaten spor odasına gidip yapmaya rahat bırakmıyor ama salonda onun yanında yapınca oda yanımda oturup oyuncak oynuyor
Trambolin harikaBisikletide ben hem altıma hem sırtıma filan minderle bel oyumu filan destekliyorum omdan belim filan hiç rahatsız olmadan uzun süre yapabiliyorum birde dediğim gibi sürekli yapıyorum diye salona getirdim onu şimdi cünkü kızım zaten spor odasına gidip yapmaya rahat bırakmıyor ama salonda onun yanında yapınca oda yanımda oturup oyuncak oynuyor
onu da benden çok kızım kullanıyor zaten bizim için iyi ip deki gibi kilolu kişilerde diz sakatlanma riski yada diğer riskler olmadan zıplanabilihor trambolin ile ama özellikle çocuklar için harikaTrambolin harika
Canım bende dün çok enerjik hissediyord ilk kez bir oturuşta 2 saat yaptm yoksa normalde parça parça yapıyorum bende öğlen 1saat öğleden sonra yarım saat akşam tekrar yarım saat gibi yapıyorum çoğu zaman canm canım sende mesala 10 dakika sabah 10 dakika öğle 10 dakika akşam toplam yapsan yarım saat yapmış olursun harika olur tabi başlangıç için 10 10 dan 20yapmak daha iyi olur iyi düşünmüşsün keşke bende koşubandı yerine eliptik alsaydım diye pişman olmuşrltm eliptik çok eğlenceli ama band da yürüme fikri cazip gelmiyor eliptik alsay keske hem onu hem kondisyon bisikleti yapardm süper olurdu zen ne kadara aldın canm eliptiği ?
Bisikletide ben hem altıma hem sırtıma filan minderle bel oyumu filan destekliyorum omdan belim filan hiç rahatsız olmadan uzun süre yapabiliyorum birde dediğim gibi sürekli yapıyorum diye salona getirdim onu şimdi cünkü kızım zaten spor odasına gidip yapmaya rahat bırakmıyor ama salonda onun yanında yapınca oda yanımda oturup oyuncak oynuyor
Sağol canm benim 60 li kilolara geçeyim ozaman tekrar plates filan da baslarm çok güzel sıkılaştrıyor çember őzellikle iç bacak ve göğüs için harika 68lerde filan hemen çembere de başlarm artkaa çok güzelmiş canım çok beğendim
Sağol canm benim 60 li kilolara geçeyim ozaman tekrar plates filan da baslarm çok güzel sıkılaştrıyor çember őzellikle iç bacak ve göğüs için harika 68lerde filan hemen çembere de başlarm artk
Ya evet.. 60 lı kiloları göreyim ben de başlicam platese şimdilik yürüyüş ve ip ip de çok sıkılaştırıyor ve şekle sokuyor, özellikle göbek basenSağol canm benim 60 li kilolara geçeyim ozaman tekrar plates filan da baslarm çok güzel sıkılaştrıyor çember őzellikle iç bacak ve göğüs için harika 68lerde filan hemen çembere de başlarm artk
Canm aktif çalışmıyorum onun için yapabiliyorum yoksa bukadar yapamam ama ömür boyu bırakmayıda düşünmüyorum tabi formumu korumaya geçince daha az yapmam yeterli olucak şimdi yağları eritmek için biraz yükleniyorum aktif işe başlamadan kilolardan tamamen kurtulmuş olmam lazım canm ekim ayı filan gibi başlamayı planlıyorum ekimden sonra sadece kilo koruma yaparm diye planlıyorum ama biz yaz boyu genelde tatilde oluyoruz mayısda açarız sezonun eylül sonuna kadar tatile gider geliriz bi sürü plan yaptk ve tabiki bu durum da aslında mayıs ayına benim formda girmem lazm canm bavulumu yaparken yeni bedenime uygun alıcağım kıyafetleri hayal edip kendimi zorluyorum tatibu sefer zayıflıyarak ve sıkılaşarak gitmeyi çooooookkkk istiyorm hatta şartladm kendime bunu canm şimdi önümde 5 ay var canm 5 ayda başarırm umarım bu arada gayrimenkul danışmanıym canm dışardan biraz biraz devam ediyorum kizim artk eylül de anasıfına başlıycak ve bende iş hayatıma aktif olarak dönücem inslh aynı zamna da iç dekorasyon filan birbirinle bağlantılı bir kaç şey yapıyorum canm bakalm Allah nasip ederse kızm okula başlaynca uzun vadede güzel planlarm var canm sen ne iş yapıyordun bu arada ?canım çok iyi olur ben bu kiloyla çember neyim yapamam da, ancak 60 larda olur herhalde..canım sen çalışıyor musun bu kadar spora nasıl vakit bulabiliyorsun özeniyorum sana
Bu kilolarda ip zor canm ya bele ve dize ciddi tehlikesi varmış bu kilo ile yere ser darbe ve vucut trambolin gibi darbeyi yumusatp dagitamadgı için tehlikeli diyordu spor hocası tanıdgm ama maşallah sen yapabiliyorsun birde zaten 50kiloya düşsem de ip atlamaya müsait değilim apartmandayım gümbürtü olur hemen uyarırlar alt katmda bebek var zatn ozman sen şimdi dicen ki eeeee bu bahanelere gerek yok evde tranbolin var zaten sesde yapmaz işte nealaka onda zilpla diye tabi burdan da anlaşılıyor ki ben de zıplamamak için kendime bahane arıyorum demek ki zıplamaya niyet yok ay nasl da üşendiğim belli oldu ama bak kendimi eleştirirken de içten içe sorup duruyorum hakkaten gün için de biaraya gidip şunda 50-100 zıplasam kardır bak iyi sorgulattn beni tamam bundan sonra yarın itibari ile hergün bir kez çıkıp zıplıycam sözYa evet.. 60 lı kiloları göreyim ben de başlicam platese şimdilik yürüyüş ve ip ip de çok sıkılaştırıyor ve şekle sokuyor, özellikle göbek basen
Canm aktif çalışmıyorum onun için yapabiliyorum yoksa bukadar yapamam ama ömür boyu bırakmayıda düşünmüyorum tabi formumu korumaya geçince daha az yapmam yeterli olucak şimdi yağları eritmek için biraz yükleniyorum aktif işe başlamadan kilolardan tamamen kurtulmuş olmam lazım canm ekim ayı filan gibi başlamayı planlıyorum ekimden sonra sadece kilo koruma yaparm diye planlıyorum ama biz yaz boyu genelde tatilde oluyoruz mayısda açarız sezonun eylül sonuna kadar tatile gider geliriz bi sürü plan yaptk ve tabiki bu durum da aslında mayıs ayına benim formda girmem lazm canm bavulumu yaparken yeni bedenime uygun alıcağım kıyafetleri hayal edip kendimi zorluyorum tatibu sefer zayıflıyarak ve sıkılaşarak gitmeyi çooooookkkk istiyorm hatta şartladm kendime bunu canm şimdi önümde 5 ay var canm 5 ayda başarırm umarım bu arada gayrimenkul danışmanıym canm dışardan biraz biraz devam ediyorum kizim artk eylül de anasıfına başlıycak ve bende iş hayatıma aktif olarak dönücem inslh aynı zamna da iç dekorasyon filan birbirinle bağlantılı bir kaç şey yapıyorum canm bakalm Allah nasip ederse kızm okula başlaynca uzun vadede güzel planlarm var canm sen ne iş yapıyordun bu arada ?
Wwwwwoooooowwww büyük cesaret canm ama demek ki kafada bitirmişsin yapıcaksn senin boyunda uzun çok şanslısn manken gibi olucaksın bende bıktm kilodan cocuğu buyuttum 5 yasgirlyaklasti ama gel gor ki hala hamilelik kilolarının yarı dan çoğu üstüm de duruyor bıktm bende sana böyle yakışıyor zaten senin yüzünün güzelliği yeter laflarından niye yetsin ki genciz insan güzel güzel giymek istiyor bende kendime su sıra inatla kıyafet almıyorum ki zayifla baharda komple dolabı at hepsini yenile diyorum ahtım var tüm dolabı boşaltıp atıcam vericem edicem ve fuuulll yeni kıyafet doldurcam şuram buram çıkar korkusuyla korkarak denemiyelim şu elbiseleri artkcanım ne güzel kızını büyütmüşssün, çok şanslısın, 5 ay uzun bi süre fazlasıyla yapacağına eminim sana komik bişi diyim mi kuzenimin düğünü var ve düğünde giymek için 36 beden elbise aldım:) hiç düşünmedim bile alırken, eşim amaa sen 42 değil misin 40 olaydı bari dese de aldım:) benim de bahar itibarıyla kilolara veda takvimim başladı en azından 67 falan olursam boyum 176 36 ya girerim diye umut ediyorum..ben de bir kamu kurumundayım canım,bizim o kadar tatilimiz olmuyor keşke olsaydı, 10gün iznim olsa öperim başıma koyarım vallahi:) yine de çok şükür ..İnşallah yaza erimiş olalim canımcım, artık kalın bacaklarımla gezmek istemiyorum, birde milletin böyle iyisin ne kilosu yaa diyee sinir sinir konuşması beni deli ediyo:) dalga geçiyolar ona sinir oluyom
Yok canım kondisyonluyum ben. 1 yıldan fazladır atlıyorum ip.Bu kilolarda ip zor canm ya bele ve dize ciddi tehlikesi varmış bu kilo ile yere ser darbe ve vucut trambolin gibi darbeyi yumusatp dagitamadgı için tehlikeli diyordu spor hocası tanıdgm ama maşallah sen yapabiliyorsun birde zaten 50kiloya düşsem de ip atlamaya müsait değilim apartmandayım gümbürtü olur hemen uyarırlar alt katmda bebek var zatn ozman sen şimdi dicen ki eeeee bu bahanelere gerek yok evde tranbolin var zaten sesde yapmaz işte nealaka onda zilpla diye tabi burdan da anlaşılıyor ki ben de zıplamamak için kendime bahane arıyorum demek ki zıplamaya niyet yok ay nasl da üşendiğim belli oldu ama bak kendimi eleştirirken de içten içe sorup duruyorum hakkaten gün için de biaraya gidip şunda 50-100 zıplasam kardır bak iyi sorgulattn beni tamam bundan sonra yarın itibari ile hergün bir kez çıkıp zıplıycam söz
36 bedenmii.. Valla tebrik ediyorum seni.. Hadi bakalım o azmi devam ettir.canım ne güzel kızını büyütmüşssün, çok şanslısın, 5 ay uzun bi süre fazlasıyla yapacağına eminim sana komik bişi diyim mi kuzenimin düğünü var ve düğünde giymek için 36 beden elbise aldım:) hiç düşünmedim bile alırken, eşim amaa sen 42 değil misin 40 olaydı bari dese de aldım:) benim de bahar itibarıyla kilolara veda takvimim başladı en azından 67 falan olursam boyum 176 36 ya girerim diye umut ediyorum..ben de bir kamu kurumundayım canım,bizim o kadar tatilimiz olmuyor keşke olsaydı, 10gün iznim olsa öperim başıma koyarım vallahi:) yine de çok şükür ..İnşallah yaza erimiş olalim canımcım, artık kalın bacaklarımla gezmek istemiyorum, birde milletin böyle iyisin ne kilosu yaa diyee sinir sinir konuşması beni deli ediyo:) dalga geçiyolar ona sinir oluyom
Ben de aynısını yapıcam. Şu kiloları bi verim tüm bol kıyafetleri dağıtıcam.Wwwwwoooooowwww büyük cesaret canm ama demek ki kafada bitirmişsin yapıcaksn senin boyunda uzun çok şanslısn manken gibi olucaksın bende bıktm kilodan cocuğu buyuttum 5 yasgirlyaklasti ama gel gor ki hala hamilelik kilolarının yarı dan çoğu üstüm de duruyor bıktm bende sana böyle yakışıyor zaten senin yüzünün güzelliği yeter laflarından niye yetsin ki genciz insan güzel güzel giymek istiyor bende kendime su sıra inatla kıyafet almıyorum ki zayifla baharda komple dolabı at hepsini yenile diyorum ahtım var tüm dolabı boşaltıp atıcam vericem edicem ve fuuulll yeni kıyafet doldurcam şuram buram çıkar korkusuyla korkarak denemiyelim şu elbiseleri artk
Canm biliyomusun ben bunu tv de bir psikolokdan da dinlemiştm diyordu ki kilo alınca geri giyerim diye ayırınca bilinç altımıza geri kilo alıcam diye msj veriyormuşuz farketmeden bu tarz şeyler yaptkça bilinç altı kilo alıcağına şartlıyormuş kendini bidaha asla ayırmıycam hiçbiriniBen de aynısını yapıcam. Şu kiloları bi verim tüm bol kıyafetleri dağıtıcam.
Aa kilo alırsam giyerim asla demicem..
Evet o rahatlığı veriyoruz çünkü bilinçaltına. Kilo alsam bile giyebiliceğim kıyafet var. Nasılsa tekrar veririm önce de verdin gibi cümleler otokontrol yapını çökertir. Kendine ait özsaygını ve disiplinini kaybetmene neden olur.Canm biliyomusun ben bunu tv de bir psikolokdan da dinlemiştm diyordu ki kilo alınca geri giyerim diye ayırınca bilinç altımıza geri kilo alıcam diye maj veriyormuşuz farketmeden bu tarz şeyler yaptkça bilinç altı kilo alıcağına şartlıyormuş kendini bidaha asla ayırmıycam hiçbirini