Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Menun cok guzel cnm sporuda yavas ysvS artir iyi ypmissin liflerin zarar gormesin

Kizlar hayrlisabahlar vucut analozi yaoannbaskul kullanana var mi dogru sonuc veriyor mu yada cabuk bozuluyor mu bilginiz var mi
Kizlar tatarti onerilerinizi bekliyrm onerirseniz kendime analiz tarti alacam.onermezseniz anneme normal tatti alacam bugun alayim artik

Bunarada sekersiz 21 gunumu yapamamstim bir turlu dun aksamdan soz verdim bugunden itibaren basliyrm insallah paketli gdalar sekerli hamurlu gidalar yok bal ve pekmez 1 tatlikasigi serbest yemem dye dusunuyrm pirinc patates bezelye yok bakalm 21 gunun sonunda degerlerim ne olacak smdi kalkiyorm.okcukerimi ve tarti degeri mi de yazacam.ins

Kizlar hayrlisabahlar vucut analozi yaoannbaskul kullanana var mi dogru sonuc veriyor mu yada cabuk bozuluyor mu bilginiz var mi

vücud analizi tartıları güzel bayağı ama 1000 liradan aşağıya bulamamıştım ben , birde 3 saat açlık gerektiği gibi ne yediğin de oranı değiştirebiliyor, o yüzden almadım ben, çok güzel tartılar var 150 liraya kadar alabileceğin öyle bişey al derim ben

Yok kuzum benm benm dedgim normal tarti gibi 70 liradan 150 liraya kadar var onlsr is gormez mi

Canm cok sevindim hayırlı olsuntatlım şuan hamsın ağrı normal ama vazgeçmeden devam et haftaya filan artk kasların açılınca bidaha ağrı olmadan ve gittikçe daha rahat daha kolay olucak canım birde kendini cok zorlamadan yap canm süreyi gittikçe yavaş yavaş arttır

artıracağım canım , imdadıma yetişti bu alet, çok başarı hikayeleri okudum bunla ilgili bayağı iyi bişeymiş ama 6 dakika zor yaptım umarım artırabilirim, ben artık akşam sadece smothie yapacağım canım sadece cumartesi ve pazara akşam yemeği koyacağım menülerimi değiştiriyorum vücudu biraz şaşırtmak lazım.Sen sanırım koşu bandında yürüyorsun günde iki saat mi yürüyorum mu demiştin?

Oo fenaymış canım sabahı etmişsin evet.

Canm menün harika sporda eklendi tam kushrsuz oldu

Canım 2 ay dolmadan izne ayrılamıyosun.

Kendine bi iyilik yap ve toparlan..

Hayır canm band sıkıcı geliyor fazla yuruyemiyorum hatta bu sırlar sizleyken bandda hiç yuredim galiba canm ben kondisyon bisikleti yapıyorum hergün onu 2saate çıkardım ama benim ki oturma şekli filan çok rahatlardaan beli kalçayı rahatsız etmiyor ondan canm bacaklarımda alışık olduğu için 2 saat çok rahat sürüyorum

aa ne güzel bişeymiş canım, fotosu yok mu bi ara müsait olunca atar mısın merak ettim, ben dün belgeselimi açtım, biraz denemeler yaptım sonra bıraktım bugün 20 dakika yapacağım 10 dakika ara vereceğim bir 20 dakika daha yapacağım hedefim bu ama ne kadarını yapabilirim bilmiyorum:)

Canım bende dün çok enerjik hissediyord ilk kez bir oturuşta 2 saat yaptm yoksa normalde parça parça yapıyorum bende öğlen 1saat öğleden sonra yarım saat akşam tekrar yarım saat gibi yapıyorum çoğu zaman canm canım sende mesala 10 dakika sabah 10 dakika öğle 10 dakika akşam toplam yapsan yarım saat yapmış olursun harika olur tabi başlangıç için 10 10 dan 20yapmak daha iyi olur iyi düşünmüşsün keşke bende koşubandı yerine eliptik alsaydım diye pişman olmuşrltm eliptik çok eğlenceli ama band da yürüme fikri cazip gelmiyor eliptik alsay keske hem onu hem kondisyon bisikleti yapardm süper olurdu zen ne kadara aldın canm eliptiği ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…