- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
Haftasonu kaciriyir olabilir .misim canm71,5
Hep böyle oluyor. Pazartesi fazla çıkıyor cuma gıdım gıdım gidiyor. Geçen pazartesi de 72,5 tu..
Şimdi 1,5 kiloyu vermem lazım..
İnşallah canım.. Cuma kilo verme çalışmalarım son hızla devam ediyorÖdem yapıyor olabilirsin canım oda dediğin gibi cumaya gider tuz ve karbonhidratı azaltırsan su tutulması az olur
Ooooooooo spor süperKahvaltı: 1dilim tambuğday,4yeşil zeytin, 2kibrit kutusu kadar tulum peyniri,çay
Sütlü kahve kahvaltı arkasından 12:30da
Öğlen 15:30 = bol limonlu roka ve (80gr)tonbalığı ve 1adet portakal
Akşam 19:20 =ıspanak,1dilim tambuğday
19:30= az sütlü bir kahve
Veeeeee tam 2saat kondisyon bisikleti
2lt sukitap:Mevlana Aşkın dansı
Cuma... Evet...Haftasonu kaciriyir olabilir .misim canm
Canım bi anda yüklenme zaten.. Zamanla çoğaltırsın.Selam kizlar bugun ogleden snrasina kadar cok iyiudim ogleden snra cocuklar cok bunalttilar skintidan kendimi.yemege verdim resmen delirdim ne kadar guzel gidiyrdum halbuki en son 7 de brseyler yiyordum kendine gel dedm braktim pes etmedim olacak inşallah bu sefer hafta sonu okadar yiyecege hayr demisim bn ins basaracam
Eliotik bisiklerim.var kayisli ama manyetik degil onu cikarttim tekrar piyasaya cok eski ama cok iyi is goruyor 13 yil once almistim almistim ozmnlar cok guzel kilolkilolarvermistim yine surecem bakalm ama belim tutuluyor bu alette onun icin az az sureyi .Dedim
Sağol canm benimOoooooooo spor süper
Desene listeye girişin çok yakın zamandaSağol canm benimeskisi gibi 2saate çıkarmayı başardım şükür artk 2saatin altına düşürmem
Pazartesi olunca yoğundur o.. Yarın gelir kesin ama.
inslh canmDesene listeye girişin çok yakın zamanda
Sadece bekken uyumasa iyiBu bebekler neden uyumaz
Hadi inşallah canıminslh canmbiran önce girmek istiyorum çok hırs yaptm yeni yıla 70lere veda ederek giricem 2019 da listedeyim
Sıkntısımı var yoksa gündüz uykusunu akşama doğru mu uyudu.Bu bebekler neden uyumaz
Hoşgeldin canım.Merhaba geldim 2. Takım benim takımım