- 8 Ağustos 2008
- 34.645
- 39.012
GünaydınGünaydın kızlaaarrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GünaydınGünaydın kızlaaarrr
Seninki kaç yaşında neden uyumadıkiSadece bekken uyumasa iyi benim ki hala gene uyuuyorr bu gece resmen mahvetti
Canım en önemli konuyu yazmamışsın.Tabiki tanıtayım 27 yasında yım muhasebeciyim ama suan çalışmıyorum al vereler le gectı hayatım çok zayıf da oldum şimdiki gb kilo lu da diyetisyenler çoğuna gitmişmişim diyetisyenlerle pek veremedim ama kendi Azmi’m le çok kilolar verdim yine azimliyim vermek istıyorum hızlı ca kurtulmak Mart sonu Nisan’ım var fit ve güzel olmak dileğim bu şekilde merak ettikleriniz varsa sorun arkadaşlar kuralları okuyayım bende zamanla grubum daki arkadaş tanımak isterim
4.5 canm benim benim ki kurnazlıkdan uyutmuyor yanina gidiyim diye habire bahane buluyor annne su getirirmisin ,sonra tekrar tuvaletim var yok bi su daha içicem yok bebeğimi unuttum illa bulucan onsuz uyumam habire bir şey en son tamam tam uyuycam şimdi diyorum anneeeee sarılmayı unuttum bidaha odaya koşuyor bu gece iyice abarttı sabah olmıycak heralde dedim tam uykuya dalıcam gene kapıda anne babmı bisarılcam uyandırmadan ona sarılıyım bi öyle gidiyim Allahııımmmm en son onun keyfini yapıcam diye zaten benim uyku tammen kaçtı gitti ondan sonra uyudu artk uyuyamam kaçtı dedim saate bibaktm ki zaten sabah olmuş 6da tv yi açtm oturdumSeninki kaç yaşında neden uyumadıki
menum berbat o yuzden paylasamiyorum. Nedense birturlu toparlanamiyorum. Oglumda hastalandi iyi karisti ortalik. Kafam allak bullak toparlanmak istiyorum ama yapamiyorum. 2 gundur sadece 3 saat uyudum. Nedendir bilemiyorum sen bir ilgolene bilirmisin ben ne zaman izne ayrila.bilirim. ?? Cunku takima zarar vericem artilarla toparlanip tekrardan baslamak istiyorum. Ama toparlanmam icin zamana ihtiyacim var.
Hosgeldin. Basarilar. İnsallah kisa surede hedefine ulasirsin.Boy 1,63
Kilom 96
Hedefim 3 ay içinde 70 ler
Hoşgeldin canmBoy 1,63
Kilom 96
Sağol canım benim evt benim vucut boyle spor yapmassam asla veremiyorum ben hep sporla birlikte yaparsam verebiliyorum hadi bakalım hafta içi daha sıkı tutarz ve cumaya gene yüzümüz güler inşallah
G gokyuzundekiturna hadi menünü yaz nerdesin arkadaşım gözüm seni arıyor yine
Pazartesi olunca yoğundur o.. Yarın gelir kesin ama.
Benim kizimda ayni sabaha kadarkac kere uyaniyor etrafimda sabaha kadar uysnmadan uyuyan sabhta 10 da uyansn bebeklere hayranimSadece bekken uyumasa iyi benim ki hala gene uyuuyorr bu gece resmen mahvetti
Sadece uyumak istemiyir tatlim yanima otuoturtuyorum sacimi yolup guluyor babasini isirio guluyor parmaklar burnumuzda gozumuzde nasil egleniyor bi gor madem uyumayacaksin yolmadan iymadan oturda buz uyuuyuyakim dimi amaSıkntısımı var yoksa gündüz uykusunu akşama doğru mu uyudu.
Benimki de yanimizda yatmsk icin bahaneler bulur bir ara oglumdan daha cok uyanrdi smdi ikisi yarisuyir4.5 canm benim benim ki kurnazlıkdan uyutmuyor yanina gidiyim diye habire bahane buluyor annne su getirirmisin ,sonra tekrar tuvaletim var yok bi su daha içicem yok bebeğimi unuttum illa bulucan onsuz uyumam habire bir şey en son tamam tam uyuycam şimdi diyorum anneeeee sarılmayı unuttum bidaha odaya koşuyor bu gece iyice abarttı sabah olmıycak heralde dedim tam uykuya dalıcam gene kapıda anne babmı bisarılcam uyandırmadan ona sarılıyım bi öyle gidiyim Allahııımmmm en son onun keyfini yapıcam diye zaten benim uyku tammen kaçtı gitti ondan sonra uyudu artk uyuyamam kaçtı dedim saate bibaktm ki zaten sabah olmuş 6da tv yi açtm oturdum
Gule Gule kullan canm ilkb1 hatta onagriyi cekmekten baska sansb yok malesef sicak duska kaslarini gevsetebikirsininşallah canım modum düşük biraz benim
canım günaydın, dün eve gittiğimde salonda eliptik bisikletim kurulmuş olarak beni bekliyordu, eşim gitmiş kargodan almış getirmiş kurmuş, çok sevindim tabi, hemen denedim 6 dakika kadar çok kullanışlı tam istediğim bir şeymiş, tavsiyelerini alırım canım artık ben de spora giriş yapıyorum, yaşasın:)
menülerimi bir saate kadar yazarım hepsini canım, bugünden itibaren akşam yemeğini kaldırıp yerine hafif bişeyler koyuyuoruz artık. Dün yalnız hemen bacaklarım acıdı sanırm hiç spor yapmadığım için, süreleri nası ayarlamak lazım cnm bir fikir verirsin dimi:)
Hisgeldin canim hemen hemen ayniyiz bnde 165 99.1 28 yasBoy 1,63
Kilom 96