Tatlım sabahın hiçte çok değil. Öğlen aç kslkman akşam çoğaltmana neden olmuş. Çikolata ve reçel de kan şekerinde ani değişim oluşturduğu için geç saatte yemene neden olmuş..İlk önce yazmak isdemedim ama yazıcam cok kotu cok.
Savah 10:00
2 dilim ekmek 1 ck sut kaymağı 1 bardak cay ceyrek dilim peynir
15:00
1 dilim ekmek 1 tabak grecka(haslanmiş siyah buğday) yanında ev yapımı ketcap.
ara 19:30 misafırlıkde 2 cikolata biraz yer fisdığı uzum kurusu 1 çk recel 2 bardak cay
Akşam 22:00 1 tabak menemen 1 dilim ekmek. (Misafirlikden geldikden sonra)
Spor sabah 10 dan akşam 17 kadar temizlik yapdım.
Su takıbi yok.
Yine ayni şey oldu sabah fazla yedim gün içerisinde de işdahim artı. Öğlen doymadan yemeyı burakdım ac kaldım. Gerisi fiyasko. Yarım benden cok güzel bir menu göruceksiniz söz ilk önce kendimden sonrada takımdan üzur diliyorum.
Canm shake şu hazır hemen sütle hazırlanan ünlü markalardan mı? Yoksa kendi yaptgn tarif mi?Pazar menüm
Sabah 11:00
200 ml shake
Öğle 14:00
1 porsiyon kısır
1/4 s.ekmeği
Marul
Tere
Turp
Akşam 18:00
200 ml shake
Az önce
2 dilim fırından yeni çıkmış sıcak sıcak kekkızıma beslenme yaptımdı
Spor
40 dk yürüyüş
1000 ip
Canim afiyet olsun satler haricinde ben bir sorun goremedim gayet guzelİlk önce yazmak isdemedim ama yazıcam cok kotu cok.
Savah 10:00
2 dilim ekmek 1 ck sut kaymağı 1 bardak cay ceyrek dilim peynir
15:00
1 dilim ekmek 1 tabak grecka(haslanmiş siyah buğday) yanında ev yapımı ketcap.
ara 19:30 misafırlıkde 2 cikolata biraz yer fisdığı uzum kurusu 1 çk recel 2 bardak cay
Akşam 22:00 1 tabak menemen 1 dilim ekmek. (Misafirlikden geldikden sonra)
Spor sabah 10 dan akşam 17 kadar temizlik yapdım.
Su takıbi yok.
Yine ayni şey oldu sabah fazla yedim gün içerisinde de işdahim artı. Öğlen doymadan yemeyı burakdım ac kaldım. Gerisi fiyasko. Yarım benden cok güzel bir menu göruceksiniz söz ilk önce kendimden sonrada takımdan üzur diliyorum.
Canım yola çıkmadan yanına kuruyemiş kurı meyve ve süt alabilirsin bastırır açlığını hem de süt olur
İnsallah cnmm insallah hic inanasim yok ama ins48 i de alırsıın 38 i dee yeterki inan kendine
Pazar menüm
Sabah 11:00
200 ml shake
Öğle 14:00
1 porsiyon kısır
1/4 s.ekmeği
Marul
Tere
Turp
Akşam 18:00
200 ml shake
Az önce
2 dilim fırından yeni çıkmış sıcak sıcak kekkızıma beslenme yaptımdı
Spor
40 dk yürüyüş
1000 ip
Düzen bozulunca boyke oluyor işdeTatlım sabahın hiçte çok değil. Öğlen aç kslkman akşam çoğaltmana neden olmuş. Çikolata ve reçel de kan şekerinde ani değişim oluşturduğu için geç saatte yemene neden olmuş..
Gecmis ololsun canm Allah sifa versin ben ayva cikar cikmaz cocuklarima ooksuruk icin komposto yapiyorum cok iyi gekiyor sekersiznyapiyrm ogluma zaten sekersiz veiyorum kizimdda bal koyuyorum cnm
Ayvalari kup kup kabuguyla dogra cekirdeklerini de atma cekirdekli kabuklu ayvayi kaynat kapatmaya yakin limon sık ayvlar yumusayinca kapat bol bol iccanim sende inanamayacaksin zaten peygamberimizde onermis ayvayinust solunum yolu rahatsizliklari icin
Evt canm ömür boyu sağlıklı beslenelim sağlık en önemli şey kızın konusunda da taktir ettim seni bende öyleyim canm benim kızda nazar değmesin tam tersine çok iştahlıdır ne yapsam yer sağlıklı bealenme bilinci şimdidwn onda oturdu ömür boyu rahat edicek ve okadar iştahlı yemesine rahmen kiloau hep tam ideal ne zayıf bir çocuk nede tombul oldu hep tam güzel kiloda idi bunuda paketli katki maddeli şeyler yememeye borclu canm bu istahla bu nasl şişmanlamıyor diyorlar hatta ama sağlıklı beslenen insan şişmanlamıyor zaten artk 5 yaşna yaklastı ve kendi babannesine aburcubur sağlıksz ben bunu yememniyw bana boyle seyler aliyoaun diye kiziyr cok küçükken bile küp şekeri görünce eyvah tehlikeli şeker derdi bu bilincleri oturmuş olarak yetiştikleri için ömür boyu sağlıklı beslenicekler canm hala siyahçay,kahve,kola,asitli içecekler vs.tadını bilmiyor hicbirini tatmadı hala
Sipariş verdin mi kuzum ? Ben önceki grupda iyi spor yapıldığı hatta spor yarışları bile yapıldığı halde hep spor biricisiydim ordada hep seni örnek alıyoruz derlerdi şuan daha okadar arttirmadim bu azalttıgım hali canm 70lere veda edeyim tekrar yavaş yavaş platesleri filan ekliycem eskiai gibi hapıcam çok farmediyor tatlım birkere daha sıkı daha derli toplu oluyor vucut hemde kilo verirken gevsemek yerinw daha da toparlanip inceliyorsun canm kesinlikle senle ayni kiloda ki kisiden 5 kilo az gorunuyoraun ve zaten sende 5-6 kilo daha zayiflarla ayni bedeni giyiyorsun yağ/kas oranı çünkü çok önemli hem götlrüntü hem sağlık için kaslar çok önemli canm sağlıksz beslenip sporda yapılmaz ise kas dan gider oda aslında kilo vermek deyil kötü bir kayıptr tartıda düşüş olur ama görüntü pek değişmez ama yağdan verince tartıda az düşüş olsada görüntüde büyük fark olur çünkü yağ büyük yer kaplar vucutta 1 kilosu bile buyuk incelme yasatr canm ben burda da onceki sayfamdaki gibi bu konularda detayli bilgi paylasm yaparm yine ve mezure olcum takibi ile daralma kontrolu yapmahi herkese tavsiye ediyorum ben hep yapiyorum buarada canm gene gobek kismimda ciddi incelme oldu gobegim hemen indi cok mutlu oldum alt yapi oldugu icin spora tekrar baslaynca hizli toparliyor ve bisiklet super govek incelten bir sey
Menüyü bak7cına mı hazırlıyosun kızına mı
O kısmı anlayamadım
Ben adına shake diyorum, benim de çalıştığım firmaya ait bi karışım. sütle değil su ile yapıyorum.Canm shake şu hazır hemen sütle hazırlanan ünlü markalardan mı? Yoksa kendi yaptgn tarif mi?
Sorma kuzum yaa, üstelik burayı okurkenmamtikli kuzum aklimda olsun insallah
İnsallah cnmm insallah hic inanasim yok ama ins
kek olmams kuz kahvaltiyabkoysadin bari
Günaydın canımSelamın aleyküm kardeşceğizlerimmmmm ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Yeni haftaya bomba gibi başlamak dileğiyle hepinizi kocaman öpüyorum ♡♡♡♡
Eki Görüntüle 2216225
Canm internetten bisiklet ile yağ yakma diye videolara da bakabilirsinaldım canım dnamic olandan sipariş verdim gelmesini bekliyorum, aynı gün kargodan dikkat etmemişim alırken, bakalım sana danışacağım canım, inan ki spor çok önemli ben artık sporumu ihmal etmek istemiyorum