Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Tatlım sabahın hiçte çok değil. Öğlen aç kslkman akşam çoğaltmana neden olmuş. Çikolata ve reçel de kan şekerinde ani değişim oluşturduğu için geç saatte yemene neden olmuş..

Pazar menüm

Sabah 11:00
200 ml shake

Öğle 14:00
1 porsiyon kısır
1/4 s.ekmeği
Marul
Tere
Turp

Akşam 18:00
200 ml shake

Az önce
2 dilim fırından yeni çıkmış sıcak sıcak kekkızıma beslenme yaptımdı

Spor
40 dk yürüyüş
1000 ip

Canm shake şu hazır hemen sütle hazırlanan ünlü markalardan mı? Yoksa kendi yaptgn tarif mi?

Canim afiyet olsun satler haricinde ben bir sorun goremedim gayet guzel

Canım yola çıkmadan yanına kuruyemiş kurı meyve ve süt alabilirsin bastırır açlığını hem de süt olur
mamtikli kuzum aklimda olsun insallah

48 i de alırsıın 38 i dee yeterki inan kendine
İnsallah cnmm insallah hic inanasim yok ama ins
kek olmams kuz kahvaltiyabkoysadin bari

çok sağol canım bu akşam hemen deneyeceğim:)

harika canım umarım benim kızımda öyle olur..Ben de kesinlikle istemiyorum bisküvi bile yemesini hani tadımlık bi ağzına atarsın ona bişey diyemem ama bu tarz ürünleri dolabında barındırmak bile tehlikeli:)

aldım canım dnamic olandan sipariş verdim gelmesini bekliyorum, aynı gün kargodan dikkat etmemişim alırken, bakalım sana danışacağım canım, inan ki spor çok önemli ben artık sporumu ihmal etmek istemiyorum

Canm internetten bisiklet ile yağ yakma diye videolara da bakabilirsin direk yağ yaktıran teknikler var tatlım interval tekniği normal şekilde yavaş gibi pedal çevirirken birden hızlanp 20saniye filan köpek kovalıyormuş sen kaçıyormuşsun gibi son hız son hız delice çeviriyorsun 20saniye sonra yavaşlıyp normal çevirmeye devam bi süre sonra temkar aynı ara ara bunu yaparak sürersen duz ritme gore bu teknik daha fazla kalori ve en iyi yağ yakan teknikdir canm koşu bandında da bu uygulaniyor 5dakika kos 10 dakika tempolu yuru tekrar 5 dakika yuksek tempo kosu ben oyle yapiyordum onuda bu arada kendine gore ayarlaya bilirsin 2dakkaya 1dakika vs. Sekilleri de var canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…