Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ben adına shake diyorum, benim de çalıştığım firmaya ait bi karışım. sütle değil su ile yapıyorum.
Öğün yerine tüketiliyor sanırım bir tanıdığm uygulamıstı belki benzeri belkide aynıdır bir öğün kendi menünü yiyorsun diyordu diğer iki öğün sadece onu içiyorsun diyordun ona benzettim belki odur

blonde ambition canım seleli mi selesiz mi daha iyi oluyor eliptik?
Canm benim ki eliptik değil kondisyon canm salonlarda da hep kondisyon bisklt ve kosubandı genelde kullandm ondan eliptik hakkinda detayli bilgim yok netten bir arastr istersen benim bildigim sadece vucudun her tarafini birden calistirdigi icin hertarafdan ayni ayna sıkılık sağlayarak ve çok iyide kalori harcatarak zayıflatıyor olduğu birde evine alanlarda güzel kilo vermisti onuda gordum ama kosubandi ve kondisyonbisikletindeki gibi teknik bilgim onda yok malesef canm nette kullananlarn yorumlarini filan incele istersen

ben selesiz aldım da hata mı ettim diye sordum canım:) inşallah işe yarar

ben selesiz aldım da hata mı ettim diye sordum canım:) inşallah işe yarar
Güle güle kullan kuzum kesinlikle işe yarıycak aldığın gün göbek,basen,kol,bacak vs.olçülerini yaz canm böykece etkisini gözlerinle gorursun canm 10-15gunde yada ayda bir ölçüp nasl incelttiğini görmüş olursun insan çok mutlu oluyor

evet canım ölçeceğim ,1 saat düşünüyorum her akşam bakalım bi gelsin de, modum çok düşük niyeyse bi kendime gelmem lazım

Hemm 22yim hem 58kiloyum tam çıtırım hatta daha da zayıflayıp iyice çıtır olucam diyorsun yani canm bence spora başla kilon tam müsait zaten bu kilolarda bide spor ekleyince çok fitleşirsin vucudu da bu farklılık güzel şaşırtır bide öğünlerini birbiriyle değiştirebilirsin rutin tercih ettiğin yiteceklerin dışında şeyler yiyebilirsin birde eskiden diyetisyene gittigm zaman bana iki öğünde yada iki gün de üst üste aynı yiyecek olmıycak derdi yani bugun ıspanak yiyorsan yarın yiyemessen gibi kahvaltıda peynir yediysen öğlen tekrar peynir yiyemessin gibi bu zaten vucudu şaşırtıyor

canım ben tartılmadım, işe geç kaldığım için yarın sabah tartılırım, çok iyi vermişsin canım , spor işe yarıyor demek ki, tebrik ederim
Sağol canım benim evt benim vucut boyle spor yapmassam asla veremiyorum ben hep sporla birlikte yaparsam verebiliyorum hadi bakalım hafta içi daha sıkı tutarz ve cumaya gene yüzümüz güler inşallah

Sabah 10:30
1 çk sut kaymağı. Ceyrek dilim peynir 1 dilim ekmek 1 bardak cay
Oğlen:13:50 1 dilim kek 1 tabak patates li pilinc corbası 1 dilim peynır cok az lahana turşusu
Ara 16:45 2 elma
Akşam 18:10 da 1 tabak aynı yenek. Yarım dilim peynir biraz lahana turşusu.
Spora vakıt olmadı.
Su takıbi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…