- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
Öğün yerine tüketiliyor sanırım bir tanıdığm uygulamıstı belki benzeri belkide aynıdır bir öğün kendi menünü yiyorsun diyordu diğer iki öğün sadece onu içiyorsun diyordun ona benzettim belki odurBen adına shake diyorum, benim de çalıştığım firmaya ait bi karışım. sütle değil su ile yapıyorum.
Canm benim ki eliptik değil kondisyon canm salonlarda da hep kondisyon bisklt ve kosubandı genelde kullandm ondan eliptik hakkinda detayli bilgim yok netten bir arastr istersen benim bildigim sadece vucudun her tarafini birden calistirdigi icin hertarafdan ayni ayna sıkılık sağlayarak ve çok iyide kalori harcatarak zayıflatıyor olduğu birde evine alanlarda güzel kilo vermisti onuda gordum ama kosubandi ve kondisyonbisikletindeki gibi teknik bilgim onda yok malesef canm nette kullananlarn yorumlarini filan incele istersenblonde ambition canım seleli mi selesiz mi daha iyi oluyor eliptik?
Canm benim ki eliptik değil kondisyon canm salonlarda da hep kondisyon bisklt ve kosubandı genelde kullandm ondan eliptik hakkinda detayli bilgim yok netten bir arastr istersen benim bildigim sadece vucudun her tarafini birden calistirdigi icin hertarafdan ayni ayna sıkılık sağlayarak ve çok iyide kalori harcatarak zayıflatıyor olduğu birde evine alanlarda güzel kilo vermisti onuda gordum ama kosubandi ve kondisyonbisikletindeki gibi teknik bilgim onda yok malesef canm nette kullananlarn yorumlarini filan incele istersen
Güle güle kullan kuzum kesinlikle işe yarıycak aldığın gün göbek,basen,kol,bacak vs.olçülerini yaz canm böykece etkisini gözlerinle gorursun canm 10-15gunde yada ayda bir ölçüp nasl incelttiğini görmüş olursunben selesiz aldım da hata mı ettim diye sordum canım:) inşallah işe yarar
Güle güle kullan kuzum kesinlikle işe yarıycak aldığın gün göbek,basen,kol,bacak vs.olçülerini yaz canm böykece etkisini gözlerinle gorursun canm 10-15gunde yada ayda bir ölçüp nasl incelttiğini görmüş olursuninsan çok mutlu oluyor
Kızlar başka tartılan yok mu ???
22Kızlar yaşlarınız kaç ??Ben bu ay 31 oldm
Sağlik acisindan iyiyim canim.. Ama yemek konusunda iyi diyilim bak arti gelmeye basladi . Toparlanamiyorum. Sinirlerim bozuldu galiba . Enerjim cok dusdu.happy_mom_ iyimisin canım?
Hemm 22yim hem 58kiloyum tam çıtırım hatta daha da zayıflayıp iyice çıtır olucam diyorsun yani
Sağol canım benimcanım ben tartılmadım, işe geç kaldığım için yarın sabah tartılırım, çok iyi vermişsin canım , spor işe yarıyor demek ki, tebrik ederim
Yok bu öğün öncesi beslenme takviyesi..Öğün yerine tüketiliyor sanırım bir tanıdığm uygulamıstı belki benzeri belkide aynıdır bir öğün kendi menünü yiyorsun diyordu diğer iki öğün sadece onu içiyorsun diyordun ona benzettim belki odur
Ben tartıldımKızlar başka tartılan yok mu ???
İp atla canım.Sağlik acisindan iyiyim canim.. Ama yemek konusunda iyi diyilim bak arti gelmeye basladi . Toparlanamiyorum. Sinirlerim bozuldu galiba . Enerjim cok dusdu.Karabugdayami baslasam. ? Deyisik birseyler yapmak istiyorum.
Noldu canm sonuç kötümüBen tartıldım
71,5Noldu canm sonuç kötümüniye öyle üzgün baktın kaçsın ki ????
Ödem yapıyor olabilirsin canım oda dediğin gibi cumaya gider tuz ve karbonhidratı azaltırsan su tutulması az olur71,5
Hep böyle oluyor. Pazartesi fazla çıkıyor cuma gıdım gıdım gidiyor. Geçen pazartesi de 72,5 tu..
Şimdi 1,5 kiloyu vermem lazım..