Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Canim çok fena grip olmusum kafami tutamıyorum yenu elime telefonu alabildim, ciğerlerimi de üşütmüşüm öksürük burun akintisi çok fenayım
Çok geçmiş olsun kuzum gözlerin hemen seni aradı hatta şimdi gene sorucaktm hala gelmedin diye alıştm sana yokluğun hemen belli oluyor çok dikkat et tam hastalık mevsimi herkes hasta havalar buzgibi biz baya hafif atlatyoruz ama sen baya kötű olmuşsun kiyamam ya sıcak tut kendini keçiboynuzu pekmezi őksűrűğe çok iyi bide nane limon biz bunlar la mandalin,portakallada destekliyip atlattk gibi kuzum ama ciğerin ağrıyorsa tabi ilaç al iyice ilerlemesin. aciilll şifalar dilerim

Cok guzel olmus cnm afiyet olsun, demissin ya dengelemek diye önceki postta hakikaten oyle...Ben bugun markete gittim, kızım çok iştahsız doktora danistigimda yemesi icin cok israr etmememi ne isterse ondan az az vermek gerektiğini anlatiyor hep, bir arkadaşım çocuğuna... marka meyveli yoğurt verdiğini söyledi, iştahla çocuğunun o yoğurdu yediğini söyledi bana da tavsiye etti,kızım suan 14 aylik hic birsekilde ambalajli gida tatli ev yapimi dahu olsa yemedi vermedim ne kadar geç o kadar iyi diyorum ama bugun o meyveli yigurttan alma fikri olustu bende bir anlik birsey herhalde kafayı yedim, alsam mi diye düşündüm sonra kizimi düşündüm ben ne yapiyorum dedim icinde bir sürü katkı olan şeyi kizima yediremem dedim almadim, sutumu aldim ev yoğurdu yapmak uzere eve koyuldum hasta hasta yogurdumu yaptim ama içim rahat bisekilde hastaligima kaldigum yerden devam..peki neden bu kadar kiloaldim fikri hep kafami kurcaladi bugun birer ikiser aldim bu kiloları hic de fark etmeden dediğin gibi telafi etmedim hiç etsem kilo almazdim çünkü, diyetten ziyade omur boyu sağlıklı beslenme peşindeyim ben..

P
Cok sagol canım, banyo yapip disari çıkmıştım herhalde ondan oldu..iyi olurum cnm mecburen pekmek döktüm ihlamura menu hazırlıyorum bakici hanım kizima sen nasilsin cnm nasil gidiyor diyet sen cok iyi spor yapiyosun seni ornek aliyorum ben de yakinda yapacagim bisikletim gelsin de

İnsallah kuzum insallah coknistedigim.bir elbise var ennbuyuk bedeni 48 acip acip ona bakiyrm alacam senindye

Evt canm ömür boyu sağlıklı beslenelim sağlık en önemli şey kızın konusunda da taktir ettim seni bende öyleyim canm benim kızda nazar değmesin tam tersine çok iştahlıdır ne yapsam yer sağlıklı bealenme bilinci şimdidwn onda oturdu ömür boyu rahat edicek ve okadar iştahlı yemesine rahmen kiloau hep tam ideal ne zayıf bir çocuk nede tombul oldu hep tam güzel kiloda idi bunuda paketli katki maddeli şeyler yememeye borclu canm bu istahla bu nasl şişmanlamıyor diyorlar hatta ama sağlıklı beslenen insan şişmanlamıyor zaten artk 5 yaşna yaklastı ve kendi babannesine aburcubur sağlıksz ben bunu yememniyw bana boyle seyler aliyoaun diye kiziyr cok küçükken bile küp şekeri görünce eyvah tehlikeli şeker derdi bu bilincleri oturmuş olarak yetiştikleri için ömür boyu sağlıklı beslenicekler canm hala siyahçay,kahve,kola,asitli içecekler vs.tadını bilmiyor hicbirini tatmadı hala

Canim çok fena grip olmusum kafami tutamıyorum yenu elime telefonu alabildim, ciğerlerimi de üşütmüşüm öksürük burun akintisi çok fenayım
Gecmis ololsun canm Allah sifa versin ben ayva cikar cikmaz cocuklarima ooksuruk icin komposto yapiyorum cok iyi gekiyor sekersiznyapiyrm ogluma zaten sekersiz veiyorum kizimdda bal koyuyorum cnm
Ayvalari kup kup kabuguyla dogra cekirdeklerini de atma cekirdekli kabuklu ayvayi kaynat kapatmaya yakin limon sık ayvlar yumusayinca kapat bol bol iccanim sende inanamayacaksin zaten peygamberimizde onermis ayvayinust solunum yolu rahatsizliklari icin

Benim kizimda aburcubur ve hamur isiyle kreste tanisti her hafta bir anne pasta ve borek yada pogaca yapiyor kurana gecen hatim eden cocuklar cikolata cikolata seker dagitiyor hoclari servste seker dagtyr 20 cocuk yerken sen yeme kizim diyemiyorum kola falan icmez ama kesnlikle

Canim.ben yogurt ve sute meyve dograyip blenderdan.geciriyorum balla da tatlandiriyrm meyveli yogurtun en guzeli oluyor hatta bazi meyveler cok tatki tatki oluyor bala bile gerek kalmiyr

İlk önce yazmak isdemedim ama yazıcam cok kotu cok.

Savah 10:00
2 dilim ekmek 1 ck sut kaymağı 1 bardak cay ceyrek dilim peynir
15:00
1 dilim ekmek 1 tabak grecka(haslanmiş siyah buğday) yanında ev yapımı ketcap.
ara 19:30 misafırlıkde 2 cikolata biraz yer fisdığı uzum kurusu 1 çk recel 2 bardak cay
Akşam 22:00 1 tabak menemen 1 dilim ekmek. (Misafirlikden geldikden sonra)
Spor sabah 10 dan akşam 17 kadar temizlik yapdım.
Su takıbi yok.

Yine ayni şey oldu sabah fazla yedim gün içerisinde de işdahim artı. Öğlen doymadan yemeyı burakdım ac kaldım. Gerisi fiyasko. Yarım benden cok güzel bir menu göruceksiniz söz ilk önce kendimden sonrada takımdan üzur diliyorum.

Sipariş verdin mi kuzum ? Ben önceki grupda iyi spor yapıldığı hatta spor yarışları bile yapıldığı halde hep spor biricisiydim ordada hep seni örnek alıyoruz derlerdi şuan daha okadar arttirmadim bu azalttıgım hali canm 70lere veda edeyim tekrar yavaş yavaş platesleri filan ekliycem eskiai gibi hapıcam çok farmediyor tatlım birkere daha sıkı daha derli toplu oluyor vucut hemde kilo verirken gevsemek yerinw daha da toparlanip inceliyorsun canm kesinlikle senle ayni kiloda ki kisiden 5 kilo az gorunuyoraun ve zaten sende 5-6 kilo daha zayiflarla ayni bedeni giyiyorsun yağ/kas oranı çünkü çok önemli hem götlrüntü hem sağlık için kaslar çok önemli canm sağlıksz beslenip sporda yapılmaz ise kas dan gider oda aslında kilo vermek deyil kötü bir kayıptr tartıda düşüş olur ama görüntü pek değişmez ama yağdan verince tartıda az düşüş olsada görüntüde büyük fark olur çünkü yağ büyük yer kaplar vucutta 1 kilosu bile buyuk incelme yasatr canm ben burda da onceki sayfamdaki gibi bu konularda detayli bilgi paylasm yaparm yine ve mezure olcum takibi ile daralma kontrolu yapmahi herkese tavsiye ediyorum ben hep yapiyorum buarada canm gene gobek kismimda ciddi incelme oldu gobegim hemen indi cok mutlu oldum alt yapi oldugu icin spora tekrar baslaynca hizli toparliyor ve bisiklet super govek incelten bir sey

Son düzenleme:
Gercekden öyle. Ben guruba girmeden önce 82 kıloydum sonra 72.6 düşüp takıma katıldım şuan 70.1 ve dün alışverişde kendimi rahatlamış his etdim zayıflamak ne güzel ama daha cok yolum var bu gün cok buyuk kacamklar yapdim cok pişmanım.
Üstelik dün aldiğim buluzun aynısnı gorumcemin kızının üzerinde gorunce ona zayıf olduğu için benden cok yakışdığnı gordum. 160 boya 45 kılodan az benimle aynı yaşda. Ama onun ve benim aramda dağlar var şimdi bu dağları aşmak isdiyorum. Bu gün yapdığım hata vana ders oldu.

Önemli olan ders alıp devam etmek kızlar hızlı olan değil sonuna kadar pes etmeyen kazanır unutmayın hadi bakalm sonuna kadar bırakmak yok tam bir takım ruhuyla kimse kimsenin pes etmesine izin vermiycek tamam mı kimaeyi bırakmak yok hrpimiz zayıflıycaz yazın bizde mutlu mutlu giyinicez kilo insanın hem bedeninin hem yaşını buyütüyor zayıf genç sagliklı ve dinamik olmak için bu fazlalıkları atmamız şart

Canım yola çıkmadan yanına kuruyemiş kurı meyve ve süt alabilirsin bastırır açlığını hem de süt olur

Menüyü bak7cına mı hazırlıyosun kızına mı
O kısmı anlayamadım

Canım hoca ile konuşabilirsin.. Velilerke de konuşur bi şekilde düzen oluşturur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…