Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Süpersin canım. Misafirlikte bu kadarcıkla kalmışsın
Ben kendime inanamadim zaten cnm onceden olsa misafrlikte 3 4 kek ve 10kirabiyeden asagi yemezdim ve amaaan nasilsa batti balik yan gider der eve gelrkende posetposet aburcubur kola alir ptesi bidaha baslarim der 2 gun yerdim

Ben kendime inanamadim zaten cnm onceden olsa misafrlikte 3 4 kek ve 10kirabiyeden asagi yemezdim ve amaaan nasilsa batti balik yan gider der eve gelrkende posetposet aburcubur kola alir ptesi bidaha baslarim der 2 gun yerdim
Sakın ha. Hedefe ulaşana kadar durmak yok

Aynen kuzum ins yapmadim bu sefer kendimi tutuuorum
Aynen canım önemli olan dengelemek ara öğünde yasak bir şey yemişsin ama miktar a dikkat etmissin ve akşam yemeğide yemeyince çok güzel telafi etmişsin işte zaten işin sırrı bu bende o hatayı yapardım eskiden ondan da diyeti bırakıverirdim ama artık asla yapmıyorum beyinde bitirdim zaten karşılığını aldıkca insan yemek istemiyor bende dün öğlen makarna yerine sebze yemeliydim dedim kendime ama yedim gitti demekdense makarnayı 100grmi geçirmedim ve yağ eklemedim üstelik yanında başka yemek de yemedim ve zaten böylece kalorisi düşük kalmış oldu hatta genede karbonhidrat anca eritirim diyip akşam yemeği yemedim ve hemwn oturup biaillet sürdüm bitki çayı içtim canm zatn kaç gündürde az kalori alıp sporda yapıyordum bi tartılym dedim ve karşılığı 200grm daha gitmiş karşılığı hemen alınıyor canm birazz emek verip çok mutlu olucaz bu yaşa kadar ne istediysek neyo seviyorsak hep bol bol yedik zaten artk yeter artık biraz da giyelim bıktm artk ben ayyyy bu tam benim tarzım bayıldım ama bu kiloda yakışmaz deyip denememekden canm mağzada denedim kıyafetlerden beğendiğimi geri bırakıp onun yerine daha zayıf göstereni tercih etmek istemiyorum artk beğendiğim ne varsa tereddütaüz giymek istiyorum

Sen daha küçükmüşsün canm nekadar küçük evlenmişsin çok genç anne olmuşsun bu yaşta senin kilolar hemen takır takır gider o açıdann şanslısn iyi değerlendir
Evet canım 18 yaşımda 1 kızmi 19 da kucuk kızmı kucağma aldım.
Gencken kiloları vermek lazım

Böyle böyle terbiyeye girer insan. Oto kontrol ve bilinçli beslenme, hayatına hem hareket hem de kalite getirir.

Kahvaltı (10:30) = 1dilim tambuğday,peynir, 1domates,6zeytin,sütlü kahve

Oğlen (14:40) = menemen,1dilm tambuğday ,bir tatlı kaşğı tahinpekmez

Ara: sütlü türk kahvesi

Akşam (18:40) = 2tavuk baget(derisiz) ,salata,1kaşk pilavın tadına baktım

19:40 5tane fıstık ,çay
2lt su, 1saat bisiklet

Son düzenleme:
Ahhycanm cok dogru demssin dolabima bakiyrm 1 tabe duzgun kiyafetim yok bryere gidecegm zaman agkiyorum yok cunku almaya gdyrm kendi begendigim.brsey bulamiyrm 54 beden giyiyorum bluz gomlek istyrm bana anne bluzu veriyrlar aglaya aglaya aglaya eve geliyrm 1 tane ekbisem 1 tanede pantokon tunik takimim.var 2 si de simsiyah ve giyinin e midem sirtim heryermden yag fiskiriyor biktim aartik begenip te ic gecrmekten belki olur dye dye deneyip aynada o igrenc goruntuyu gormekten bugun anlaradan geredeye dugune gittik dugunde pasta yemedim coo acikmistim tuzlu kurabyeden 2 tane yedm su ictim eve gelrkende yarm tavuk doner dürüm yedim. Acligimi kekle biskuviyle bastrmadim cok sukur ins boyle devam edebilirim

Hayrli aksamlar kizlar bugun menum cok berbat ya
Sabah 11.30 2 buyuk dilim ekmektem tost peynir
Oglen 15.30 2 tuzli kurupasta oglum butun yolu emerek gekince cok acikmistim
Aksam 17.30 gibi yarm tavuk doner doner durum ayran
Su 2 litre spor yok malesef kitap.kurani kerim

Böyle böyle terbiyeye girer insan. Oto kontrol ve bilinçli beslenme, hayatına hem hareket hem de kalite getirir.
Aynen canm canm insallah insallah devam ederm ben zaten hep kendime 1 kere hayr desem devami gelir dyrdum aslnda bunyediklerimi de yemeyecektim ama cok sinirliydi esimle.tartsmistim arkadasima konuyu anlatrken bir baktim yiyorum kendime inanamadim sanki baskasinyemistr ben izkemisim.gbi geldi o an farkedince hemem braktim zaten ben sinirlenince cok saa seyler yerm yedikce sinirimi yedgmden cikaririm snaki

Canm dısarda mecbur kalmssin ama cok az yemissin masallah dürüm bile yarm böyle devam et bak hep alacağımız kıyafetleri düşün ben öyle yapıyorum hatta internetten bak kendini heveslendir insanın bişey yiyesi gelmiyor acil zayıflayıp giyesi geliyor ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…