- 13 Ocak 2018
- 3.706
- 7.233
SüperEvt canmogleden sonra bidaha yemedim dediğim gibi 5de de sadece sütlü türk kahvesi içtim ve kapattım
Geçmiş olsun canm bende tam şuan da papatya çayı içiyordumSabah10:00 1 çk süt kaymağı 1 dilim ekmek 1 bardak cay.
Öğlen 16:45 1 tabak patates yanında ceyrek dilim peynir biraz lahana turşusu ev yapımı yağsız acısız keccap
Akşam 20:30 1 tabak cevizli yoğurt.
Su 2.1
Spor bu gün kıyafet alışverişindeydim cok gecdim ondan sonra eve geldim ev işi daha yeni soluklandim birazda bolgesel hareketler yapıcam.
Şuan da papatya cayı içiyorum cok oksuruyorum.
ben gunduzleri nete giremiyorum zamanim olmuyor sorun olurmuCanım kilo bildirimlerini sabah yapıyoruz.
Afyt olsunSabah10:00 1 çk süt kaymağı 1 dilim ekmek 1 bardak cay.
Öğlen 16:45 1 tabak patates yanında ceyrek dilim peynir biraz lahana turşusu ev yapımı yağsız acısız keccap
Akşam 20:30 1 tabak cevizli yoğurt.
Su 2.1
Spor bu gün kıyafet alışverişindeydim cok gecdim ondan sonra eve geldim ev işi daha yeni soluklandim birazda bolgesel hareketler yapıcam.
Şuan da papatya cayı içiyorum cok oksuruyorum.
Persembe Pebah ac karkarnina tartilip persembe aksamlari bildirim yapabilirsin cnmben gunduzleri nete giremiyorum zamanim olmuyor sorun olurmu
anladm cnmKahvaldıda fazla yediğimde gün içerisindede cok yiyiyorum o yüzden kahvaltı fazla oldumu günüm maf oluyor.
guzel menu canimKahvaltı (10:00) = 1dilim tambuğday ek. ,zeytin yağına kırılmış 2yumurta,çay
Öğlen (13:30) = 100gr makarna domatesli, 5kaşık yoğurt , 1portakal
1saat kondisyon bisikleti,2lt su
Şimdi sütlü kahve yapıyorum onu içip günü kapatıcam
afyt olsunSabah 2 dilim ekmek izgara sucuk acik cay 8 adet yesil zeytin
13 de form cay
16 da 6 adet cizi buskivi
18 de bir kase samirsakli tavuk paca 1 dilim ekmek sogan 4 tombul aci tursu
Bugun 2 saat disardaydim alis veris yaptim
Kizlara masal dunyasi okunacak 2.5 litre su
Sen de süpersin bu hafta. Tebrikler canım.
Bildirm günü yani cuma sabah bildirim yapıyoruz canım. Diğer günler sıkıntı olmaz.ben gunduzleri nete giremiyorum zamanim olmuyor sorun olurmu
Süpersin canım. Misafirlikte bu kadarcıkla kalmışsınBugun Bugun misafirlige gttm cok ozur dilerim hepinizden
Sabah 9.30 1.5 yumurtadan kiymali onlet peynir 1 dilim ekmek
Oglen 13.30 1 tabak tavuk taslik coger sote 1 dilim ekmek
Ara 15.30
2 kurabiye 1 kek
Gunu kapattm
Su 3 litre
Spor 1 saat oynadi evde
Benim gözler de arıyor onuG gokyuzundekiturna nerdesin canm ?
Teşekkür canım dün paylaşdım zaten.Sen de süpersin bu hafta. Tebrikler canım.
1.liği nasıl elde ettiğini yazman gerekiyor. Birinciler sırlarını paylaşıyor topiğinde. Bian önce yap tatlım yoksa takım ceza alır
Günaydıııınnnnnn
Teşekkürler canım şimdi ben de oraya bakıyordumTeşekkür canım dün paylaşdım zaten.