- 15 Mart 2017
- 679
- 1.626
- 34
Ptesi gunu de mi tartlyrzcnm bunu gozden kacarmsimEvet canım sadece ptesi cuma
Tesekkur ederimm
Tesekkurler canim tamamen yuruyusun eseri insallahiirakmayacam yuruyusu yoksa bu kadar veremezdim odemde gitti tabi ondan bu kadar cok olduTebrikler yaa herkes ne guzel vermis kilolari sevindim adiniza :)
Kahvalti az degil mi canm sen emziriyordun diye haztrliyorun yanlis mi10:30 1 çk süt kaymağı 1 dilim ekmek 1 bardak cay.
Öğlen 15:30 da 1 dabak et sovuzu yanında biraz lahana turşusu 1 ince dilim ekmek
Akşam 20:40 da 2 parca soğanlı tavuk 1 dilim elma salata 2 bardak ev yapımı konposto
Su takıp edemedim 2 litre cıvarı
Spor ev işi
Teşekkürler canımYarışmamız 600. Etap birincisi 2.TakımdanMilana firuze
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Afyt olsun cnm Allah sifa versin spor yaparken yannda bi sweet hirka falan olsuj spor bitince hemen giy onu kos dusa sicacik suya terliyoruz yuruken olusan ruzgar bile hasta ediyor hValar soguk dikkat etKahvaltı : bir dilim tambuğday,kibritkutusu peynir,yarım domates,nanelimon çayı
Öğlen (14:00) = 100grm ton balığı,1dilim ekmek,1mandalin
Akşam (19:00) = 1kaşk tahinpekmez,sütlü kahve,yarım portakal
Kızlar bugün grip gibiyim hep yattm.kızımdan banada bulaştı galiba
spor yok hep yattm su2litre.
Pazartesi çok mecburi değil. Hafta sonu kaçamaklarınu önlemek adına canımP
Ptesi gunu de mi tartlyrzcnm bunu gozden kacarmsim
Valla cok iyi aslnda canm yarin kacamak yaparsam.diye korkuyrm bende insallah unutmazsam.tartilir yazarim malum kres ve bebek telasi aklima gelmiyor bazenPazartesi çok mecburi değil. Hafta sonu kaçamaklarınu önlemek adına canım
Nescafe hariç menü güzel canım çok da sıkıntı yok.Dun ku menum
Sabah 10.00 yumurtali sogan kavurmasi avuc aci kadar patatesli omlet peynir (misafir vardi kahvaltiya ekmek yerine patates yedim ama bu siralar cok tukettim patatesi ins 2 jafta patates yok)
Ara 13.00 son kez sutlu nescnescafe veda ettim nescafeye dekuruyemis
Oglen 15.00 annemle tavuk boynu yemeyi cok sverriz 1 tabak haslanmis boyun ama toplasan 1 but kadar et cikmamistir
Aksam 18.30 5kasik patates yemegibiliyorum bu olmadi 1 lase terbiyeli mercimek corbasi 2 tane sekerzi kabal tatlisi
Spor 1.5 saat kartopu oynadim
Su 2.5 litre
Kitap yoktu dun
O da sondu tatlimb veda ettimNescafe hariç menü güzel canım çok da sıkıntı yok.
Amin inşallah canımKızlar nasılsınızben bugün erken oturdum bisikletime hepimize kaçamaksız bir hafta sonu olsun inslh booollll eksiler
Canım sen 13.takımdamısın?Kizlar kilolari sadece cuma ve ptesi bildiriyoruz dimi gunluk kendo I icimizde bildiriyormuyuz
Teşekkür ederim.Yarışmamız 600. Etap birincisi 2.TakımdanMilana firuze
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Kahvaldıda fazla yediğimde gün içerisindede cok yiyiyorum o yüzden kahvaltı fazla oldumu günüm maf oluyor.Kahvalti az degil mi canm sen emziriyordun diye haztrliyorun yanlis mi
Dolu dolu 2 öğun yemişsin afiyet olsun günü dediğin gibi kapatırsan harıkaKahvaltı (10:00) = 1dilim tambuğday ek. ,zeytin yağına kırılmış 2yumurta,çay
Öğlen (13:30) = 100gr makarna domatesli, 5kaşık yoğurt , 1portakal
1saat kondisyon bisikleti,2lt su
Şimdi sütlü kahve yapıyorum onu içip günü kapatıcam
Evt canmDolu dolu 2 öğun yemişsin afiyet olsun günü dediğin gibi kapatırsan harıka