Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Canm bir çay kaşığını az doldur sonralarda yarım çay kaşığı ve çay kaşığının ucunla derken en son hiç koymamaya alıştr damak tadını :KK66: mesala bana sade süt çok tatlı gelir hatta ondan kahveyi sek içemediğim için yaparken az süt katıyorum acılığı gidiyor ondan süt zaten tatlı yani canm kendini alıştır tamam mı herşey önce beyinde başlar inanırsan herşey olur :KK66:
Tamam canim onsallah oyle yapayim hazir sutu sekersiz sekersizorum ama acik ssutu icemiyorum

çarşamba günü menüm:

sabah:1 yumurta,5 zeytin, bir dilim tam buğday ekmek

ara:5 çiğ fındık,5 dut kurusu, yeşil çay

öğlen: balık çorbası ve salata

ara:5 fındık , 5 dut kurusu

akşam:bir kepçe tel şehriyeli çorba(NASIL ŞEHRİYELİ ÇORBA İÇTİM BİLMİYORUM AMA ŞEYTANA UYDUM SANIRIM)
3 kaşık tavuk sote, yoğut (3 kaşık)

ara:1 cennet hurması, bol miktardaa çay :)

menülerimi daha iyi yapmaya çalışırken tam buğday olmayan bi şehriye tükettim, kızıma çorba içirirken kalanını içiverdim, hangi ara nası yedim bilmiyorum, 1 kepçe kadar vardı..O yüzden biraz dertlendim ama yaptık bi hata..

Tamam canim onsallah oyle yapayim hazir sutu sekersiz sekersizorum ama acik ssutu icemiyorum

ismini de değiştirmişssin canım hayırlı olsun, biz güzel bi ekibiz ben sana çok inanıyorum, doktora git tahlillerini yaptır, inan ki bi bakmışssın 3 ay sonra 15 kilon gitmiş olaacak

canım sadece şekersiz türk kahvesi içeceksin eğer kilo vermek istiyorsan ..şöyle düşün gece yattığında miden boşssa ama başın dönmüyorsa doğru bişeyler yemişssindir:)
sekersiz turk kahvesini iciyorum canmi nescafeyi de coo severim ama suttozuyla degil sutle tuketiyordum nescafeyi cikarayim
Bari hayatimdan
cumartesi aynı trende ben vardım, o gün eşime de dedim, bu kadar hız hiç bir ülkede yok ,yht iyi bişey değil dedim , sen olaylara ilginç bakıyorsun dedi, Amerika iyi olsa kendi ülkesine yapardı hızlı treni, ben çok güvenli olduğunu düşünmüyorum ama elimiz mahkum tabi, umarım bu bir ders olur. Allah sabır versin ailelere canm.

Afiyet olsun canım ben de çay f ındık yiyorum, menümü paylaşayım da bi yorumla kuzum:)
Aslimda l.o da daha hizlilarida var canm turkiye de kumpas coo oluyor sadece
çarşamba günü menüm:

akşam:bir kepçe tel şehriyeli çorba(NASIL ŞEHRİYELİ ÇORBA İÇTİM BİLMİYORUM AMA ŞEYTANA UYDUM SANIRIM)

menülerimi daha iyi yapmaya çalışırken tam buğday olmayan bi şehriye tükettim, kızıma çorba içirirken kalanını içiverdim, hangi ara nası yedim bilmiyorum, 1 kepçe kadar vardı..O yüzden biraz dertlendim ama yaptık bi hata..
Yine harika bir menu canm
ismini de değiştirmişssin canım hayırlı olsun, biz güzel bi ekibiz ben sana çok inanıyorum, doktora git tahlillerini yaptır, inan ki bi bakmışssın 3 ay sonra 15 kilon gitmiş olaacak
tskler kuzum diger isim klavye hatasiyla alinmisti zaten coo sagl destegin cok iyi geldi cnm doktor randevusu alacam aak hep unutuyrm hemen aryrm insallah iende 3 gundur cok ciddiyetle asiliyorum

çarşamba günü menüm:

Canm menün harika bence çok sağlıklı dengeli ve kalorisi süper bence 1 kepçe şehriye çorbasında hiçbir sorun yok çinki akşam yemeğinde zaten ekmek yada başka bir karbonhidrat çeşidi yok sadece şehriyeden karbonhidrat almışsn ki oda bir kepçelik çorba nın içindeki şehriye miktarı zaten en fazla bir dilim ekmek yemiş kadar yani yanın da da tavuk ve yoğurt olduğu için çok dengeli :KK76: zaten diğer öğünlerin de süper :KK50: bu arada su ve spor ?

Kızlar dayanamadım az önce tartıya cıkdım inanamadım 71.2
Düşünsenize 1.2 zayıflamışım cok mutluyum gorunce mutluşukdan zıpladım resmen
Çok sevindim canm :KK66: işi sıkı tutunca 1 kilo hatta üzeri çok rahat veriliyor diye konuşmuştuk hatırladın mı bak ne güzel o şekilde de olmuş işte üstelik sabah daha da az çıkıcaksın :KK200: zaten emzirince vucüt çok daha iyi yakıyor:nazar: tebrik ederim:KK9:

Çok sevindim canm :KK66: işi sıkı tutunca 1 kilo hatta üzeri çok rahat veriliyor diye konuşmuştuk hatırladın mı bak ne güzel o şekilde de olmuş işte üstelik sabah daha da az çıkıcaksın :KK200: zaten emzirince vucüt çok daha iyi yakıyor:nazar: tebrik ederim:KK9:
Aynen canım cok sagol.

Kahvaltı (11:00) = 2dilim tam buğday,peynir

Ara:Sütlü kahve,3kuru üzüm

Oğlen (15:00) = 1.5 kase mercimek çorbası, 1mini mandalina

Akşam (18:00) = yarım kase nohut,5yemek kaşı pilav,yoğurtlu kereviz salatası

19:00 = 2mini mandalina,bitki çayı

2.5 litre su 1.5saat bisiklet :KK200:

Sabah 10:10. 2dilim peynırlı borek 1 bardak cay.
15:30 2 parca tavuk yanında tere ve maydanoz. Yarım elma

Akşam18:30 da yarım porsiyon makarna.
Spor 9 bolgesel hareket
Su 1,25
Canım sen emziriyordun dimi ? Bu su normal biri için çok az. Emzirene aşırı az

Sabah 10:10. 2dilim peynırlı borek 1 bardak cay.
15:30 2 parca tavuk yanında tere ve maydanoz. Yarım elma

Akşam18:30 da yarım porsiyon makarna.
Spor 9 bolgesel hareket
Su 1,25
Borek ve makarna olmamis cacnm:KK20:
Kahvaltı (11:00) = 2dilim tam buğday,peynir

Ara:Sütlü kahve,3kuru üzüm

Oğlen (15:00) = 1.5 kase mercimek çorbası, 1mini mandalina

Akşam (18:00) = yarım kase nohut,5yemek kaşı pilav,yoğurtlu kereviz salatası

19:00 = 2mini mandalina,bitki çayı

2.5 litre su 1.5saat bisiklet :KK200:
hersey olmasi gerektigi gbi cok guzel cnm tebrikler

Bir de bana bakim bakalm 3 gundur guzel gdyr bence
Sabah 09.30 1 haslanmis yumurta 3 cesit oeynirden az az 1 dilim ekmek maydanoz dereotu 1mandalina (icecek icmiyrm onun yerine mandalinayla islatyrm agzimi) 3 tane de patates kizartmasi
Ara 11.30 balli sut 5 er findik badem fistik 1 yemek kasigi kuru uzum
13.00 da 3 kasik kadar kuru fasulye kasikladim yuruyuse ciktim
Oglen 15.30 kucuk kase kisir 1 tabak kurufasulye 1 salatalik tursusu
Su hesaplamadim ama canm tatli cektikce diktim sisemi kafama 3 u gecmistir canim canil tatli istyr analatamam olecem smdi spor 1 saat yurudum 8 bin kusur adim

X