Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kızlar nerelerdesiniz :KK37:
Tartı öncesi son gün neler yapıyoesunuz?
:spor::KK55::temizlik::KK73: hadi bakalım
Ben bisikletime bindim yine suyum da elinde :cool: sizler neyaptnız ???
Ay evet yarın tartı güne ve listeye alınıcam inşallah. Şimdi namazmı kılıp biraz spor yapmak isdiyorum. Kılarımın ikiside uyuyor uyanmadan bir kac hareket calışıyım.

Valla kızlar ben sekersiz tatsiz sut icemiyrm bebis icinde gunde 1 bardak sütüm var onu 1 cay kasigi balla icecem insallah bunu gozardi etsek olmaz mi
Canm bir çay kaşığını az doldur sonralarda yarım çay kaşığı ve çay kaşığının ucunla derken en son hiç koymamaya alıştr damak tadını :KK66: mesala bana sade süt çok tatlı gelir hatta ondan kahveyi sek içemediğim için yaparken az süt katıyorum acılığı gidiyor ondan süt zaten tatlı yani canm kendini alıştır tamam mı herşey önce beyinde başlar inanırsan herşey olur :KK66:

Merhaba . Nasilsiniz? Neler yapiyorsunuz? Ben cok saldim kendimi yaaa:KK43:( ne yedigim belli ne içdiyim. Toparlanmak gerek en.kisa zamanda. Takim ne iyi geliyormus insana cuma artinin korkusundan agzima en ufak bir kacamak bile koymuyordum. İnsallah tez vakitte araniza katilicam. Sizde durumlar nasil?

Evet burdan cok insan turkıyeye gidiyor calışmaya. Su içmeye gercekden alışık değiliz burda su içme cay iç derer bir insan su içmek isdediğinde. Su zarlı gibi kabul edilmiş.
Hurma kurusnu bende severim babaannem kurutmuş şimdi her gitdiğimde yemek isdiyorum kalorisi cok diye vaz geciyorum.
Bakıcın gürgüstanın neresinden hala calışıyormu berki tanıyorumdur.

evet hala çalışıyor sınıra çok yakın bir yer demişti, otobüsten inince 15 dakika sonra evimde oluyorum diyodu tam bilmiyorum ama sorarım sana yazarım :)

:KK35:aaaa ilk kez duydum nescafeyi de cok segerm ama seker 1 kup sadece 25 kaloricik :sus: aksam gec oldugu ucin gecstrdim canim

canım sadece şekersiz türk kahvesi içeceksin eğer kilo vermek istiyorsan ..şöyle düşün gece yattığında miden boşssa ama başın dönmüyorsa doğru bişeyler yemişssindir:)

Kızlar nerelerdesiniz :KK37:
Tartı öncesi son gün neler yapıyoesunuz?
:spor::KK55::temizlik::KK73: hadi bakalım
Ben bisikletime bindim yine suyum da elinde :cool: sizler neyaptnız ???

türk kahvemi içiyorum canım, çok miskin ve tembelim dün geç yattım acayip kar yağdı onu izlemek çok hoşuma gitti, bir köy tavuğu alıp suyunu çıkardım, minik kızıma çorba falan yapmak için, onla uğraştım.. Sabah kalktığımda tren kazasını duydum çok üzüldüm..

Merhaba . Nasilsiniz? Neler yapiyorsunuz? Ben cok saldim kendimi yaaa:KK43:( ne yedigim belli ne içdiyim. Toparlanmak gerek en.kisa zamanda. Takim ne iyi geliyormus insana cuma artinin korkusundan agzima en ufak bir kacamak bile koymuyordum. İnsallah tez vakitte araniza katilicam. Sizde durumlar nasil?
Bekleriz canm :KK66: biz baya güzel toparlanmya başladk artk gayet güzel gidiyor :KK66:

türk kahvemi içiyorum canım, çok miskin ve tembelim dün geç yattım acayip kar yağdı onu izlemek çok hoşuma gitti, bir köy tavuğu alıp suyunu çıkardım, minik kızıma çorba falan yapmak için, onla uğraştım.. Sabah kalktığımda tren kazasını duydum çok üzüldüm..
Evet canm :110: başımız sağolsun innılır gibi değil büyük ihmarkarlık mı diim ne diyim bilemedim nasl iş yapılıyor bu űlkede insan hayatı söz konusu:cry: Allah rahmet eylesin:110: bu arada bende az süt ekleyerek yaptğm Türk kahvemi içtim simdi canm.

Evet canm :110: başımız sağolsun innılır gibi değil büyük ihmarkarlık mı diim ne diyim bilemedim nasl iş yapılıyor bu űlkede insan hayatı söz konusu:cry: Allah rahmet eylesin:110: bu arada bende az süt ekleyerek yaptğm Türk kahvemi içtim simdi canm.

cumartesi aynı trende ben vardım, o gün eşime de dedim, bu kadar hız hiç bir ülkede yok ,yht iyi bişey değil dedim , sen olaylara ilginç bakıyorsun dedi, Amerika iyi olsa kendi ülkesine yapardı hızlı treni, ben çok güvenli olduğunu düşünmüyorum ama elimiz mahkum tabi, umarım bu bir ders olur. Allah sabır versin ailelere canm.

Afiyet olsun canım ben de çay f ındık yiyorum, menümü paylaşayım da bi yorumla kuzum:)

cumartesi aynı trende ben vardım, o gün eşime de dedim, bu kadar hız hiç bir ülkede yok ,yht iyi bişey değil dedim , sen olaylara ilginç bakıyorsun dedi, Amerika iyi olsa kendi ülkesine yapardı hızlı treni, ben çok güvenli olduğunu düşünmüyorum ama elimiz mahkum tabi, umarım bu bir ders olur. Allah sabır versin ailelere canm.

Afiyet olsun canım ben de çay f ındık yiyorum, menümü paylaşayım da bi yorumla kuzum:)
Tabi zevkle yorumlarım:KK33: senin menüler çok güzel oluyor zaten :KK72::KK73:

X