Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Menüm

Kalan 56

Sabah 7:30
1 haşlanmış mısır
1 dilim çikolatalı pasta
1 porsiyon kısır
Domates salatalık
Marul biber
Minnak simit

Öğle 13:30
1 porsiyon kısır
Biber marul

Ara 15:00
1 bademli kurabiye
Çay

Su
4 litre

Spor
1 saat yürüyüş
1200

Kitap
Final

Canım kitap ve spor neden yok ve neden takımdan uzaksın?

Bence bi 300 ip atla hemen. Gün daha bitmedi

Haklısın ziplamaliyim ama mecalim yok hic kendmi zorlamaliyim

Sabah agir olmus sanki hem 2 yumurta hem 3 dilim ekmek onun disinda güzel cnm afiyet olsun. Hangi detoks suyudu o cnm elmasirkeli olanmi :)

Sana has bi menü olmus gene kaptanim iyisiyle kötüsüyle degisik
Spor gayet iyi aksam olmamasida hafifletmis ama sabah fazla olmus

Menüyü sevmedim. Nescafe ödem yapar yağ tutar. Hiç çiğ sebze veya meyve yok. Su az. Kabız olursun bu şekilde. Spor da az zaten
Kaptanım Ellssa sonradan acıkınca bir elma yedim, su 2.5 lt ye tamamlandı, Türk kahvesi ilk tercihim ama olmayınca nescafe iciyorum yoksa okulda uykum geliyor, spor da bugün hastanedeydim oğlumla baya yorucu geçti ondan az. Yine de sıkıntılı mı?

Yine harikasın

Sabah bir dilim eksik olsa, akşam da pilav olmasa daha iyi olurmuş. Onun dışında menü iyi. Detoks suyunu ben de çok sevdim, ki ben normalde de tarçını çok severim.

Sabah kısır, öğlen bi daha kısır, çikolatalı pastalar , kurabiyeler ... seni tek kurtaran 15 ten sonra yememek olmuş kaptan üzgünüm

Canım hayırdır kim hasta?

Sabah kısır, öğlen bi daha kısır, çikolatalı pastalar , kurabiyeler ... seni tek kurtaran 15 ten sonra yememek olmuş kaptan üzgünüm

Canım küçük oğlumu sünnet ettirmek istiyorduk ama kanı çok düşük çıktı tahlillerde o yüzden yapmadı doktor, yükselirse yapılacak.
Tedavi verdimi peki?
Olur inşallah canım. 15 tatişde yaptırırsın artık. Ya da hafta sonu tatilinde felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…