Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Son 31

Günün menüsü

Kahvaltı 6 çeri domates 1 dilim peynir 4 zeytin 3 kuru kayısı 4 dal maydonoz 2 dilim çavdarlı ekmek

Öğlen yarım tavuk but, 1 kase yoğurt, 3 dilim patates

Ara 1 sekersiz çay 6 fındık

Akşam 2 dilim karpuz 1 dilim peynir 3zeytin 6 çeri domates 3 tane nugget

Gece yoğurt kürü
Spor 500 ip
500 merdiven
20 dakika yürüyüş
Su 3.5 litre (2.5 litre normal su 1 litre detoks suyu)

İp sayısının sıfırı eksikmi

Kızlar bu arada nasıl gidiyor sirkeli tarif, ben de ancak aldım sirkeyi sonuçlar iyiyse hemen hazirlayacagim şimdi
Canım ben dün sabah 72.6 yla küre başladım bu sabah yine aynı geldi ama işe erken gittiğimden wc durumu olmadan tartıldım birde gece geç yattım ödem oluştu diye düşünüyorum yoksa 2 gündür yapıyorum bence etkisi olcak gibi

10.09.18
kahvaltı (08:00)
  • 2 tavada yumurta
  • 5 kadar zeytin
  • 4 ceviz
  • 2 3 dilim yağlı peynir
  • 2 fincan çay
  • karpuz
  • domates salatalık
  • biber
ara(10:00)
  • türk kahvesi

ara(12:00)
  • maden suyu

akşam yemeği (16:30)
  • menemen
  • cacık
  • acı turşu biber
ara (17:30)
  • türk kahvesi
ara (22:00)
  • maden suyu

su+detoks suyu: 3lt
spor: yoga

Maden suyu ve kahve günüüü..
Harika bi menü. Harika bi gün olmuş senin için tebrikler canım

Günaydın kızlar :)
Dün hep dısarıdaydm 3ten sonra menü spor paylasıyım
Menü
Öğlen: 12.00 10tane hamsi 2 çeri domates

Akşam 18.00 4 kasık kabak yemeği 1 kasık yogurt
Gece yogurt kürü
Su 3.6ltr
Spor
66 dakka eliptik bisiklet
1100 ip
3saat yürüyüş

Keşke ben de akşamları acıkmasam
canım bizi kısa sürede acıktıran şeyler yediklerimiz. ne yediğimize çok dikkat etmeliyiz. kanda hızlıca gilikoza dönüşen yiyecekler kandaki insülin seviyesini hızlı bir şekilde arttırıyor. insülinin kanda çok hızlı yükselmesi hücrelere zarar veriyor. bu yüzden glukagon salgılanıyorki insülin seviyesi hızlıca düşşün. ne kadar çok insülin var ise o kadar çok glukagon var. glokagonda kan şekerini düşüren hormon. işte bize açlık hissi veren de glukagon. daha yavaş kana glikoz geçişi sağlarsak daha uzun vadede acıkırız. inan ben hiç açlık hissetmeden diyet yapıyorum. sabah kahvaltısı çok önemli. karbonhidrat almıyorum mümkün olduğunca. domates havuç ya da bazen meyve aldığım karbonhidrat bu kadar sayılır. reçel bal ekmek kesinlikle tüketmiyorum. daha çok yağ ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. karbonhidratlar sindirildikten sonra glikoza dönüşür. vücuda alınan proteinin fazlası da glikoza dönüşür. glikozdan başka vücudumuzun yakıtı yağdır. ben yağ tüketmeyi tercih ediyorum. karbonhidrat kömür ise yağ doğalgaz atığı daha az

Ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi canım harikasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…