- 8 Ekim 2012
- 3.383
- 6.488
- 358
- 36
Dolmalar bitmemişSelam kızlar
Sabah 07.00
Salatalik
Öğle 16.00
3 lor kurabiyesi(içinde sadece bol lor yumurta az yulaf maydanoz var)
Akşam 18.30
2 biber dolma ayran
2.5lt su detokslu
4.000 adım
İp sayısının sıfırı eksikmiSon 31
Günün menüsü
Kahvaltı 6 çeri domates 1 dilim peynir 4 zeytin 3 kuru kayısı 4 dal maydonoz 2 dilim çavdarlı ekmek
Öğlen yarım tavuk but, 1 kase yoğurt, 3 dilim patates
Ara 1 sekersiz çay 6 fındık
Akşam 2 dilim karpuz 1 dilim peynir 3zeytin 6 çeri domates 3 tane nugget
Gece yoğurt kürü
Spor 500 ip
500 merdiven
20 dakika yürüyüş
Su 3.5 litre (2.5 litre normal su 1 litre detoks suyu)
Canım ben dün sabah 72.6 yla küre başladım bu sabah yine aynı geldi ama işe erken gittiğimden wc durumu olmadan tartıldım birde gece geç yattım ödem oluştu diye düşünüyorum yoksa 2 gündür yapıyorum bence etkisi olcak gibiKızlar bu arada nasıl gidiyor sirkeli tarif, ben de ancak aldım sirkeyi sonuçlar iyiyse hemen hazirlayacagim şimdi
Yok bu sefer 500İp sayısının sıfırı eksikmi
Maden suyu ve kahve günüüü..10.09.18
kahvaltı (08:00)
ara(10:00)
- 2 tavada yumurta
- 5 kadar zeytin
- 4 ceviz
- 2 3 dilim yağlı peynir
- 2 fincan çay
- karpuz
- domates salatalık
- biber
- türk kahvesi
ara(12:00)
- maden suyu
akşam yemeği (16:30)
ara (17:30)
- menemen
- cacık
- acı turşu biber
ara (22:00)
- türk kahvesi
- maden suyu
su+detoks suyu: 3lt
spor: yoga
Yarın işe gidemezsin sonaaYok bu sefer 500ama gazlarsan topal topal atlar 1500 yapar seni geçerim
Evt ya demiştin ama burnumun dikine gitmeyi seviyorum ama sonunda böyle ben çekiyorumYarın işe gidemezsin sonaa
Sana demiştim dimii.. Yavaş yavaş yükselt sayıyı diyee
Canım 1. ve 5. Sınıflar bugün başladı, diğerleri haftayaOkulda ilk gün mü? Ay okullar ne zaman açılıyoki
Tamamen sana bağlı desemAcaba nedir , nedir ?
Teşekkür ederim kaptanımMaden suyu ve kahve günüüü..
Harika bi menü. Harika bi gün olmuş senin için tebrikler canım
Unutmayalım diyemi hergün paylaşıyosun kaptanımEveeett
Bu haftanın hedefleriiiiiiiiii
Akrep 74 den 72 e
cimbomlukiz 72.8 den 70.8
M Misei 73,5 dan 72,5 a
Hayalllervehayatlar 86,4 den 83 e
Puffer 78,2 den 77 ye
nihaaal 77,7 den 76,5 a
Ece_ce 66,2 den 65 e
İnmek istiyoruuuuuzzzzz
E yani gorupde sılkelenelim kaçamak yapmayalım diyeUnutmayalım diyemi hergün paylaşıyosun kaptanım
canım bizi kısa sürede acıktıran şeyler yediklerimiz. ne yediğimize çok dikkat etmeliyiz. kanda hızlıca gilikoza dönüşen yiyecekler kandaki insülin seviyesini hızlı bir şekilde arttırıyor. insülinin kanda çok hızlı yükselmesi hücrelere zarar veriyor. bu yüzden glukagon salgılanıyorki insülin seviyesi hızlıca düşşün. ne kadar çok insülin var ise o kadar çok glukagon var. glokagonda kan şekerini düşüren hormon. işte bize açlık hissi veren de glukagon. daha yavaş kana glikoz geçişi sağlarsak daha uzun vadede acıkırız. inan ben hiç açlık hissetmeden diyet yapıyorum. sabah kahvaltısı çok önemli. karbonhidrat almıyorum mümkün olduğunca. domates havuç ya da bazen meyve aldığım karbonhidrat bu kadar sayılır. reçel bal ekmek kesinlikle tüketmiyorum. daha çok yağ ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. karbonhidratlar sindirildikten sonra glikoza dönüşür. vücuda alınan proteinin fazlası da glikoza dönüşür. glikozdan başka vücudumuzun yakıtı yağdır. ben yağ tüketmeyi tercih ediyorum. karbonhidrat kömür ise yağ doğalgaz atığı daha azKeşke ben de akşamları acıkmasam
Ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi canım harikasıncanım bizi kısa sürede acıktıran şeyler yediklerimiz. ne yediğimize çok dikkat etmeliyiz. kanda hızlıca gilikoza dönüşen yiyecekler kandaki insülin seviyesini hızlı bir şekilde arttırıyor. insülinin kanda çok hızlı yükselmesi hücrelere zarar veriyor. bu yüzden glukagon salgılanıyorki insülin seviyesi hızlıca düşşün. ne kadar çok insülin var ise o kadar çok glukagon var. glokagonda kan şekerini düşüren hormon. işte bize açlık hissi veren de glukagon. daha yavaş kana glikoz geçişi sağlarsak daha uzun vadede acıkırız. inan ben hiç açlık hissetmeden diyet yapıyorum. sabah kahvaltısı çok önemli. karbonhidrat almıyorum mümkün olduğunca. domates havuç ya da bazen meyve aldığım karbonhidrat bu kadar sayılır. reçel bal ekmek kesinlikle tüketmiyorum. daha çok yağ ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. karbonhidratlar sindirildikten sonra glikoza dönüşür. vücuda alınan proteinin fazlası da glikoza dönüşür. glikozdan başka vücudumuzun yakıtı yağdır. ben yağ tüketmeyi tercih ediyorum. karbonhidrat kömür ise yağ doğalgaz atığı daha az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?