Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kizlar ben bugun Limon, Soda, yesilcay kürüne basladim 15 gün icicem sonra ara verip tekrar baslanabiliyormus ve aclik istegini bastiriyor gercekten ve göbek bölgesinde yag yakiminda iyiymis. Yapmak isteyenler katilabillir
Ben de onu yapıyorum youtube de gördüm bugün 3.günüm

Afiyet olsun güzel menü cnm spor da Şahane

Güzel menü afiyet olsun bende limon soda yesilcay kürüne basladm dün bisiler ariyodm tokluk hissi vercek bunu buldm sen nezamandir yapiyorsn yarari varmi?

Afiyet olsun güzel menü cnm spor da Şahane

Güzel menü afiyet olsun bende limon soda yesilcay kürüne basladm dün bisiler ariyodm tokluk hissi vercek bunu buldm sen nezamandir yapiyorsn yarari varmi?
Teşekkür ederim
Bende 3 gün oldu daha yeni

Bügünki menüm:

10:30 1 fincan kahve

13:00 1 haslm yumurta, 1kk peynir, 5zeytin, 1 dilim ekmek, domates biber

15:30 1 elma, madensuyu

17:30 1,5 islim kebabi 3 yk kadar sebzeli bulgur pilavi, cacik ve salata

20:00 1 fincan kahve

2lt Su
1lt kadar limon soda yesilcay kürü
3mil leslie + 1saat yürüyüs

Menü güzel sporda afiyet olsun

Oo spor çok güzel su da çok güzel menü de güzel. E kitap da var.
İddialıyız gerçekten

Menü güzel. Kitap da spor da var.
Maden suyu karışımını kaçgün yapıyosun canım?

Kizlar ben bugun Limon, Soda, yesilcay kürüne basladim 15 gün icicem sonra ara verip tekrar baslanabiliyormus ve aclik istegini bastiriyor gercekten ve göbek bölgesinde yag yakiminda iyiymis. Yapmak isteyenler katilabillir
Aa sen de mi başladın bu karışıma.
Biz de yapmışdık daha önce takımla ama sonuç nasıldı hatırlamıyorum. cimbomlukiz sen hatırlıyomusun?

Bu menü de süpermiş. Kitap da olsun canım.

Biz de yapmışdık daha önce takımla ama sonuç nasıldı hatırlamıyorum. cimbomlukiz sen hatırlıyomusun?
Bende tam hatırlamıyorum kaptanım ama etkisi olmuştu kızlar aklıma getirdi tekrar başlamayı düşünüyorum birde oynakbaşının tarifi bir kür vardı ya kararsızım hangisini yapsam diye

Ewt, bakalm sonuc nasil olcak

Menü

Sabah
5 zeytin
1 salatalık

Öğle 14:00
6 lahmacun
Süs biberi
Nane maydanoz

Ara 15:00
2 püsküüt
Çay

Akşam
Yok

Su
2,5 litre

Spor
40 dk yürüyüş
200 ip

Kitap
Final
6 lahmacunmuuu yanlismi yazdin canim saskinim suanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…