Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanırım listeye girmiştim, eski mesajlarima bir bakayım. İzinli ayrıldım aslında hamilelikten değil, o daha yeniydi belli değildi. Ben tam katılamiyordum kaptanın teklifi ile izinli ayrıldım, sonra hamilelik olunca dönemedim geriHa listeye girmemiştin anladım. Girmiş olsan dahi ayrılma nedeni hamilelik.
hayırlı cumalarHayırlı cumalar kızlar
Kilo veren herkesi tebrik ederim
Ard arda takip ediyoruz birbirimizi sankiBenim de nihaaal ile neredeyse aynı
Bi araştırayım bi danışayım kuzum bu konuyu..Ellssa canım listeye girmişim daha önceden ve izinli ayrılmışım, daha sonra hamilelik oldu hemen arkasında o yüzden dönemedim. Böyle olunca girebiliyor muyum ki hemen listeye
Ay hadi inşallahBi araştırayım bi danışayım kuzum bu konuyu..
Bebiş şu an kaç aylık canım?Ay hadi inşallah
22 ayını bitirdi canımBebiş şu an kaç aylık canım?
Yeni kestim sütten22 ayını bitirdi canım
o zaman takipteyim canım seni listeye de girersin inşallahBenim de nihaaal ile neredeyse aynı
O zaman yarış başlasıno zaman takipteyim canım seni listeye de girersin inşallah
Aman iyi bariYeni kestim sütten
Oo eşleşme var sanırım.o zaman takipteyim canım seni listeye de girersin inşallah
Bugün genelde et ürünleri tüketmişsin canım, bildiğim kadarıyla ekmek olmadığı sürece ette sıkıntı yok. Su coook iyi maşallah, ben ne kadar zorlasam da o kadar icemiyorum spor da harika tebriklerGünün ilk menüsü benden gelsin
Kahvaltı 3 tane nugget 1 küçük dilim ekmek şekersiz çay
Ara 1 bardak bitki çayı 3 kaju 2 hurma
Öğlen et döner küçük porsiyon salata yogurt
Akşam yarım porsiyon kavurma 1 bardak kayısı suyu
Spor 1 saat basen göbek egzersizi
Su 3.5 litre
Kitap sen gittin ya ben çok güzelleştim
Bir kaç gün protein ağırlık beslenmeyi planlamaya çalıştım canım su içmeyi çok seviyorum kışın da en az 2.5 litre içerim içine yeşil elma dilimi yada 1 2 damla limon sıkarak denedinmi belki öyle içebilirsinBugün genelde et ürünleri tüketmişsin canım, bildiğim kadarıyla ekmek olmadığı sürece ette sıkıntı yok. Su coook iyi maşallah, ben ne kadar zorlasam da o kadar icemiyorum spor da harika tebrikler
Beğendim canım menünü afiyet olsun bu arada ben bir kaç gündür çok aktif olamadım takıma hoşgeldinMenü
Sabah limonlu su
Kahvaltı 10.00 2 haşlanmış yumurta salata peynır 5 adet zeytin
Ara 1 elma
14.00Öğlen 1kase corba salata 2yk yogurt
Ara ev yapımı meyveli yogurt şekersiz
18.00 Akşam 1 tabak kabak yemegi 1kase
yogurt bıraz salata
Aralarda maden suyu yeşilçay limonlu karısımdan 3 bardak
3.2ltr su
Gece yogurt kürü
Spor
60 dakka yürüyüş
400 ip
Biraz bölgesel
Kitap: sherlock holms
TeşekkürlerBeğendim canım menünü afiyet olsun bu arada ben bir kaç gündür çok aktif olamadım takıma hoşgeldin