Sabah çemenle kaçtı biraz evet ekmek..Kısır olmamış ekmek çok:/
Ama spor harikaaaaaa
Yok bebiş akşamları oldukça fakir tutuyorum.. Gün içinde dur diyebiliyorum ama akşam öyle bi düğmesi yok beynimin. Alabildiğince ye diyor Allah muhafazaGünaydın
Sabah ekmek biraz fazla olmuş, öğlen de kısır yenmişama akşam bir şey yememissin. Anladığım kadarıyla öğlen çok yediğini dusununce aksamı atlıyorsun Ellssa , dengelesen daha iyi olacak sanki. Spor cok iyi olmuş tebrikler
Sabah ekmeği evet ama spora ağırlık verdim ya kaslarımı beslemiştir inşallah. Öğle de dışardaydım ama kısır sağlıklı bence öyle dimiekmekler ve kisir cok olmus kaptanim ama spor sahane
EeeKaptanım ekmek yeme kısır yiyelim lütfen
Spor napmışsin öyle hemen zıplayayım bende
Hmm iyi yapmışsın canımEvet şekerim ben @moni mleyim
A 66,4 müş..Kilom 66.4 evt az gibi görunuyor ama kendi basima veremedigim icin araniza katilmak istedim
Yok diyet yapmıyorum zaten. Sağlıklı besleniyorum.. Menüde olanlardan sağlıklı olanları seçiyorum.Tatlım sen diyet yaptıgına eminmisin ? Afiyet olsun ...
Kisir tek basina saglikli ama ekmekle beraber cok olmus ekmek olmasa sadece kisir olsa menun sahane bir menu olurdu. Bugun ekmekleri telafi et kaptanim yoksa cuma gunj dilimden kurtulamazsinSabah ekmeği evet ama spora ağırlık verdim ya kaslarımı beslemiştir inşallah. Öğle de dışardaydım ama kısır sağlıklı bence öyle dimi
Yürüyüş ekmek sonrası oldu. Telafi olmamışmıdırKisir tek basina saglikli ama ekmekle beraber cok olmus ekmek olmasa sadece kisir olsa menun sahane bir menu olurdu. Bugun ekmekleri telafi et kaptanim yoksa cuma gunj dilimden kurtulamazsin
Gunu kurtarmissin diyelim kaptanim ama depodaki yaglara fazla dokunmamistir o sporlar :)Yürüyüş ekmek sonrası oldu. Telafi olmamışmıdır
Bundan sonra ekmek konusunda daha dikkatli olucam canım. Teşekkür ederim. İyiki varsınGunu kurtarmissin diyelim kaptanim ama depodaki yaglara fazla dokunmamistir o sporlar :)
Bundan sonra ekmek konusunda daha dikkatli olucam canım. Teşekkür ederim. İyiki varsın
Kısır diyince nar ekşisi yağ falan Benim daha çok aklıma geliyorSabah çemenle kaçtı biraz evet ekmek..
Kısır neden olmamış canım. Gayet sağlıklı aslında. Karatay hocamız da öneriyor..
Bu cuma atarım diyosun yaniiEllssa selam
Kep kapmama 1 küsür kg kaldı
Bekle beni cumaaaaaaa
Göbek atmak istiyorum sevinçten
Elimden geldiğince. Normalde karatayda ekmek cıssKısır diyince nar ekşisi yağ falan Benim daha çok aklıma geliyor
O yüzden olmamış dedim canım
Ben Karatay takip etmiyorum eğer uyguluyorsan sorun yok
EvettttBu cuma atarım diyosun yanii
A 66,4 müş..
Haklısın son kilolar zor kilolardır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?