• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günaydın :KK200:
Sabah ekmek biraz fazla olmuş, öğlen de kısır yenmiş :kk77: ama akşam bir şey yememissin. Anladığım kadarıyla öğlen çok yediğini dusununce aksamı atlıyorsun Ellssa Ellssa , dengelesen daha iyi olacak sanki. Spor cok iyi olmuş tebrikler :KK19:
Yok bebiş akşamları oldukça fakir tutuyorum.. Gün içinde dur diyebiliyorum ama akşam öyle bi düğmesi yok beynimin. Alabildiğince ye diyor Allah muhafaza

Sabah ekmeği evet ama spora ağırlık verdim ya kaslarımı beslemiştir inşallah. Öğle de dışardaydım ama kısır sağlıklı bence öyle dimi
Kisir tek basina saglikli ama ekmekle beraber cok olmus ekmek olmasa sadece kisir olsa menun sahane bir menu olurdu. Bugun ekmekleri telafi et kaptanim yoksa cuma gunj dilimden kurtulamazsin :D

Kisir tek basina saglikli ama ekmekle beraber cok olmus ekmek olmasa sadece kisir olsa menun sahane bir menu olurdu. Bugun ekmekleri telafi et kaptanim yoksa cuma gunj dilimden kurtulamazsin :KK70:
Yürüyüş ekmek sonrası oldu. Telafi olmamışmıdır :KK17:

Sabah çemenle kaçtı biraz evet ekmek..

Kısır neden olmamış canım. Gayet sağlıklı aslında. Karatay hocamız da öneriyor..
Kısır diyince nar ekşisi yağ falan Benim daha çok aklıma geliyor
O yüzden olmamış dedim canım
Ben Karatay takip etmiyorum eğer uyguluyorsan sorun yok;)

Back