- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
- 598
Canım boyun kaç?Hosbuldum tabiki tanitirim :) bu arada kurallarida okudum kabul ediyorm.
25yasindayim ismim Ece. 3 senelik evliyim. Cocuklugumdan beri hep yaşıtlarimdan fazla kiloluydum zaten. Sonradanda böyle devam etti, evlenirken 83 kilodaydim ve evlendikden sonra iyice saldim kendmi 91 kiloya ulasmisim 5 ay icinde tabi ben yikildim ve o günden sonra zayiflamaya karar verdim esimde sagolsun cok yardimci oldu. Kendi başıma 80 kilolara kadar indim ama orasi kilit noktasiydi devamini getiremeyince 3 aylik diätisyene gittim onunla beraber 70leri gördüm son 5 kiloyuda kendim verdim ve 65 oldum bundan 1 sene önce. Sükür 2 yukari 1 asagi bu kiloyu korudum suanda 67 kiloyum ama hedefim 60 hatta 59.9 görmek istiyorum
Merhaba canim.Kilomuz yakin diye sizinle yarismak istedim.Gezegenfezam da uygun gormus.Benim kilom 76.5.Aramizda 2.4 fark var tatlim.Simdiden basarilar diliyorumAylin42Konya merhaba canım
İşte benim de hedefim önce o sıfırı yok etmekHoşbulduk
İkinin yanına sıfır attık desene
Cuma 74,1 dim işteHadi yaa
Cuma bu kiloda deyilmiydin
Gidecek inşaallah canımGidecek o 20
O maşallah canım. Çoğu gitmiş azı kalmış. Onu da verirsin inşallahHosbuldum tabiki tanitirim :) bu arada kurallarida okudum kabul ediyorm.
25yasindayim ismim Ece. 3 senelik evliyim. Cocuklugumdan beri hep yaşıtlarimdan fazla kiloluydum zaten. Sonradanda böyle devam etti, evlenirken 83 kilodaydim ve evlendikden sonra iyice saldim kendmi 91 kiloya ulasmisim 5 ay icinde tabi ben yikildim ve o günden sonra zayiflamaya karar verdim esimde sagolsun cok yardimci oldu. Kendi başıma 80 kilolara kadar indim ama orasi kilit noktasiydi devamini getiremeyince 3 aylik diätisyene gittim onunla beraber 70leri gördüm son 5 kiloyuda kendim verdim ve 65 oldum bundan 1 sene önce. Sükür 2 yukari 1 asagi bu kiloyu korudum suanda 67 kiloyum ama hedefim 60 hatta 59.9 görmek istiyorum
Hadi bakalım yarasın bu yarışma ikimize de..Merhaba canim.Kilomuz yakin diye sizinle yarismak istedim.Gezegenfezam da uygun gormus.Benim kilom 76.5.Aramizda 2.4 fark var tatlim.Simdiden basarilar diliyorum
Oooo akrep kaptanim hemen satisa geldikHadi bakalım yarasın bu yarışma ikimize de..
Menülerimizi iki takımda da paylaşıyoruz dimi?
Ooo çok heyecanlıMerhaba canim.Kilomuz yakin diye sizinle yarismak istedim.Gezegenfezam da uygun gormus.Benim kilom 76.5.Aramizda 2.4 fark var tatlim.Simdiden basarilar diliyorum
Önümüzdeki hafta da seninle yarışırHemen satisa geldim yagidem de kendime yeni rakipler bulam
Puffer tatlım spor yapıyor musuuun :)
Sayılmaz mı sayılır tabiiteletubbies bugün 1.5 saat ev temizliğim var spor sayılırsa bir de 30 dakika yürüyüşten dönüyorum şu an
Boyum 1.68 cnm sagolasin :) sende kendini tanitirmisinCanım boyun kaç?
Maşallah çok güzel vermişsin canım
Ne satışı kuzu. Ben satarmıyım hiç seniOooo akrep kaptanim hemen satisa geldik
O maşallah canım. Çoğu gitmiş azı kalmış. Onu da verirsin inşallah
Aaaaaa satmadım diyorumHemen satisa geldim yagidem de kendime yeni rakipler bulam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?