- 8 Ağustos 2008
- 35.180
- 41.672
- 1.123
Ayy geldin süper. Heycan yaptım bak şimdiCimbomlukız 72.4
Ancak oturdum kaptanım, bi nefes alıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy geldin süper. Heycan yaptım bak şimdiCimbomlukız 72.4
Ancak oturdum kaptanım, bi nefes alıyım
Akşamı çok geç yemişsin balım..Selam kızlar gruba taze kanlar gelmiş ortalık canlanmış bu gün ki menüm
Sabah 08.30
2 yumurta 2dilim light tost ekmegi ile teflonda az yağlı yumurtalı ekmek
2 parmak suzmepeynir domates
Ara 11.00
1 kase uzum kahve
Öğle 13.00
Seftali erik üzüm
Aksam
19.00
1 kase tarhana 2 dilim kıymalı börek 1 kase yoğurt
3lt su
50 ip atlama
15 dk yürüyüş buralar yaniyo dayanamadim
Perşembe ne varki? Lütfen perşembe akşamı omasın ama..Ayyy bende kahvaltıda yemeyi severim dolmayı. Ne sigara ne kumar gerçek bağımlılık bende her türlü dolma sarma.
Bak konu nerelere geldi. Perşembe bende yicem banane az ama
Geldim teletubbies yarım saat egzersiz bile ter attırdı bana, oğlum da garibim şaşkın şaşkın baktı önce sonra benle yapmaya çalıştı hareketleriPuffer canım ben normalde alıştım artık güzel spor yapıyprdum ama bu haftam yoğun ve geçen haftam çok boştu o yüzden yarışabilriiz hem bana da yeniden ısınma olur sana da alışma :)
Çarşamba pazardan alıp yapıp persembe yicemPerşembe ne varki? Lütfen perşembe akşamı omasın ama..
Ayy en sevdiğim benim dee
Canım böyle şey yiyeceksen iki üç bardak su iç öncesinde o zaman daha az yersin ama 4 tane dolma olmamış hiç kaptanım kendine ceza vermelisinDolmayı dün akşam yaptımdı ve yemedimdi.. Zor uyudum gece sabah dolmaya koştum işte hemen pek severim de kendilerini
Selam canımSelam kızlar gruba taze kanlar gelmiş ortalık canlanmış bu gün ki menüm
Sabah 08.30
Ara 11.00
1 kase uzum kahve
Öğle 13.00
Seftali erik üzüm
Aksam
19.00
3lt su
50 ip atlama
Canım umarım işlerini halleder ve hemen geri gelirsin grubun çok ihtiyacı varİyi akşamlar canlar nasılsınız? Kusura bakmayın kızlar uğrayamıyorum ama İnanın boşlamaktan değil gerçekten önemli işlerim var ve vakit ayıramıyorum bu yüzden malesef birsüre daha burada olamayacağım ama diyet bozmuyorum yeminli olduğum için ayın 23üne kadar. sadece bir süre sağlıklı beslenip tartılmıycam benim için çok zor olacak ama :/ hedefim yeminim bitene kadar en azından 80 olmak 1 Ekimde tekrar gelmeyi düşünüyorum Allah kısmet ederse hepinizi çok öpüyorum
Ya sen harikasınGeldim teletubbies yarım saat egzersiz bile ter attırdı bana, oğlum da garibim şaşkın şaşkın baktı önce sonra benle yapmaya çalıştı hareketleri
Canım cuma tartı günüÇarşamba pazardan alıp yapıp persembe yicem
Misafirim vardı öyle geç yemiş oldum ama tatlı vs yemedim
Selam biraz meyve fazla olmuş sanki üzüm şekeri yüksek bir meyve sanki, su çok iyi ama.Selam kızlar gruba taze kanlar gelmiş ortalık canlanmış bu gün ki menüm
Sabah 08.30
Ara 11.00
1 kase uzum kahve
Öğle 13.00
Seftali erik üzüm
Aksam
19.00
3lt su
50 ip atlama
İyi akşamlar canım, tanışmadan ayrı kalicaz desene, neyse sen işlerini gönlünce hallet gel seni bekliyoruz burdaİyi akşamlar canlar nasılsınız? Kusura bakmayın kızlar uğrayamıyorum ama İnanın boşlamaktan değil gerçekten önemli işlerim var ve vakit ayıramıyorum bu yüzden malesef birsüre daha burada olamayacağım ama diyet bozmuyorum yeminli olduğum için ayın 23üne kadar. sadece bir süre sağlıklı beslenip tartılmıycam benim için çok zor olacak ama :/ hedefim yeminim bitene kadar en azından 80 olmak 1 Ekimde tekrar gelmeyi düşünüyorum Allah kısmet ederse hepinizi çok öpüyorum
O zaman cuma yap ye şekerimÇarşamba pazardan alıp yapıp persembe yicem
Misafirim vardı öyle geç yemiş oldum ama tatlı vs yemedim
Ama sabahtıııCanım böyle şey yiyeceksen iki üç bardak su iç öncesinde o zaman daha az yersin ama 4 tane dolma olmamış hiç kaptanım kendine ceza vermelisin
Olmaaaaz sabah ama 1 tane değil tam tamına 4 taneAma sabahtııı
Hayırlı geceler canımHayırlı geceler canlar
Hepsini de yaptım o sporlarınOlmaaaaz sabah ama 1 tane değil tam tamına 4 tane
Hadi tane başına 5dk olsun
1ini de mazur görelim
Ceza olarak 15 dk egzersiz yap ya da tempolu yürü
Ya Da 25 ten 75 adet ip atla :)
Ben bilmemmHepsini de yaptım o sporların
Ya zaten o dolma sayısı kısıtlanmış hali. 1 tencere yiyebilirim normalde