Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sayılır sayılır. Ev temizliği deyip geçme öldürüyo insanı.teletubbies bugün 1.5 saat ev temizliğim var spor sayılırsa bir de 30 dakika yürüyüşten dönüyorum şu an
Birlikte başarıcaz canımInsallah bitürlü motive olamadim ozamanki azmi yakaliyamadim ama burda olucak inaniyorm :)
Evet yapanlar çok memnun gerçekten.Bende zayifladigim zamanlar leslie ile zayifladim ve bölgesel hareketler yapiyordm ama leslie cok iyi sıkılastiriyor öneririm kizlar. bugun gene basladim 3 mil leslie ile su gibi terledim
Ne satışı kuzu. Ben satarmıyım hiç seni
takiliyorun kaptanim yuzdelerimiz yarissin mi bide ip atlama sayimiz menuleri birbirimizi etiketleyerek bildirelim yarindan itibaren?Aaaaaa satmadım diyorum
Leslie kolay gibi geliyo ama cok terleriyo helede ekspresleri falan..Bende zayifladigim zamanlar leslie ile zayifladim ve bölgesel hareketler yapiyordm ama leslie cok iyi sıkılastiriyor öneririm kizlar. bugun gene basladim 3 mil leslie ile su gibi terledim
Aynen öyle evi süpürüp silerken sırılsıklam oldum terdenSayılır sayılır. Ev temizliği deyip geçme öldürüyo insanı.
Boyun da uzunmuş gayet güzel :)Boyum 1.68 cnm sagolasin :) sende kendini tanitirmisin
Beni burası acayip gaza getirdi canımInsallah bitürlü motive olamadim ozamanki azmi yakaliyamadim ama burda olucak inaniyorm :)
Ooo Kanguru_ rakibin dişli çıktı :)Hah işte ne güzel demişsin bebiş.. İkisi ile de yarışırımki ben.
Ahahhateletubbies sen spor yapabildin mi bugün malum yol yorgunusun sevgili rakibem yorma kendini
Ben 3 mil ile 20 cm yakın inceldim canımBende zayifladigim zamanlar leslie ile zayifladim ve bölgesel hareketler yapiyordm ama leslie cok iyi sıkılastiriyor öneririm kizlar. bugun gene basladim 3 mil leslie ile su gibi terledim
Ben De ben de memnunumEvet yapanlar çok memnun gerçekten.
Hoş bulduk kuzumcimbomlukiz hoşgeldiiin
Bu konuda bilgim yok canim.Spor bakanimiza yada moniye soralim istersen.Hadi bakalım yarasın bu yarışma ikimize de..
Menülerimizi iki takımda da paylaşıyoruz dimi?
Bizim sporlar temizlikle ilerleyecek galibaAhahha
100 kere zıpladım sordun diye şimdi 100 daha zıplıyorum
Ben de temizlik yaptım canım
Halıları kaldırmıştık onları serdik
Şimdi de valiz hazırlıyorum öğrenci evime geçeceğim
Ben de ev işinden ilerliyorum