• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ben bilmemm
Yarın bence 100 yerine 175 ip atla

O olmaz onları sen ceza olarak yapmadın
Yarın dolmalara ceza diye niyetlen :KK70:

Geldim grubu karıştırıyorum kaptanım kusura bakma :KK70:

Ama ceza düşünerek yaparsan sporu bir dahaki sefere psikolojik olarak yesen bile daha iyi durdurursun kendi
Hiç bi spor o dolmaları yememe engel olamazki :KK70:
Tek engel içinden kıl çıkmasıdır :stop:asla yemem ve yediklerim de çıkar :kusmuk::kusmuk:

Hiç bi spor o dolmaları yememe engel olamazki :KK70:
Tek engel içinden kıl çıkmasıdır :stop:asla yemem ve yediklerim de çıkar :kusmuk::kusmuk:
Ahahha o zaman daha caydırıcı cezalar lazım :D
Canım iyi tarafından bakıyorum en azından kahvaltıda yemişsin

Ellssa Ellssa selam
Son 2 kg kalıp da aylarca gitmeyen arkadaşlar var mı tanıdık
Çok acaip bıktım
İki kg nie gitmiyo yaa
2 kiloyu bilmem ama son 20 kilo ile bekleyen ben varım..
Kuzucum takımda tek ben kaldım..
Hoşgeldin bu arada:KK200:

Tabiki canım. Hoşgeldin..
Tanıtırmısın kendini?

Hosbuldum tabiki tanitirim :) bu arada kurallarida okudum kabul ediyorm.

25yasindayim ismim Ece. 3 senelik evliyim. Cocuklugumdan beri hep yaşıtlarimdan fazla kiloluydum zaten. Sonradanda böyle devam etti, evlenirken 83 kilodaydim ve evlendikden sonra iyice saldim kendmi 91 kiloya ulasmisim 5 ay icinde tabi ben yikildim ve o günden sonra zayiflamaya karar verdim esimde sagolsun cok yardimci oldu. Kendi başıma 80 kilolara kadar indim ama orasi kilit noktasiydi devamini getiremeyince 3 aylik diätisyene gittim onunla beraber 70leri gördüm son 5 kiloyuda kendim verdim ve 65 oldum bundan 1 sene önce. Sükür 2 yukari 1 asagi bu kiloyu korudum suanda 67 kiloyum ama hedefim 60 hatta 59.9 görmek istiyorum:KK23:

Back