Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Selam kızlar Bu günlük benim menü
Sabah 08.00
2 haşlanmış yumurta 1çorba kaşığı labne 10 fındık
Öğle 13.00
Yagsiz Dana kuşbaşı 1kase
Ara
15.00
1 türk kahvesi fincanı leblebi
Akşam 17.00
3 parmak kadar lazanya ( kaşarsız ) 1kase yoğurt
17.50
seftali kahve
3lt su
Yarım saat yürüyüş

herkese merhaba
bayram ve sonrası ara sıra gelip mesajlarınızı okudum. yazacakvakit bulamamıştım. zira okumak çok keyifliydi. kahkaha ile size eşlik ettiğim de oldu. ayrıca bayramda geri aldığım kiloları da yazamadım 81 i yeniden görmüştüm neyseki birçoğunuz da bendenmiş. bugün tartıda 79 u gördüm en son ve regliyim. cumaya ne çıkacak bakalım. yarından itibaren menü yazmaya başlıyorum yeniden. spora alıştıramadım kendimi bir türlü. neyseki haftaya okullar açılıyor. çalışma hayatı biraz olsun tempo kazandırır bana. 1 yıldır evdeyim. ayrıca ben de rakip arıyorum kendime! ÖPÜLDÜNÜZ KOCAMAN

Tamam canım. Biz de seni sevdik..

Paylaşımlarını fazlalaştır kuzu..

Cuma sabahı kilo bildirimi yapıyoruz.

Sen de hem cuma kilonu hem takıma geliş tarihi ve kilonu ve bayram öncesi kilonu yaz kuzum..

Bugün daha iyi evet..

Rakip arıyosan tam yerine geldin canımm..
Bekliyoruz hem de daha sık aralıklarda..

Geç saatte şeker yüklemesi

Geç saatte şeker yüklemesi
biliyorum tüm meyve hakkımı bi kereden yedim canım acayip bişeyler yemek istedi eve geç gelince :/ öğleleri Evde olmadığım için de hep menüm dışı şeyler yemek zorunda kalıyorum hava sıcak yanıma alsam bozulacak ortada kaldım :/

Vaktimiz olunca örnek bir menü çıkaralım ortaya.
Herkes ona göre ayarlamaya çalışsın

Ayyy canım benim

O senin hoşgörülü bakışın sağol
Yoook fenaa çuvalladım bide önceki gün kızlarla gaza gelmiştik.
Bu gün çenemi tuttum hamdolsun.
Harikasın önemli olan azaltmak günbe gün dengeye yaklaşmak :)

İddiaya girdik ya vücudumuz bizden yana
Benim ki niye benden yana değil

Bugünkü çok güzel canım ekmek türü sadece akşam yemişsin çok güzel dengelenmiş

Hoşgeldin canım :) oh ne güzel oldu takımımız inş kurtulucaz şu fazlalıklardan hayırlısıyla hep beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…