Ya bana sporu sevdirecek bişey bulunmerdane tatlı geldi
Tabi spor olmazyarın varmı yokmu
Bu gün sahur yapicam inşaallahAllah kabul etsin
Sahur yoksa puanda yok
Banada çok zor geliyo hele şu sıcaklarda. 3gun sık dişini sonra 3gun 5gün oluyo bakmışın 1ay ondan sonra onsuz yasayamyosun .Ya bana sporu sevdirecek bişey bulunmesela içli köfte yoğurdum açtım spordan sayılmaz mı :/ şaka bi yana cidden yapıcam inş çünkü bu şekilde olmuyor ama beyin olarak hazır değilim ancak diyete ve diğer işlerime odaklanıyorum (ciddi sorumluluklarım var ) ama mutlaka düzenli spora başlıycam inş ekimde Allah izin verirse beslenme düzenimi de tamamen değiştiricem tabi spor ondan daha önce olacak inş :)
Bu arada sen hala tatilde misin döndün mü
Döndüm canım 3 hafta oldu. Kilomda var, bende diyet moduna giremedim. Bayramdan sonra inşallahYa bana sporu sevdirecek bişey bulunmesela içli köfte yoğurdum açtım spordan sayılmaz mı :/ şaka bi yana cidden yapıcam inş çünkü bu şekilde olmuyor ama beyin olarak hazır değilim ancak diyete ve diğer işlerime odaklanıyorum (ciddi sorumluluklarım var ) ama mutlaka düzenli spora başlıycam inş ekimde Allah izin verirse beslenme düzenimi de tamamen değiştiricem tabi spor ondan daha önce olacak inş :)
Ben yürüyüşü çok severim, evden çıkması zor geliyor. Evden çıktıktan sonra 3 saat yürüyebilirim.Ya bana sporu sevdirecek bişey bulunmesela içli köfte yoğurdum açtım spordan sayılmaz mı :/ şaka bi yana cidden yapıcam inş çünkü bu şekilde olmuyor ama beyin olarak hazır değilim ancak diyete ve diğer işlerime odaklanıyorum (ciddi sorumluluklarım var ) ama mutlaka düzenli spora başlıycam inş ekimde Allah izin verirse beslenme düzenimi de tamamen değiştiricem tabi spor ondan daha önce olacak inş :)
Ay inş bende bu kıvama gelmeyi çok istiyorum ya aslında ben sporsuz da veriyorum ama vücudumun sıkılaşmaya ihtiyacı var bu şekilde de mutlu olmuyorumBanada çok zor geliyo hele şu sıcaklarda. 3gun sık dişini sonra 3gun 5gün oluyo bakmışın 1ay ondan sonra onsuz yasayamyosun .
Yani ben öyle olmasını umuyorum kendimi zorla motive etmeye çalışıyorum. Çok yiyen bir insan değilim hareketsizlikten kilo veremiyorum. Yani Mottomuz ben buna mecburum
Inşallah düzenli azimli seveceğim bi spor bulursun
Ah ah diyet modundan çıkmak çok kolay girmek çok zor ben yemin ettim de o yüzden tutuyorum 30 günde sadece 5 kere bir öğünde olmak koşuluyla canımın istediği şeyler yedim aslında az bi sayı değil ama bana yetmiyor alışmak zorundayım zorundayız sağlık için bu şart :/Döndüm canım 3 hafta oldu. Kilomda var, bende diyet moduna giremedim. Bayramdan sonra inşallah
Ya bu zıplama işi çok mantıklı bende her wcden sonra 50 kere zıpliyim inş çok hoşuma gitti :)Ben yürüyüşü çok severim, evden çıkması zor geliyor. Evden çıktıktan sonra 3 saat yürüyebilirim.
Ayrıca wc ye gittikten sonra 50 ser defa zıplayarak başladım. Tek seferde 500 defa zıplamaya başladım
Mutlaka dene, çok zevkliAy inş bende bu kıvama gelmeyi çok istiyorum ya aslında ben sporsuz da veriyorum ama vücudumun sıkılaşmaya ihtiyacı var bu şekilde de mutlu olmuyorum
Ah ah diyet modundan çıkmak çok kolay girmek çok zor ben yemin ettim de o yüzden tutuyorum 30 günde sadece 5 kere bir öğünde olmak koşuluyla canımın istediği şeyler yedim aslında az bi sayı değil ama bana yetmiyor alışmak zorundayım zorundayız sağlık için bu şart :/
Ya bu zıplama işi çok mantıklı bende her wcden sonra 50 kere zıpliyim inş çok hoşuma gitti :)
Bol bol gezdim canım, benim açımdan güzeldi. Oğlanlar (biri 20, biri 17 yaşında)gezegenfeza bu arada tatil nasıl geçti ?
Oh ne güzel genelde tatillerde gençler sıkılıyor ya :/Bol bol gezdim canım, benim açımdan güzeldi. Oğlanlar (biri 20, biri 17 yaşında)
Sıkıldılar
Sen 100 yap onuAy inş bende bu kıvama gelmeyi çok istiyorum ya aslında ben sporsuz da veriyorum ama vücudumun sıkılaşmaya ihtiyacı var bu şekilde de mutlu olmuyorum
Ah ah diyet modundan çıkmak çok kolay girmek çok zor ben yemin ettim de o yüzden tutuyorum 30 günde sadece 5 kere bir öğünde olmak koşuluyla canımın istediği şeyler yedim aslında az bi sayı değil ama bana yetmiyor alışmak zorundayım zorundayız sağlık için bu şart :/
Ya bu zıplama işi çok mantıklı bende her wcden sonra 50 kere zıpliyim inş çok hoşuma gitti :)
Aaa ben unuttum sabah tartılmayııKızlaaaaaarrr pazartesi tartısı 82,1 çok şükür ya listeye son 2,2 kilo
Amin inşallah canım.Günaydın kızlar hani nerdesiniz bakalım ? Tatildi bayramdı derken unutmayalım birbirimizi :) Bu arada arefe gününüz mübarek olsun hacılar Arafat’ta şimdi Rabbim isteyen herkese nasip etsin Birgün orada olmayı :)
Evet yaa, ne isterlerse belli deyil. Çıkın gidin, gezin tozun dimiOh ne güzel genelde tatillerde gençler sıkılıyor ya :/
TebriklerKızlaaaaaarrr pazartesi tartısı 82,1 çok şükür ya listeye son 2,2 kilo
Amin canım, insallahGünaydın kızlar hani nerdesiniz bakalım ? Tatildi bayramdı derken unutmayalım birbirimizi :) Bu arada arefe gününüz mübarek olsun hacılar Arafat’ta şimdi Rabbim isteyen herkese nasip etsin Birgün orada olmayı :)
Oo süper olur tamam inş bugün yapıcam aka bayramın 2. Günü azat edin beni nasıl olsa Adana’da buharlaşırımSen 100 yap onuher wc sonrası her yemek sonrası 100
İşte sana sıkılaşma
Ya niden niden unuttunAaa ben unuttum sabah tartılmayııacaba kaçım
Yok gezmezler kardeşim aynısı :) dışarı çık deyince kimle çıkayım nereye çıkayım filan diyorlarEvet yaa, ne isterlerse belli deyil. Çıkın gidin, gezin tozun dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?