Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

merdane tatlı geldi
Tabi spor olmaz yarın varmı yokmu
Ya bana sporu sevdirecek bişey bulun mesela içli köfte yoğurdum açtım spordan sayılmaz mı :/ şaka bi yana cidden yapıcam inş çünkü bu şekilde olmuyor ama beyin olarak hazır değilim ancak diyete ve diğer işlerime odaklanıyorum (ciddi sorumluluklarım var ) ama mutlaka düzenli spora başlıycam inş ekimde Allah izin verirse beslenme düzenimi de tamamen değiştiricem tabi spor ondan daha önce olacak inş :)
Bu arada sen hala tatilde misin döndün mü

Banada çok zor geliyo hele şu sıcaklarda. 3gun sık dişini sonra 3gun 5gün oluyo bakmışın 1ay ondan sonra onsuz yasayamyosun .
Yani ben öyle olmasını umuyorum kendimi zorla motive etmeye çalışıyorum. Çok yiyen bir insan değilim hareketsizlikten kilo veremiyorum. Yani Mottomuz ben buna mecburum
Inşallah düzenli azimli seveceğim bi spor bulursun

Döndüm canım 3 hafta oldu. Kilomda var, bende diyet moduna giremedim. Bayramdan sonra inşallah

Ben yürüyüşü çok severim, evden çıkması zor geliyor. Evden çıktıktan sonra 3 saat yürüyebilirim.
Ayrıca wc ye gittikten sonra 50 ser defa zıplayarak başladım. Tek seferde 500 defa zıplamaya başladım

Ay inş bende bu kıvama gelmeyi çok istiyorum ya aslında ben sporsuz da veriyorum ama vücudumun sıkılaşmaya ihtiyacı var bu şekilde de mutlu olmuyorum

Döndüm canım 3 hafta oldu. Kilomda var, bende diyet moduna giremedim. Bayramdan sonra inşallah
Ah ah diyet modundan çıkmak çok kolay girmek çok zor ben yemin ettim de o yüzden tutuyorum 30 günde sadece 5 kere bir öğünde olmak koşuluyla canımın istediği şeyler yedim aslında az bi sayı değil ama bana yetmiyor alışmak zorundayım zorundayız sağlık için bu şart :/
Ya bu zıplama işi çok mantıklı bende her wcden sonra 50 kere zıpliyim inş çok hoşuma gitti :)

Mutlaka dene, çok zevkli

Sen 100 yap onuher wc sonrası her yemek sonrası 100
İşte sana sıkılaşma

Amin inşallah canım.
Hayırlı arefelerimiz olsun inşallah

Amin canım, insallah

Sen 100 yap onuher wc sonrası her yemek sonrası 100
İşte sana sıkılaşma
Oo süper olur tamam inş bugün yapıcam aka bayramın 2. Günü azat edin beni nasıl olsa Adana’da buharlaşırım

Aaa ben unuttum sabah tartılmayıı acaba kaçım
Ya niden niden unuttun Ya bayramdan sonra keşke listeye girebilsem süper süper olur

Evet yaa, ne isterlerse belli deyil. Çıkın gidin, gezin tozun dimi
Yok gezmezler kardeşim aynısı :) dışarı çık deyince kimle çıkayım nereye çıkayım filan diyorlar

İyi akşamlar tek menü yazan ben olsam da bıkmadan usanmadan devam
PAZARTESİ 66/31
KAHVALTI
1 dilim esmer ekmek
10 zeytin
2 porsiyon üzüm

ARA
1 porsiyon üzüm
1 ceviz

AKŞAM
6 kaşık bulgur pilavı
3-4 kaşık etli türlü

Spor: amanin ben wcden sonra zıplamayı unuttum ama birazdan 200 tane toplu icra zıpliyim :)
Su: saymıyorum ama aklıma geldikçe içiyorum hava sıcak zaten
Çay: 1 Yeşilçay , 1 formçay
Kitap: yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…