- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mezun mu oldunHayırlı bayramlar kızlar Buda bayram hediyem
Ohoo 2 ay olduMezun mu oldun
Ay doğru ya geçen liste muhabbeti oldu ya sonra da hediyem olsun filan kafam yine nerelerdeOhoo 2 ay oldu
Canım yediklerini okudum da kim olsa akşam bozardı diyeti :/ onun yerine kahvaltıda 1-2 yumurta 1-2 dilim kepekli ekmek bol domates salatalık güzel bir öğün yapıp öğlen de güzel bir sebze yemeği yine yanında 1-2 dilim ekmekle ve yoğurtla Harika bir öğün olurdu 1-2 defa yulaf denemiştim hem diğer alternatiflere göre tok tutmadı hem de kesmedi beni ondan sonra bişeyler yeme ihtiyacı duydum sebep yanlış tercihler olabilir inş hakkında hayırlısı olsun hoşçakal :)
Aaa tatilde misin canım :) iyi tatiller inan ki bu ufak saydığımız şeyler bile o kadar etkili ki tatilden dön de sıkı yapalım inş :)Bende elimden geldiğince su içiyorum yemekleri ekmeksiz yemeğe çalışıyorum 2 gündür deniz aquapark baya spor oluyor
Teşekkürler canım iyi günler :)Amin. Cok tesekkurler canim haklisin. Senin icin de hayirlisi gonlunden gecen olsun iyi gunler canim.
Ãmiin Allah seneye fit hacılar olmamızı nasib etsin.Amin canım, insallah
Aynen canım tatildeyim inşallah dönünce sımsıkı yapıcam sıkıldım kilolardan :)Aaa tatilde misin canım :) iyi tatiller inan ki bu ufak saydığımız şeyler bile o kadar etkili ki tatilden dön de sıkı yapalım inş :)
Gayet iyisin canım afiyet olsun bayram için çok güzel bende 3 tane çiko hakkı koydum kendime 2si dün gitti fit hacı olmak çok güzel ya çok hoşuma gitti çok aminnnnnn çoookk :)Iyi bayramlar kızlar
Misafirdi bayramdı gelemedim bi türlü ama ne alışmışım aklımın köşesini tırmaladı durdu bu gün yazmadım diye
Pzt menüm
Sahur yarım gözleme
Iftar domates çorbası 1kase tavuklu pilav seftali 1baklava
Salı
Sabah 08.30
2yumurtali omlet 2dilim ekmek peynir domates salatalık
Bayram çikolatası 3tane gitti ooh
Akşam 17.30
1/2kase kavurmaYufka ekmek yarım (şu yöresel kuru olup islattiklarimizin yarisi ama) salata cok yogunduk o yüzden başka yemedim
Bu gün Allah Kerim misafirliklerde napicam bakalım
Ãmiin Allah seneye fit hacılar olmamızı nasib etsin.
İnş kuzum sen zaten çabuk veriyorsunAynen canım tatildeyim inşallah dönünce sımsıkı yapıcam sıkıldım kilolardan :)
Geziyorum canım. Bayram gezmeleri. Az önce geldim eve.Ellssa napıyon, nerelerdesin? Etmi yiyon tatlımı haa