yürüyüş ve ip var ne güzel... Kendimden utanıyorum, hemen şimdi gidip ağlayacağım sanırımDünkü menüm
Sabah
Yok
Öğle 12:00
5 parça tavuk şiş
Ayran
Akşam 16:00
2 minik dilim haşhaşlı kek
Kahve
Spor
100 ip
40 dk yürüyüş
Kitap
Son Kraliçe
Su
2 litre
Ay canımmay ben bunu yeni görüyorum.. ayy ne büyük bir emek var yaa ellerine sağlık sevgiliseaBahAR
akrep kaptanım yıllaaar yıllaaaar vay be..
anladığım şu ki isteyince verebiliyorsun.. ve bunun da farkındasın.. o yüzden yiyim istediğim zaman veririm nasılsa diyorsun sanırım.. oyalanıyorsun. en son da "eeeh yeter be!" diyip bir sarılıyorsun diyete bir anda kilo kayıpları ve mezuniyet..
sonra yine alma verme süreci başlıyor..
istikrar yok bizde sanırım.. kilo korumada iyisin aslında :)
işi sıkı tutup hedef kiloya düşüp korumada kalman ne güzel olur.. acele etmeden aşırı büyük kilolar vermeden sakince hedefe ulaşı.. koruma kısmını zaten yaparsın aslında..
ne biçimiz ya bizbir dur diyemiyoruz nefsimize, yiyince sağlam yiyoruz hoop kilo geliyor.. öğreneceğiz ama inanıyorum
Adim sayın varsa yazarmisinmerhaba arkadaşlar, herkesin menüsünü hızlıca okudum. gayet güzel ve kontrollüsünüz ne güzel. Haftasonu yazamadım lütfen kusura bakmayın. cumartesi ve pazar diyetime halel getirecek sadece 2 minik ekler yedim. onun dışında normal düzende yedim, park bahçe gezmesi, yürüyüş vs yaptım. Fenal değildi.
pazartesi ise yediklerim:
kalkar kalkmaz 500 ml su
kahvaltı:
1 yumurta
birkaç parça peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
kahve
Oğlumla yürüyerek çarşı dolaştık, ara yapmadım
öğle:
1 yumurta ve bol brokoliyle sebzeli omlet
1 dilim ekmek (yemesem de olurdu
kahve
Akşam (yemek yapmaya üşendim):
3 minik dilim sebzeli peynirli kek (yağı çoook az)
çay
2-3 minik dilim karpuz
su:2 litreyi buldum
spor: 3 saatlik çarşı turunda sadece 10 dk oturdum, spor yapmadım ama kıpraştım yani :) Bugün yüzmeye de başlıyorum
Kitap:5-6 sayfa (Türk romancıları hakkında bir Selim İleri yazısı)
Mesai ye kaldığın zamalarda sende film kopuyor. Kırılma noktan bu mu acaba canım?Selam kızlar dün ben gibi çoğu kişi uğramamış bende mesaideydim film koptu ama cumayla eksiyle gelmek kesin hedefim
Oo akşam kötü olmuş cidden..Dünkü menü
Sabah 1 dilim ekmek domates salatalık peynir zeytin
Öğlen 1 börek peynir zeytin domates
Akşam mesaide maalesef hamburger ve kola
Eve geç gittiğimden spor yok
Yeşilçay 1 kupa
Su 3 litre yi geçti
Bugün spor en az 1.5 saat yapıcam dünü telafi etsin benle yarış edebilecek varmı
Yarışalım canımBugün spor en az 1.5 saat yapıcam dünü telafi etsin benle yarış edebilecek varmı
Kaptanım mesailerde ya pide ya dürüm yada hamburger pizza falan söyleniyor şirkette yemek olmuyor akşam oyüzden evede geç gideceğimden mecbur yemek zorunda kaldımMesai ye kaldığın zamalarda sende film kopuyor. Kırılma noktan bu mu acaba canım?
Kaptanım seninde dün olmamışDünkü menüm
Sabah öğle 11:30
Simit
Kaymak
Bal
Börek
Biberli
Zeytin
Domates salatalık
Çay
(Hamur işleri tadımlıktı)
Akşam 16:00 (mevlütteydim)
Tavuklu pilav
1 poğaça
1 kalbura bastı
1 milföy
Çay
Su
3 litre
Spor
50 dk yürüyüş
Kitap
Son Kraliçe
Dünkü menüm
Sabah öğle 11:30
Simit
Kaymak
Bal
Börek
Biberli
Zeytin
Domates salatalık
Çay
(Hamur işleri tadımlıktı)
Akşam 16:00 (mevlütteydim)
Tavuklu pilav
1 poğaça
1 kalbura bastı
1 milföy
Çay
Su
3 litre
Spor
50 dk yürüyüş
Kitap
Son Kraliçe
Noldu be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?