• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günaydın

12.08.18
kahvaltı (08:00)
  • 2 yumurtadan kaşarlı omlet
  • 10 kadar zeytin
  • 6-7 ceviz
  • 2 3 dilim dil peyniri
  • 2 fincan yeşil çay
  • 1 salatalık 1 domates
1. ara (12:00)
  • 1 fincan türk kahvesi
akşam yemeği (17:30) yerine komşum 5 çayına davet etti
  • 1/2 kıymalı içli börek
  • 1 brovni :KK12:
ara (20:00)
  • 1 top dondurma :ıslık: eşimin büyük ısrarlarına karşı koyamadım. ama 2 saat kendime gelemedim. midem altüst oldu.
ara (22:00)
  • maden suyu

su: 3lt
spor: yok bugün söz başlıyorum gezegenfeza gezegenfeza
Spor yapsan telafisi daha iyi olurmuş. Ya kitap?

Merhaba canım gülnur ben izinden döndüm bugün o güzelim kahvaltıdan sonrası yazık olmuş sporda yok bugün telafini görmek isteriz menüde:KK73:
Bu saate kadar gayet iyi davetlerde sorun yaşıyorum. Çok memnun oldum gülnurcum

Bende memnun oldum canım benimde yemekten yana değilde abur cubur ve kolaya hayırım yok oyüzden tekrar kilo aldım o_O

daha önce 61 e kaçtan düşmüştün? ne kadar sürede verdin? deneyimlerimizi ve desteğimizi paytlaşarak daha iiyi sonuçlar alırız. verelim kararlılıkla kilolarımızı

13.08.18
  • 2 haşlanmış yumurta
  • 10 kadar zeytin
  • 6-7 ceviz
  • 2 3 dilim dil peyniri
  • 2 fincan çay
  • 1 salatalık 1 domates
akşam yemeği (17:30)
  • yoğurtlu kabak sote
  • fasulye piyazı
  • 2-3 lokma tavuk sote
ara (21:00)
  • türk kahvesi
  • maden suyu

spor: 30dk eliptik

bugünde öyle çok şükür

daha önce 61 e kaçtan düşmüştün? ne kadar sürede verdin? deneyimlerimizi ve desteğimizi paytlaşarak daha iiyi sonuçlar alırız. verelim kararlılıkla kilolarımızı
78 den 61 e düştüm canım abur cubur dan uzak durdum şeker çok kullandığım bişey değildi ama onu tam anlamıyla kestim ekmek pilav makarna hamurişi hiç yemedim değil ama abartmadan elimden geldiği kadarda spor yapmıştım hatta bi ara kaptanın bu ip atlama sayfasında kızlarla gaza gelip daha fazla atmaya çalışıyoduk (laf aramızda çok gaza gelirim:dondurma: ) yeşil çayıda unutmamak lazım çok sevmem ama güzel ödem atıyor gerçekten

13.08.18
  • 2 haşlanmış yumurta
  • 10 kadar zeytin
  • 6-7 ceviz
  • 2 3 dilim dil peyniri
  • 2 fincan çay
  • 1 salatalık 1 domates
  • yoğurtlu kabak sote
  • fasulye piyazı
  • 2-3 lokma tavuk sote
  • türk kahvesi
  • maden suyu

bugünde öyle çok şükür
Beğendim canım afiyet olsun

Benimde bugünkü menü

Kahvaltı 1 domates 1 salatalık 1 dilim peynir 6 tane zeytin 1 dilim ekmek

Öğlen 4 yemek kaşığı bulgur pilavı ayran ve adana

Akşam 2 yemek kaşığı makarna 3 köfte 1 bardak kola:sinirli:

2 bardak yeşilçay
1 saat egzersiz evde kendimce

Kitabım yok yarın arkadaşım getirecek onada başlayacağım
Su 3 litre

13.08.18
  • 2 haşlanmış yumurta
  • 10 kadar zeytin
  • 6-7 ceviz
  • 2 3 dilim dil peyniri
  • 2 fincan çay
  • 1 salatalık 1 domates
  • yoğurtlu kabak sote
  • fasulye piyazı
  • 2-3 lokma tavuk sote
  • türk kahvesi
  • maden suyu

bugünde öyle çok şükür
Gayet guzel

Benimde bugünkü menü

2 bardak yeşilçay

Su 3 litre
Kahvaltı ve öğle güzel olmuş
Akşam bozmuşsun. Yazık deyilmi emeğine :sinirli::sinirli:

Benimde bugünkü menü

2 bardak yeşilçay

Su 3 litre

kola olmasaymış iyidi. yarın daha başarılı menüler bekliyoruz.

Üyelerimize "sürpriz" olarak hazırladığım bireysel grafikler - 8

Sevgili Ellssa Ellssa

2008 yılından bu yana bizimlesin.
75 kilo ile yarışmamıza kayıt olmuştun, ancak 470. etapta baskül değişimi kaynaklı 2 kiloluk artış nedeni ile yarışma giriş kilon ve buna bağlı olarak da tüm geçmiş yıllardaki verilerin güncellemek amaçlı 2 kilo yükseltildi.
Yani başlangıç kilon bu nedenle 75 değil 77 kilo oldu.
10 yıldır yarışıyor olduğun için yıllık gelişimlerini 3 ayrı grafikte toparlayabildim.

İlk grafik 2008 ve 2011 yıllarını kapsıyor.
Ağustos 2009 da toplamda 19,4 kilo vermiş olarak mezun olmuşsun.
Mezuniyet sonrası Haziran 2010 yılında geri dönmüşsün.
Kilo verme grafiğinin genel karakteristiği mezun olduğun tarih haricinde iniş ve çıkışlı olması,
2008-2011 yılları arasında toplam kilo kaybın: 8,3 kilo

2012 ve 2015 yılları arasında da kilo alıp vermeler, dar bir bant aralığında devam etmiş.
2014 Ağustosundan itibaren düzenli olarak kilo vermeye başlamış ve 2015 Mart ayında bir kez daha hedefe ulaşarak mezun olmuşsun.
Ancak kısa bir süre sonra 2015 Kasım ayında kilo alarak geri dönmüşsün.
Bu ikinci grafiğin kapsadığı dört yıllık sürece 69,7 kilo ile başlayıp, süreci kilo almış olarak 70,1 kilo ile tamamlamışsın.

Öncelikle bütün grafiklerin başlangıç kilosunun yarışma kayıt kilosu olduğunu hatırlatayım.
2016 ve 2018 yılları arasında en düşük kilon 69,8 olmuş.
Yine aynı dönemde en yüksek kilon ise 78,4 olmuş ki bu kilo yarışma kayıt kilonun 1,4 kilo üstünde.

2008 yılından bu yana geçen sürede genel olarak baktığımızda kayıt kilon ile güncel kilo arasındaki fark 3,8 kilo.
On yılda 3,8 kilo vermiş oluyorsun.

Ne yapıyorsan onu değiştirmek gerek diye düşünüyorum. Belki de bir sağlık, hormon kontrolü de gerekiyor olabilir.
Geçmişte elde edilmiş iki mezuniyet var. Ancak her iki mezuniyet de çok hızlı kilo kaybı ile ulaşıldığından, kalıcı olamadı.
Bu iki ayrı dönemdeki hızlı kilo kaybı belki de metabolizmanın bozulmasını sağladı, bilemiyorum.
Hızlı kilo vermelerin sadece metabolizma üzerinde değil, hücre yapısının bozulmasında da çok büyük etkisi var. Lütfen kendine dikkat et.
Benim önerim aylık küçük hedefler koyman. Her ay iki kilo hedef üzerinden kendine bir zayıflama programı oluşturman ama öncesinde mutlaka gereken tahlilleri yaptırmanın önemli olduğunu düşünüyorum kendimce.

Sağlıklı kilo vermeler temenni ediyorum. :nazar:

ay ben bunu yeni görüyorum.. ayy ne büyük bir emek var yaa ellerine sağlık sevgili seaBahAR seaBahARseaBahAR hesabı doğrulanmış üye.

akrep kaptanım yıllaaar yıllaaaar vay be..

anladığım şu ki isteyince verebiliyorsun.. ve bunun da farkındasın.. o yüzden yiyim istediğim zaman veririm nasılsa diyorsun sanırım.. oyalanıyorsun. en son da "eeeh yeter be!" diyip bir sarılıyorsun diyete bir anda kilo kayıpları ve mezuniyet..

sonra yine alma verme süreci başlıyor..

istikrar yok bizde sanırım.. kilo korumada iyisin aslında :)

işi sıkı tutup hedef kiloya düşüp korumada kalman ne güzel olur.. acele etmeden aşırı büyük kilolar vermeden sakince hedefe ulaşı.. koruma kısmını zaten yaparsın aslında..

ne biçimiz ya biz :( bir dur diyemiyoruz nefsimize, yiyince sağlam yiyoruz hoop kilo geliyor.. öğreneceğiz ama inanıyorum :KK53:

Back