- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
akrep kaptanım tibet yogasını incelemeye zamanın oldu muİyi akşamlar
Canım hiç üzülme vericez o kilolarıGünaydın kızlar bugün tartıldım tam 72.1 kilo geldim 11.1 kilo almışım
Spor yapsan telafisi daha iyi olurmuş. Ya kitap?Günaydın
12.08.18
kahvaltı (08:00)
1. ara (12:00)
- 2 yumurtadan kaşarlı omlet
- 10 kadar zeytin
- 6-7 ceviz
- 2 3 dilim dil peyniri
- 2 fincan yeşil çay
- 1 salatalık 1 domates
akşam yemeği (17:30) yerine komşum 5 çayına davet etti
- 1 fincan türk kahvesi
ara (20:00)
- 1/2 kıymalı içli börek
- 1 brovni
ara (22:00)
- 1 top dondurma
eşimin büyük ısrarlarına karşı koyamadım. ama 2 saat kendime gelemedim. midem altüst oldu.
- maden suyu
su: 3lt
spor: yok bugün söz başlıyorumgezegenfeza
Tabiki alcaksın canım. Bizler de senden destek alıcazSizlerden destek almaya geldim
Yok canım. İnceleyemedim.akrep kaptanım tibet yogasını incelemeye zamanın oldu mu
İnşallah kaptanım hedefe ulaşana kadar artık kovsanızda gitmiyorum hiç biyereTabiki alcaksın canım. Bizler de senden destek alıcaz
Bu saate kadar gayet iyi davetlerde sorun yaşıyorum. Çok memnun oldum gülnurcumMerhaba canım gülnur ben izinden döndüm bugün o güzelim kahvaltıdan sonrası yazık olmuş sporda yok bugün telafini görmek isteriz menüde
Bende memnun oldum canım benimde yemekten yana değilde abur cubur ve kolaya hayırım yok oyüzden tekrar kilo aldımBu saate kadar gayet iyi davetlerde sorun yaşıyorum. Çok memnun oldum gülnurcum
Bende memnun oldum canım benimde yemekten yana değilde abur cubur ve kolaya hayırım yok oyüzden tekrar kilo aldım
78 den 61 e düştüm canım abur cubur dan uzak durdum şeker çok kullandığım bişey değildi ama onu tam anlamıyla kestim ekmek pilav makarna hamurişi hiç yemedim değil ama abartmadan elimden geldiği kadarda spor yapmıştım hatta bi ara kaptanın bu ip atlama sayfasında kızlarla gaza gelip daha fazla atmaya çalışıyoduk (laf aramızda çok gaza gelirimdaha önce 61 e kaçtan düşmüştün? ne kadar sürede verdin? deneyimlerimizi ve desteğimizi paytlaşarak daha iiyi sonuçlar alırız. verelim kararlılıkla kilolarımızı
Beğendim canım afiyet olsun13.08.18
akşam yemeği (17:30)
- 2 haşlanmış yumurta
- 10 kadar zeytin
- 6-7 ceviz
- 2 3 dilim dil peyniri
- 2 fincan çay
- 1 salatalık 1 domates
ara (21:00)
- yoğurtlu kabak sote
- fasulye piyazı
- 2-3 lokma tavuk sote
- türk kahvesi
- maden suyu
spor: 30dk eliptik
bugünde öyle çok şükür
Gayet guzel13.08.18
akşam yemeği (17:30)
- 2 haşlanmış yumurta
- 10 kadar zeytin
- 6-7 ceviz
- 2 3 dilim dil peyniri
- 2 fincan çay
- 1 salatalık 1 domates
ara (21:00)
- yoğurtlu kabak sote
- fasulye piyazı
- 2-3 lokma tavuk sote
- türk kahvesi
- maden suyu
spor: 30dk eliptik
bugünde öyle çok şükür
Kahvaltı ve öğle güzel olmuşBenimde bugünkü menü
Kahvaltı 1 domates 1 salatalık 1 dilim peynir 6 tane zeytin 1 dilim ekmek
Öğlen 4 yemek kaşığı bulgur pilavı ayran ve adana
Akşam 2 yemek kaşığı makarna 3 köfte 1 bardak kola
2 bardak yeşilçay
1 saat egzersiz evde kendimce
Kitabım yok yarın arkadaşım getirecek onada başlayacağım
Su 3 litre
Çok haklısın canım ilk gün diyelim yarın olmucak inşallahKahvaltı ve öğle güzel olmuş
Akşam bozmuşsun. Yazık deyilmi emeğine
Benimde bugünkü menü
Kahvaltı 1 domates 1 salatalık 1 dilim peynir 6 tane zeytin 1 dilim ekmek
Öğlen 4 yemek kaşığı bulgur pilavı ayran ve adana
Akşam 2 yemek kaşığı makarna 3 köfte 1 bardak kola
2 bardak yeşilçay
1 saat egzersiz evde kendimce
Kitabım yok yarın arkadaşım getirecek onada başlayacağım
Su 3 litre
Üyelerimize "sürpriz" olarak hazırladığım bireysel grafikler - 8
SevgiliEllssa
2008 yılından bu yana bizimlesin.
75 kilo ile yarışmamıza kayıt olmuştun, ancak 470. etapta baskül değişimi kaynaklı 2 kiloluk artış nedeni ile yarışma giriş kilon ve buna bağlı olarak da tüm geçmiş yıllardaki verilerin güncellemek amaçlı 2 kilo yükseltildi.
Yani başlangıç kilon bu nedenle 75 değil 77 kilo oldu.
10 yıldır yarışıyor olduğun için yıllık gelişimlerini 3 ayrı grafikte toparlayabildim.
İlk grafik 2008 ve 2011 yıllarını kapsıyor.
Ağustos 2009 da toplamda 19,4 kilo vermiş olarak mezun olmuşsun.
Mezuniyet sonrası Haziran 2010 yılında geri dönmüşsün.
Kilo verme grafiğinin genel karakteristiği mezun olduğun tarih haricinde iniş ve çıkışlı olması,
2008-2011 yılları arasında toplam kilo kaybın: 8,3 kilo
2012 ve 2015 yılları arasında da kilo alıp vermeler, dar bir bant aralığında devam etmiş.
2014 Ağustosundan itibaren düzenli olarak kilo vermeye başlamış ve 2015 Mart ayında bir kez daha hedefe ulaşarak mezun olmuşsun.
Ancak kısa bir süre sonra 2015 Kasım ayında kilo alarak geri dönmüşsün.
Bu ikinci grafiğin kapsadığı dört yıllık sürece 69,7 kilo ile başlayıp, süreci kilo almış olarak 70,1 kilo ile tamamlamışsın.
Öncelikle bütün grafiklerin başlangıç kilosunun yarışma kayıt kilosu olduğunu hatırlatayım.
2016 ve 2018 yılları arasında en düşük kilon 69,8 olmuş.
Yine aynı dönemde en yüksek kilon ise 78,4 olmuş ki bu kilo yarışma kayıt kilonun 1,4 kilo üstünde.
2008 yılından bu yana geçen sürede genel olarak baktığımızda kayıt kilon ile güncel kilo arasındaki fark 3,8 kilo.
On yılda 3,8 kilo vermiş oluyorsun.
Ne yapıyorsan onu değiştirmek gerek diye düşünüyorum. Belki de bir sağlık, hormon kontrolü de gerekiyor olabilir.
Geçmişte elde edilmiş iki mezuniyet var. Ancak her iki mezuniyet de çok hızlı kilo kaybı ile ulaşıldığından, kalıcı olamadı.
Bu iki ayrı dönemdeki hızlı kilo kaybı belki de metabolizmanın bozulmasını sağladı, bilemiyorum.
Hızlı kilo vermelerin sadece metabolizma üzerinde değil, hücre yapısının bozulmasında da çok büyük etkisi var. Lütfen kendine dikkat et.
Benim önerim aylık küçük hedefler koyman. Her ay iki kilo hedef üzerinden kendine bir zayıflama programı oluşturman ama öncesinde mutlaka gereken tahlilleri yaptırmanın önemli olduğunu düşünüyorum kendimce.
Sağlıklı kilo vermeler temenni ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?