Evet inşallah Karatay ile devam edeceğim arada ketojenik diyet yaparım bazı haftalar. Bazen de ayran detoksu. Bende şe yaşayanlar bunlardıCanım inş 10 kiloyu veren gerisini de verir :) menü süper günlük menü paylaşma ve yorumlama yapmaya çalış çok vaktini almaz zaten düzenli olarak burda olursan ekstrem durumlarda idare ederiz mesela benim dün hiç moralim yoktu giremedim
Saol canım ayran detoksu yaptım da :) ama dün fazla çıkmıştım korktum kilolar geri mi geldi diye şalgam filan içmiştim ödem yapmış meğer bugün tekrar 83,1im çok şükür :)
Süper 2 günde bu sonuç Harika ötesi maşallah ister ödem ister yağ olsun Şu tartıda eksi görmek var ya müthiş bişey :)
Maşallah ya harikasın 5 günlük sonuç bu galiba süper
İnş canım çok teşekkür ederim :)
Evet canım genel olarak bunlar kurallarımız aslında üyelerimizi bi toparlasak iyi olur kim gelmiş kaç kilo filan
Çok güzel bi menü Karatay yapacaktın di mi canım?
Dimek çok yidin seni seni
CUMA HEDEF LİSTESİ
***Ellssa
10.08.18 >>> 75
17.08.18 >>> 74
***Zereno
10.08.18 >>> 83,1
17.08.18 >>> 82,5
***chihiro79
10.08.18 >>> 57
17.08.18 >>> ?
***nihaaal
10.08.18 >>> 79
17.08.18 >>> 77.5
*** M Misei
10.08.18 >>> 72,6
17.08.18 >>> ?
*** M Melek_18 (canım senin bu cuma kilonu bilmiyorum)
10.08.18 >>>?
17.08.18 >>>?
Herkes haftaya cuma hedeflediği kilosunu yazsın bakalım kim hedefi tutturacak :)
Çok ilginç bir tarifmiş bu yulaf lapasını hiç sevemedim ben belki bunu deneyebilirim belkiii :)Sağol canım yulafi teflonda yağsız rengi biraz koyulaşana kadar kavuruyorum olmaya yakın 1kasikda keten tohumu pitpit patlamaya başladımı yoğurdun üstüne coss diye atıyorum tuzda serptimmi yiyiyorum bu aralar çok seviyorum böyle
Sende saol tatlım menü de gayet iyi afiyet olsunIyi akşamlar kızlar
Ayy 71 diyeyim Biiznillah böyle sorular iyi oluyo insanın gevşemeye yüzü kalmaz çok sağolun :)
Bu günde menüm
Sabah
3kasik yulaf yoğurt 5 hurma
Ara
Türk Kahvesi kurabiye kaçtı
Akşam
Buglama Balık 4 kaşık pilav
Kahve 2 hurma
2lt su
30 dk koşu bandı
Kitap babam Abdulhamit Han
Yani aslında tek öğünde yüklenmişsin arada yapılabilir gibi :)Yine çocuğu uyutup koşa koşa gruba geldim selamlar herkese burda olanlara olmayanlara
Önce bugünkü menümü vereyim
Verecek hiçbirşeyim yok
Olanlar bunlar
Sabah çok geç kalktım kahvaltı etmwdim pikniğe gideceğiz çok yükleniriz diye
Öğlen piknikteydik üç tane börek yedim milföy iki kaşık kısır üç tane kurabiye iki kaşık patates salatası ve çay
Ara türk kahvesi
Akşam iki top dondurma iki dilim karpuz
Valla hiç yoksa 2-3 saat yürümüşümdür böreklerimle kurabiyelerime laf etmeyin
İki litre de su
Bi diyetisyende boyunu ölçtür bence bende merak ettim :) Evlatlarını Allah bağışlasın çok hoşuma gitti böyle kendini anlatman :) inş bir an önce şu fazlalıklardan da kurtulursun bu arada belli bir yerde yaşamamak zor olmuyor mu ?Bu arada hepinizle tek tek tanışmak isterim ben 28 yaşındayım 170-172 boyundayım neden böyle söyledim şimdi ben kendim boyumu ölçünce 170 diyorum insanlar bana inanmıyor hadi be ordan ben 170im senin dizlerine geliyorum diyorlarkalkıp boyumu ölçüyorlar ve 172 çıkarıyorlar kimsenin gönlü kalmasın 171 olayım iki tane yavrucum var biri beş yaşında biri 15 aylık tosbağalarım. Ev hanımıyım. Artık Göçebe bir hayatımız var o yüzden şurda burda yaşamıyoruz heran heryerde yaşayabiliriz işimiz sebebiyle 8 yıldır ideal kilomun üstündeyim şu anda 8 yılın en iyisi durumundayım inşallah ideal kiloma 9 kilo kaldı.
sizler kimsiniz
Ketojenik diyeti hep duyuyorum ama hiçbir bilgim Yok senin vesilenle öğrenmiş olurum :)Evet inşallah Karatay ile devam edeceğim arada ketojenik diyet yaparım bazı haftalar. Bazen de ayran detoksu. Bende şe yaşayanlar bunlardı
Canım şimdi gördümOooo harikasın prensesbak bunu benim ip topiğinde de paylaş..
Hatta senle yarışayım ben ip atlamada
Canım bedeninle dalga geçen insanlar cahillerin ta kendileriMerhaba kızlar bende kısaca kendimi anlatayım madem :) 25 yaşındayım bekarım ailemle yaşıyorum üni mezunuyum ama çalışmıyorum kpssye filan girdim ama net değil o kısımlar :) hayırlısı olsun. Maalesef benim geçmişimde hiç zayıf olduğum bir an Yok çocukluğumdan beri kilo problemi yaşadım ve gitgide büyüdü çok diyet ve diyetisyen denemelerim oldu. Çok üzüldüğüm, kilomla çok dalga geçildiği, yatakta gizli gizli ağladığım çok zaman oldu. Son bir defa motivasyon diye gezerken nette burayı buldum ve hemen üye oldum . Başlangıç kilom 120,71 sene gibi bir sürede yaklaşık 40 kilo verdim en minımum 78 kiloyu gördüm sonra bi 8 kilo civarı aldım izne ayrıldığım için şimdi tekrar kilo vermeye başladım 79,9 la izne ayrılmıştım 3 kilocugumu kaldı listeye girmeme inş :) hayırlısıyla bi 10 kilo daha verip mezun olmak istiyorum :)
maşallah bir yılda kırk kilo tebrik ediyorum ne kadar sağlıklı hissediyorsundur daim olsunMerhaba kızlar bende kısaca kendimi anlatayım madem :) 25 yaşındayım bekarım ailemle yaşıyorum üni mezunuyum ama çalışmıyorum kpssye filan girdim ama net değil o kısımlar :) hayırlısı olsun. Maalesef benim geçmişimde hiç zayıf olduğum bir an Yok çocukluğumdan beri kilo problemi yaşadım ve gitgide büyüdü çok diyet ve diyetisyen denemelerim oldu. Çok üzüldüğüm, kilomla çok dalga geçildiği, yatakta gizli gizli ağladığım çok zaman oldu. Son bir defa motivasyon diye gezerken nette burayı buldum ve hemen üye oldum . Başlangıç kilom 120,71 sene gibi bir sürede yaklaşık 40 kilo verdim en minımum 78 kiloyu gördüm sonra bi 8 kilo civarı aldım izne ayrıldığım için şimdi tekrar kilo vermeye başladım 79,9 la izne ayrılmıştım 3 kilocugumu kaldı listeye girmeme inş :) hayırlısıyla bi 10 kilo daha verip mezun olmak istiyorum :)
Yani aslında tek öğünde yüklenmişsin arada yapılabilir gibi :)
Bi diyetisyende boyunu ölçtür bence bende merak ettim :) Evlatlarını Allah bağışlasın çok hoşuma gitti böyle kendini anlatman :) inş bir an önce şu fazlalıklardan da kurtulursun bu arada belli bir yerde yaşamamak zor olmuyor mu ?)
300 ip , 1 saat orta tempodayuruyus. 50 squat yapıcam canım . Yarın ki sporum bu inşallah :)))İpe mi?
Saol kuşum
Canım ip atlıyorsan300 ip , 1 saat orta tempodayuruyus. 50 squat yapıcam canım . Yarın ki sporum bu inşallah :)))
hayatimda tanıdığım en azimli insanlardan birisisin
Tamam canım gelicem ins. :)Canım ip atlıyorsanEllssa in topiğine gelsene sen de
Oradan her gün ip için motive ederiz birbirimizi:)
bazen canım istemiyor, ben de hazır istemezken yemeyeyim diyorum. Normalde yemeyi severim fekat bir işe konsantre olduysam yada düşünceliysem yemek aklıma gelmiyor. Kısa günün karı oluyor zıcık bir gram kilo verirsem :)Canım Menün yetersiz değil mi can istememesi nasıl bişey bilmiyorum ama hiç yaşamadım
Güzel canım afiyet olsun yulafı yoğurtta mı bekletiyorsun
Süper menü afiyet olsun
Ne desen haklısınbugün sırf senin için spor yapıcam galiba :)
Yarık ekmek somun olandan mı O.O
Hoşgeldin canım benim çok güzel bir örneksin ve kilonu koruduğun için ayrıca tebrik ederim :)
Ooo maşallah barekellah 4okg Allah bidaha göstermesin. Iradenizi tebrik ediyorum gerçekten. Gerisi tez zamanda hallolur insaaallahMerhaba kızlar bende kısaca kendimi anlatayım madem :) 25 yaşındayım bekarım ailemle yaşıyorum üni mezunuyum ama çalışmıyorum kpssye filan girdim ama net değil o kısımlar :) hayırlısı olsun. Maalesef benim geçmişimde hiç zayıf olduğum bir an Yok çocukluğumdan beri kilo problemi yaşadım ve gitgide büyüdü çok diyet ve diyetisyen denemelerim oldu. Çok üzüldüğüm, kilomla çok dalga geçildiği, yatakta gizli gizli ağladığım çok zaman oldu. Son bir defa motivasyon diye gezerken nette burayı buldum ve hemen üye oldum . Başlangıç kilom 120,71 sene gibi bir sürede yaklaşık 40 kilo verdim en minımum 78 kiloyu gördüm sonra bi 8 kilo civarı aldım izne ayrıldığım için şimdi tekrar kilo vermeye başladım 79,9 la izne ayrılmıştım 3 kilocugumu kaldı listeye girmeme inş :) hayırlısıyla bi 10 kilo daha verip mezun olmak istiyorum :)
Aynen öyleler işte küçükken acıtıyorCanım bedeninle dalga geçen insanlar cahillerin ta kendileri
İnşallah hedef kilona en sağlıklı biçimde ulaşırsın
Başarılar diliyorum sana
Evet ya çok rahatladım aslında hep şişmansanız kilonun sizi nasıl kısıtladığını farketmiyorsunuz ta ki kilo verip farkı görene kadar :) çok saol canınmaşallah bir yılda kırk kilo tebrik ediyorum ne kadar sağlıklı hissediyorsundur daim olsun
Yaaa kıyamamHavada asılı gibi oluyor durakta dinlenmek gibi yol kenarında tesiste yemek yemek gibi arabada yatmak gibi falanneyse hiç deşme yaram içerde
Ah kuzum keşke dediğin gibi olsam :)hayatimda tanıdığım en azimli insanlardan birisisin
Canım çok abartmamışsın bugün telafi edersin olur biter :)Ayy yazsam mı yazmasam mı kararsız kaldım daha doğrusu yazmaya yüzüm yokbugün çok kalabalık misafirlerim vardı. Dün geceden başladım hazırlıklara. Herşey gayet güzeldi. Hazırladıklarını tadına bile bakmamıştım. Sabah da Karatay kahvaltısı. Bütün gün temizlik de yaptım. Ama ne olduysa işlerden akşam yemeği saatim gecikince oldu. Bir börek bir kurabiye biraz sütlü tatlı küçük bir kek yarım ekşi elma haşlanmış mısır yiyivermişim. Neyse yılmak yok yola son sürat devam
Günaydın KaptanımGünaydın
Kız insanın aklına yemek yememek nasıl gelmezbazen canım istemiyor, ben de hazır istemezken yemeyeyim diyorum. Normalde yemeyi severim fekat bir işe konsantre olduysam yada düşünceliysem yemek aklıma gelmiyor. Kısa günün karı oluyor zıcık bir gram kilo verirsem :)
Saol canım aminn inş hep beraber mezun da oluruz :)Ooo maşallah barekellah 4okg Allah bidaha göstermesin. Iradenizi tebrik ediyorum gerçekten. Gerisi tez zamanda hallolur insaaallah
TamamdırTamam canım gelicem ins. :)
3 canım :)Aynen öyleler işte küçükken acıtıyorne kadar atlattım desem de hala özgüven eksikliği yaşıyorum her neyse artık daha az insanların lafını önemsiyorum bu iyi bir gelişme :) çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için senin hedefine kaç kilo var ?
Evet ya çok rahatladım aslında hep şişmansanız kilonun sizi nasıl kısıtladığını farketmiyorsunuz ta ki kilo verip farkı görene kadar :) çok saol canın
Yaaa kıyamambu daha ne kadar sürecek peki ?
Ah kuzum keşke dediğin gibi olsam :)
Canım çok abartmamışsın bugün telafi edersin olur biter :)
Günaydın Kaptanım
Kız insanın aklına yemek yememek nasıl gelmez
Saol canım aminn inş hep beraber mezun da oluruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?