Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Oh maaşallah
Ekmeğini peynirini kendin yapmışsın severim böyle hamarat hanımları
Kitap neden okuyamadın bakiim

İyi geceler canlar menümü yazayıp kaçayım bugünlük affedin beni yarın telafi edicem inş :)
PERŞEMBE 66/20

KAHVALTI
1 yumurtadan menemen
1 dilim esmer ekmek
3 incir

ÖĞLE
6 kaşık etli bakla yemeği

ARA
Dondurma (200 grcık)
(Haftalık dondurma hakkım)

AKŞAM
2 dolma
3 kaşık kabak içi kavurması
1,5 bardak şalgam
Kuru soğan

Su: bolca
Kitap : Kuran-ı Kerim
Çay :2 yeşil

Bengeldim
sabah: bir tâbak musli ve 6-7zeytin yarim domates
ogle : yumurta haslanmis 1tane ve salata 1dilim ekmek
Aksam :5 yaprak sarma bir kase corba bir dilim ekmek
Kosturmadan ara ogunum yok 1.5litre su
2bardak bitki cayi
1saat kardiyo
Kitap yok mu

Merakla bekliyorum. Yarın kaç çıkacaksın

Merhaba daha önce kilo verme denemelerin oldu güzel kilolar da verdim. Geçen hafta tartıda 80,65 gördüğümde artık kararlı bir şekilde başlamam gerektiğini fark ettim. Şimdi 79 kilodayım. 10 yıllık evliyim ve 8 5 2 yaşlarında 3 kızım var evlenmeden hatta anne olmadan önce hiç kilo sorunu yaşamamıştım. 56 kilo ile ilk kızıma hamile kaldım 25 haftalık prematüre doğdu. 6 ay gibi kısa sürede 72 kilo ile doğum yaptım. Sonrasında çok zorlu bir sürece girdik 4 ay hastanelerdeydik. 3 yıl psikolojik olarak kendime gelemedim. Tabi kilolarda gitmedi. Son dönemlerde yaptığım diyetlerle 62 kiloya kadar düşebilmiştim. 2 kızıma 62 kilo ile hamile kaldım 90 kiloların üzerine çıkmıştım. Bu defa daha hızlı kilo verdim 1 yılda 64 e inmiştim. 3 kızıma doğum yaptıktan 1 hafta sonra hiç kilo veremediğimi fark ettim. Bebeğin kilosu bile düşmemişti. 86 kilo idim. Sezaryen olmamın sebebi miydi anlayamadım. 2 yıl içinde 72 kiloya kadar düştüğüm zamanlar oldu kısa süreli diyetlerdi. En son 2 3 hafta önce 74 kilo idim. 15 günlük tatil sürecinde bu kadar çok kilo almış olduğuma inanamadım. 1,5 kilo vermiş durumdayım 1 haftada ama ödemeler duruyor gibi. Diyetimin ilk haftası daha fazla kilo veririm normalde. bu da motivemi düşürdü. kendime diyet arkadaşları bulmam gerektiğini düşündüm. bu yüzden buradayım. Karatay diyeti ile kilo vermeyi planlıyorum, daha çok sağlıklı beslenmeyi yaşam standardı haline getirmeyi istiyorum. daha önceki denemelerimden edindiğim tecrübe ile en iyi kiloyu bu yöntemle veriyorum. aslında ketojenik diyet de yaptım daha iyi kilo verdim ama daha katı gramlar var çok uğraşamadım. yaşım 34 boyum 1.70 hedef kilom 58 güncel 79

Canım kan tahlili yaptırdınmı peki? D vitamini özellikle baktırdın mı?

Canım hoşgeldin. Kendini çok güzel tanıtmışsın tam doğru adrese geldin diyet yapacak her türlü bilgiye sahip ama motivasyonumuz yolsa burası çok güzel bir yer bende Allah’ın yardımı buranın arkadaşlarımın vesilesiyle 40 kilo verdim benim hala yolum var ama inanıyorum olacak inş:) Sana da başarılar dilerim bol paylaşımlı sağlıklı menülü sporlu günlerin olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…