Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az bekle tekrar tartil*** 2. Takım 582. Etap***
akrep33(75 / 75 / 0 / 0%) Sabit
zeep(61 ///) Bildirimde bulunmadı
2. Takım Ortalanması : % 0
yarısına gelmişsin ondan sordumKaç sayfalık olması önemli mi
Haftaya için randevu aldım düzenli kontrol içindeyim zaten D vitamini 6 çıkmıştı o zamandan bu yana takviye alıyorum. 75 100 arası tutmaya çalışıyorum. Yazın başından bu yana ara vermiştim düşmüş olabilirCanım kan tahlili yaptırdınmı peki? D vitamini özellikle baktırdın mı?
Canım hoşgeldin. Kendini çok güzel tanıtmışsın tam doğru adrese geldin diyet yapacak her türlü bilgiye sahip ama motivasyonumuz yolsa burası çok güzel bir yer bende Allah’ın yardımı buranın arkadaşlarımın vesilesiyle 40 kilo verdim benim hala yolum var ama inanıyorum olacak inş:) Sana da başarılar dilerim bol paylaşımlı sağlıklı menülü sporlu günlerin olsun inş
Spor yoksabu vardün
kahvaltı (08:00)
1. ara (12:00)
- 2 haşlanmış yumurta
- 10 kadar zeytin
- 6-7 ceviz
- 2 3 dilim dil peyniri
- 2 fincan yeşil çay
- 1 salatalık 1 domates
2. ara (15:00)
- 1 fincan türk kahvesi
akşam yemeği (16:00)
- yoğurt suyu
ara (10:00)
- 1 tabak etli kuru fasulye
- 1 kase ev yoğurdu
- 1 fincan türk kahvesi
su: 3lt
spor: yok
Dışardayım canım.. Harika mutlu oldumm. Artı çıkmadım ve ayynı rakamı gördüm çok yedimdi çookAz bekle tekrar tartil
Takıma geliş tarihigünaydın arkadaşlar, güncel kilo bildirimi yapayım. Kaptanım listeye alırsanız ne güzel olur, henüz erken derseniz, diyet ve bildirime devam ederim listeye girene kadar :)
hafta başı: 59
hafta sonu:57
%degisim:3,5
Bereket versin, bu hafta fena gitmedim. 1 ay daha böyle devam ederim, bir sonraki kilo verişim ancak 1 ay sonra olur gibime geliyor
O zaman gözün aydın olsunDışardayım canım.. Harika mutlu oldumm. Artı çıkmadım ve ayynı rakamı gördüm çok yedimdi çook
Takıma geliş tarihi: 05.07.2018Takıma geliş tarihi
Takıma geliş kilosu
Geçen cuma
Bu cuma kilo
Ve hedef kilo
Bu şekilde yazarsan sevinirim canım.
Takıma geliş tarihi
Takıma geliş kilosu
Geçen cuma
Bu cuma kilo
Ve hedef kilo
Canım hedefine sadece 2 kilo kalmış. Bunu kısa zamanda verirsin. İstersen alayım yine de. Mezun olmak istersin tabi.Takıma geliş tarihi: 05.07.2018
Takıma geliş kilosu: 58
Geçen cuma: 59
Bu cuma kilo:57
Ve hedef kilo:55
Işte bu*** 2. Takım 582. Etap***
akrep33(75 / 75 / 0 / 0%) Sabit
zeep(61 ///) Bildirimde bulunmadı
chihiro79( 59 / 57 / 2 / 3,39%) 1.takım üyesi. Takıma geliş tarihi 5 Temmuz, geliş kilosu 58, hedef kilosu 55
2. Takım Ortalanması : % 1,130
Iýi akşamlar kaptanımTakıma geliş tarihi
Takıma geliş kilosu
Geçen cuma
Bu cuma kilo
Ve hedef kilo