• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın arkadaşlar, güncel kilo bildirimi yapayım. Kaptanım listeye alırsanız ne güzel olur, henüz erken derseniz, diyet ve bildirime devam ederim listeye girene kadar :)

hafta başı: 59
hafta sonu:57
%degisim:3,5

Bereket versin, bu hafta fena gitmedim. 1 ay daha böyle devam ederim, bir sonraki kilo verişim ancak 1 ay sonra olur gibime geliyor :(

Canım kan tahlili yaptırdınmı peki? D vitamini özellikle baktırdın mı?
Haftaya için randevu aldım düzenli kontrol içindeyim zaten D vitamini 6 çıkmıştı o zamandan bu yana takviye alıyorum. 75 100 arası tutmaya çalışıyorum. Yazın başından bu yana ara vermiştim düşmüş olabilir
Canım hoşgeldin. Kendini çok güzel tanıtmışsın tam doğru adrese geldin diyet yapacak her türlü bilgiye sahip ama motivasyonumuz yolsa burası çok güzel bir yer bende Allah’ın yardımı buranın arkadaşlarımın vesilesiyle 40 kilo verdim benim hala yolum var ama inanıyorum olacak inş:) Sana da başarılar dilerim bol paylaşımlı sağlıklı menülü sporlu günlerin olsun inş

tebrik ediyorum 40 kilo büyük başarı. çok kısa sürede kalnını da verirsiniz inşallah

daha yabancıyım öğrenmeye çelışıyorum mesajlarınızı okuyarak anladığım kadarı ile cuma tartı günümüz 12 ye kadar bildiriyorum günlük kitap okumak, spor yapmak şart. günlük menü paylaşımları yapılacak. 2 hafta deneme süresi, deneme süresi bitiminde mi listeye alınıyoruz? başka birşey? bu arada kaç kişiyiz? 5 mi olmuşuz?

dün
kahvaltı (08:00)
  • 2 haşlanmış yumurta
  • 10 kadar zeytin
  • 6-7 ceviz
  • 2 3 dilim dil peyniri
  • 2 fincan yeşil çay
  • 1 salatalık 1 domates
1. ara (12:00)
  • 1 fincan türk kahvesi
2. ara (15:00)
  • yoğurt suyu
akşam yemeği (16:00)
  • 1 tabak etli kuru fasulye
  • 1 kase ev yoğurdu
ara (10:00)
  • 1 fincan türk kahvesi

su: 3lt
spor: yok

dün
kahvaltı (08:00)
  • 2 haşlanmış yumurta
  • 10 kadar zeytin
  • 6-7 ceviz
  • 2 3 dilim dil peyniri
  • 2 fincan yeşil çay
  • 1 salatalık 1 domates
1. ara (12:00)
  • 1 fincan türk kahvesi
2. ara (15:00)
  • yoğurt suyu
akşam yemeği (16:00)
  • 1 tabak etli kuru fasulye
  • 1 kase ev yoğurdu
ara (10:00)
  • 1 fincan türk kahvesi

su: 3lt
spor: yok
Spor yoksa:KK67:bu var

günaydın arkadaşlar, güncel kilo bildirimi yapayım. Kaptanım listeye alırsanız ne güzel olur, henüz erken derseniz, diyet ve bildirime devam ederim listeye girene kadar :)

hafta başı: 59
hafta sonu:57
%degisim:3,5

Bereket versin, bu hafta fena gitmedim. 1 ay daha böyle devam ederim, bir sonraki kilo verişim ancak 1 ay sonra olur gibime geliyor :KK43:
Takıma geliş tarihi
Takıma geliş kilosu
Geçen cuma
Bu cuma kilo
Ve hedef kilo

Bu şekilde yazarsan sevinirim canım.

Dışardayım canım.. Harika mutlu oldumm. Artı çıkmadım ve ayynı rakamı gördüm:KK31: çok yedimdi çook:olamaz:
O zaman gözün aydın olsun
Paylaşımlarda zeep göremiyorum, izinlimiki, onun vereceği grammar bile sizin derecenizi yükseltirdi

dün yediklerimi unutmadan yazayım arkadaşlar:
kalkar kalkmaz.. yok su içemedim mutfağa yürüdüm :)

kahvaltı:
sütlü kahve

ara:
sade kahve
2 tane yulaflı bisküvi

öğle:
ufak kase bezelye
3-4 kaslk pilav
1 kase soğuk çorba

ara:
salata
arkadaşın getirdiği bostan biberlerinden kemirdim çokça

akşam:
birşey istemedi canım :(

su: 1 litre
spor:yok :(
kitap: yok

bu hafta su ve spor çok azdı. Uyeliğimi hala yenileyemedim ki yüzmeye gideyim :( Su içmek de aklıma gelmiyor bu aralar, dikkatli olmam lazım biliyorum

Takıma geliş tarihi
Takıma geliş kilosu
Geçen cuma
Bu cuma kilo
Ve hedef kilo

Takıma geliş tarihi: 9/08/2018
Takıma geliş kilosu: 79
Geçen cuma: 80.6
Bu cuma kilo: 79
Hedef kilo: 58

Takıma geliş tarihi: 05.07.2018
Takıma geliş kilosu: 58
Geçen cuma: 59
Bu cuma kilo:57
Ve hedef kilo:55
Canım hedefine sadece 2 kilo kalmış. Bunu kısa zamanda verirsin. İstersen alayım yine de. Mezun olmak istersin tabi.

*** 2. Takım 582. Etap***

akrep33(75 / 75 / 0 / 0%) Sabit
zeep(61 ///) Bildirimde bulunmadı
chihiro79( 59 / 57 / 2 / 3,39%) 1.takım üyesi. Takıma geliş tarihi 5 Temmuz, geliş kilosu 58, hedef kilosu 55

2. Takım Ortalanması : % 1,130
Işte bu:KK52:

Takıma geliş tarihi
Takıma geliş kilosu
Geçen cuma
Bu cuma kilo
Ve hedef kilo

Iýi akşamlar kaptanım
Takıma geliş tarihi 08.08.2018
Takıma geliş kilom 73.8
Geçen cuma 73.8