AhahahaaBahane kabul edilmedi.
Ellssa ceza kanununun 33.madde 4. Fıkrası gereği ve bugün persembe olmasından dolayı geç saate kalmadan spor yapmana ve akşam menüyle birlikte buraya yazmana karar verilmiştir.
Ben zaten yenerim rahatlığıYaparsın evettt ama oğlağın ukalalığı ve kendini beğenişi, ben zaaatenn yenerim rahatlığııı; yengecin ketumluluğuna, derindenn ama hedefe odaklanarak ilerleyişine yenik düşebilirbilgin olsun
Zaten tepside yapmamki benCevizli ve kakaolu olsun. Birde ortası delik kek kalıbında olsun tepside filan deyil. Şekeri normal ölçüden az olsun, içimizi baymasın.
mmmmh sonrada bize afiyet olsun
Sorun bulunduuuBen zaten yenerim rahatlığı
Işte böyle düşününce kilo aldımya gıı
Toplu okuyunca benimde hoşuma gittiAhahahaa
Akrep bunu çok beğendiii
Eline sağlık. Yedim sayZaten tepside yapmamki benkek kalıbı ve harika dilimlenir süper bi lezzet olur sen gelirsin de ben yapmazmıyım
Kız söyle ne kızacam. Sanki burcumuzun bütün özelliklerini taşımıyoruzya
Bak erinmedim, yorulmadım sana dünkü mesajı buldumEline sağlık. Yedim say
10. Takım, sayfa 8221, @ aeben in mesajı
O ne beEline sağlık. Yedim say
10. Takım, sayfa 8221, @ aeben in mesajı
Niye buldunki amaBak erinmedim, yorulmadım sana dünkü mesajı buldum
Süpermerhaba arkadaşlar, dunu unutmadan yazayım:
sabah kalkar kalkmaz 500 ml su
kahvaltı:
1 yumurta
1 dilim ekmek (ayçekirdekli, haşhaşlı ve çörekotlu, kendim yaptım)
2-3 parça tuzsuz peynir (kendim yaptım yihhuuu)
5 zeytin
kahve
ara:
şekersiz kahve
öğle:
avuç kadar haşlama et
1 ufak haşlanmış patates
3-4 kaşık bakla ezmesi
ara:
çay
avuç kadar çekirdek
1 ufak kek
akşam:
1 tavuk döner dürüm
1 ayran
su:1,5 litre
spor:1 saat yürüyüş
kitap: okuyamadım
Niye buldunki amaşimdi işim var sonra bakcam artık merak da ettim ama yaa
Yok sanki bi şüphe düştü çok pirinç karbonhidrat mi deli sorular beynimde .Bugün de yapcakmısın?
Bugün de yapcakmısın?
Ayıp ayıp olmayanın aklına düşürüyoruz kek anne keki çıkolu havucluuuuvalla benden ala kek canavarı olmaz heralde normal şartlar altında 1 tepsi yiyebilirim (ama anne keki olacak :)) bunla kıyas edilince fena değil gibi :/ sporu eklemem lazım biliyorum ama yetişemiyorum bu da bi bahane onu da biliyorum
Al bir kek canavarı dahaAyıp ayıp olmayanın aklına düşürüyoruz kek anne keki çıkolu havucluuuu
Evetttİşte sıkıntı da orda belkideparçalama bu kadar kendini az relaks olki vücut rahat versin kiloyu
Tabi aynı şekilde sağlıklı şeyler tüketerek
Tövbeeeee ne yemesiAl bir kek canavarı daha
Siz yeyin ben sizi uzaktan izlerim
Bana da öyle gelir hep.. Nişastalı olunca pirinçYok sanki bi şüphe düştü çok pirinç karbonhidrat mi deli sorular beynimde .
Sabah yulaf yoğurt hurma şimdide domatesli semizotu yemeği ile 1kase yoğurt yaptım akşama belki bi meyve atarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?