Olsun haftaya da 84 olursun. Hatta belki 83ü bile görürsün ama lütfen spora da bismillah deBugün öyle oldu :):)
İnş ya bugün 85,5 üm zannımca sabah çok erke. Tartıldım tam doğru kilo değil çünkü geçen hafta 84,9ü gördüğümde olmuştu
Valla haklısın en büyük eksikliğimOlsun haftaya da 84 olursun. Hatta belki 83ü bile görürsün ama lütfen spora da bismillah de
LİSTE DIŞI ÜYELER
Zereno (85,9/85,5/0,4/%0,47)
Zynpelf38 (95/94,5/0.5/%0.52)
***Diğer arkadaşlar da isimleri Benim altıma eklesinler :)
LİSTE DIŞI ÜYELER
Zereno (85,9///)
***Diğer arkadaşlar da isimleri Benim altıma eklesinler :)
Geç mi kalkıyosun canım?Gunaydin. Tesekkurler ayri ayri hepinize, hosbulduk amin sagolun. Okudum kurallari. Az once ac karnina tartildim: 66.1 bugun ilk gunum bakalim.. Herkese kolay gelsin.
Evet. Yazlari gec yatip gec kalkiyorum canim.Geç mi kalkıyosun canım?
Sanırım 3 ve 7ydi tam hatırlamıyorum mesajlarıma bakmam lazım en son telefonum bozulduğı için uzunca bir süre siteye giremedim ondan ayrıldımHoşgeldin canım.
O bazı zayıflama grupları hangileri ve bir de en son neden ayrıldın?
Diskalifiye olmamıştın dimi canım?6. Ve 10. Takımlar
Yarışmamız 581. Etap sonuncusu 2. TakımdanEllssa
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
*** 2. Takım 581. Etap***
akrep33(73,2 / 75 / -1,8 / -2,46%)
zeep(61 ///) Bildirimde bulunmadı
2. Takım Ortalanması : % -1,230
Canım yediklerini okudum da kim olsa akşam bozardı diyeti :/ onun yerine kahvaltıda 1-2 yumurta 1-2 dilim kepekli ekmek bol domates salatalık güzel bir öğün yapıp öğlen de güzel bir sebze yemeği yine yanında 1-2 dilim ekmekle ve yoğurtla Harika bir öğün olurdu 1-2 defa yulaf denemiştim hem diğer alternatiflere göre tok tutmadı hem de kesmedi beni ondan sonra bişeyler yeme ihtiyacı duydum sebep yanlış tercihler olabilir inş hakkında hayırlısı olsun hoşçakal :)Iyi aksamlar hanimlar. Beni araniza kabul ettiginiz icin sagolun. Bir sure sok diyet(sebze) yaptigim icin bende tikinircasina yeme hastaligi baslamis. Psikologla gorusecegim birkac hafta. Aksam 8de diyeti bozdum. Peynirli makarna yeyip koca bir cikolatayi bitirdim. Cekiliyorum takimdan. Size basarilar, dilerim siz verebilirsiniz. Hoscakalin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?